Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus 59

QUOTE(k.lapelyte @ 2011 04 18, 20:49)
as is vis nekepu biskvitu  formosi,tik lakstais,o tada pjaustineju
tas pats ir su vienetu irpjaustineju pagal trafareta ir viskas ir dedu krema

labai susidomejau, kaip lakstais? biskvitinis lakstais? papasakok smulkiau, nes man lakstiniai tortai patys paciausi.
Papildyta:
siaip torciukai labai nuostabus, Akvilytes torciuku jau seniai laukiu ir sulaukiau, na jau toks grazus jau toks wub.gif
Red69 nuostabu taip pat. wub.gif
Dome velykinis puikus, spalva labai pavasariska wub.gif bei kitu mergyciu puikus darbeliai. soriux nelabai pamenu niku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2011 04 19, 01:11)
labai susidomejau, kaip lakstais? biskvitinis lakstais? papasakok smulkiau, nes man lakstiniai tortai patys paciausi.
Papildyta:
siaip torciukai labai nuostabus, Akvilytes torciuku jau seniai laukiu ir sulaukiau, na jau toks grazus jau toks wub.gif
Red69 nuostabu taip pat. wub.gif
Dome velykinis puikus, spalva labai pavasariska wub.gif  bei kitu mergyciu puikus darbeliai. soriux nelabai pamenu niku blush2.gif

na gerai gerai,paploteliais,nezinau kaip pasakyti biggrin.gif
lakstiniai (kapotos teslos ) pas mane tik 3 rusiu yra
Atsakyti
Kokie tortai wub.gif

Akvilytės katinas su pele nerealūs bigsmile.gif

benomama, boružiukas mielas thumbup.gif

red69, tas baltas koks įspūdingas thumbup.gif bigsmile.gif

Dome, kiaušinis superinis thumbup.gif

Atnešu aplikaciją, maskarponinis, pastilažas, "šlapia" beze, pabarstukai.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neli: 19 balandžio 2011 - 07:14
mergaites, gal patartumet koki daryti torta, kad paskui butu lengva isformuoti ir apdengti pastilazu, reiktu gal su standesniais irk ietesniais biskvitais g.gif Zinau, kad idealiai tam tiktu medutis, bet jau jis kazkiek pabodes, nebent pertepima keisti g.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2011 04 19, 09:37)
mergaites, gal patartumet koki daryti torta, kad paskui butu lengva isformuoti ir apdengti pastilazu, reiktu gal su standesniais irk ietesniais biskvitais g.gif Zinau, kad idealiai tam tiktu medutis, bet jau jis kazkiek pabodes, nebent pertepima keisti g.gif

o ka formuoti nori?
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 04 19, 09:42)
o ka formuoti nori?

statu kiausini biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, noriu paklausti:
1. ar į kremus tortams iš pakelių tinka konservuoti vaisiai?
2. gal galite pasakyti kaip padaryti grietinėlės kremą sluoksniams ir ar jis tinkamas torto aptepimui?
3. ir prie kokios masės klijuojasi šokoladinė "tvora"

dariau gėlytes ir man nesigauna, per storai iškočiojau manau, bet bandžiau plonai neišeina... verysad.gif
user posted image
ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2011 04 19, 09:47)
statu kiausini biggrin.gif

snikersas turetu atlaikyti
Atsakyti
QUOTE(Krissti_ @ 2011 04 19, 10:03)
sveikos, noriu paklausti:
1. ar į kremus tortams iš pakelių tinka konservuoti vaisiai?
2. gal galite pasakyti kaip padaryti grietinėlės kremą sluoksniams ir ar jis tinkamas torto aptepimui?
3. ir prie kokios masės klijuojasi šokoladinė "tvora"

dariau gėlytes ir man nesigauna, per storai iškočiojau manau, bet bandžiau plonai neišeina... verysad.gif

2. As tai visad darau grietineles krema pagal cipsiuko meduti, ty grietinele 36proc + cukraus pudra + citrinos rugstele ax.gif Nera nei karto pavedes, pakankamai sustingsta. esu kazkada puosus ir ant virsaus su ja, visai nieko, atlaike, o dar buvo karsta vasaros diena ir ilgiausiai stovejo lauke (nors gal ir negalima taip puosti biggrin.gif )... Va sita barbike puosiau (cia pirmas aplamai mano tortas biggrin.gif ) , o is viso jau esu iskepusi 2 laugh.gif Po antro uzkabino, tai treciam ruosiuos biggrin.gif
user posted image

user posted image

Atsakyti
noriu dengti meduti marchmelausu mase, o turiu ju tik roziniu sad.gif man velykom norisi geltonos arba zalios spalvos... dazu normaliu neturiu... gal galit pasiulyti kaip is rozines padaryti kitoki atspalvi... kokiais liaudiskais metodais splava galima padaryti... dar turiu kiausiniu dazu, jie kaip ir maistiniai, bet norisi, kad mase be baimes galima butu valgyti..., o jei labai nedaug ideti dazu kiausininiu, tai kokiu deti kad priartinti prie zalios spalvos?
Atsakyti
Radau nebloga puslapiuka parduodanti reikmenys tortu puosimui ir i Lietuva siuncia , o kiek daug visko ten blink.gif

http://www.sugarcraf...co.uk/Misc.html

Atsakyti
Merginos, ateinu pagalbos ir patarimo 4u.gif

Kodėl man MMG masė nusidažo va taip:
user posted image

Būdavo maži taškučiai, tai įtardavau, kad blogai želatina ištirpusi, dabar supylus gliukozės sirupą dar pašildau šiek tiek, tikrai ištirpsta, o va susidaro kažkokie siūliukai doh.gif Gal įtart, kad cukraus pudra nekokybiška (nors atrodo gera, naudoju Dan Sucker)? Anksčiau to nebūdavo. Niekam taip nebūna?
Atsakyti