oho malena antras tavo tortas? nu geras labai labai grazus
va o cia mano antrasisi tortas ]My Webpage[/URL]
tai sleptis po pernyksciais lapais
tai iskilo pora klausimu
1. del bezes
gal ji netinka puosybai ar kas cia yra?
kad va virsuj grazei laikosi o apacioje kazkokia sutysusi?
2.ir kodel man biskvitas toks kalvotas gavosi?
3.ir ka daryti kad sokoladas blizgetu?
QUOTE(vinesa @ 2011 04 19, 13:17)
Sveikutes.Oho,ziuriu pasipilde musu gretos,kiek nauju kepijeliu,ir kiek graziu tortuku!Vestuvinis ir velykinis nuostabus!!!!!!
Atnesu kelis vyriskus tortukus
oho, kokie grazus ! O jau tas su modeliuku- tai nuostabus.. Kaip tikra masinyte atrodo
Merginos, ar neistirps man pastilazines rorzytes uzdetos ant ,sviestas+kondencuotas pienas+grietinele, kremo? Torta bus valgomas rytoj
QUOTE(vinesa @ 2011 04 19, 13:17)
paskutine mašinike labai faina
Merginos, buvo cia tema del irankiu tortu puosimui, bet uzdare, gal kur uzmatete kita (gal kur skelbimuose ) as nerandu niekur
QUOTE(Bijuna @ 2011 04 19, 15:40)
Merginos, buvo cia tema del irankiu tortu puosimui, bet uzdare, gal kur uzmatete kita (gal kur skelbimuose ) as nerandu niekur
kazkokia nesamone,negalima pardavineti ju
bet jei kas turi nereikelingu
kai man patinka tokie daiktai ,tai man butu labai aktualus tokie skelbimai
QUOTE(pupainga @ 2011 04 19, 11:56)
Merginos, ateinu pagalbos ir patarimo
man taip gavosi kai dažus sugarflair sudėjau į ištirpintą želatiną, netirpo jie gerai, liko tokie tašliukąi. Išminkius masę gavosi taip pat kaip pas jus. Tai gal ir jums tie dažai negerai ištirpo?
Kiek graziu tortuku is nauju kepejeliu
QUOTE(pupainga @ 2011 04 19, 12:56)
o kokie dazai? netikiu, kad Sugarflair taip gali padaryti. As juos naudoju, nuo dazu man taip nera buve.
Gal tada cukraus daleles kokios nors nedamaltos. Tuos taskiukus reiktu adata isknebinet ir istirti: ar tai zelatinos gabaliukai, ar tai cukraus gabaliukai, ar dazas? Kandam, laizom, tiriam.. na kito kelio nematau.
Papildyta:
QUOTE(vinesa @ 2011 04 19, 14:17)
antroji masinyte ir tortas - SUPER
Sveikos, savaitgali bandysiu prisijaukint slapia beze. Sakykit, ar spalvotus pabarstukus galima naudoti ant slapio beze? Nepavirsta jie i spalvota kose?