parodysiu ir as kelis
pirmas mano 3 aukstu tortas nuo apacios medutis, zozefina, rafaelo puosta pastilazu viso 5 kg.
medutis , slape beze pirma karta dariau ir pirma karta isvis naudojausi antgaliu . tai zolyte tokia grynai pavasarine dar neuzaugusi ir pastilazas.
abu tortai realiai ryskesni . reiks turbut mokytis fotografuoti
Parodykite kaip is arti atrodo tas "zolytes" antgalis Jis su viena skylute ar keliomis, nes jei viena, tai galima pražilti kol ta pieva "užsėji"
Mergaites, pasakykit man, tos kurios siuntėsi dažus iš Sal2. Per kiek laiko sulaukėt siuntinuko? Ir ar atneša pašto kurjeris tiesiai į namus?
Būčiau dėkinga už atsakymą
QUOTE(Ruciukas @ 2011 04 12, 14:24)
Mergaites, pasakykit man, tos kurios siuntėsi dažus iš Sal2. Per kiek laiko sulaukėt siuntinuko? Ir ar atneša pašto kurjeris tiesiai į namus?
per viena diena atsiemiau paste
QUOTE(Bijuna @ 2011 04 12, 15:14)
Parodykite kaip is arti atrodo tas "zolytes" antgalis Jis su viena skylute ar keliomis, nes jei viena, tai galima pražilti kol ta pieva "užsėji"
QUOTE(Ruciukas @ 2011 04 12, 15:24)
man i namus atnese, per pora dienu
beje esu labai patenkinta americolor juoda
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 04 12, 14:37)
klausimas ne man,bet atsakysiu ,kad tikrai pavyktu.ir nebutina jas deti i kruopas.pvz as tokias gelytes dedu i rankom visaip kaip sulamdyta folija
ot mintis! Ačiū!
QUOTE(sssagis @ 2011 04 12, 15:30)
nu tai vadinasi per prastai isplakiau ta slapia beza, nors plakiau tai 20 min tikrai? bet tie mano dzibukai matot tokie, nu nepabege, ta prasme laikantys forma? nesuprantu arba rimtai nemoku antgaliu naudotis, to staigaus judesio nedariau, kaip cypciukas parase, na reikes bandyti dar
QUOTE(Migle79 @ 2011 04 12, 14:53)
Ačiū už gražius žodžius
Mano tortai nėra idealūs, dažnai padarau klaidų. Bet, kaip rašė Cipciukas, reikia mokėti paslėpti trūkumus ir broką
Mano tortai nėra idealūs, dažnai padarau klaidų. Bet, kaip rašė Cipciukas, reikia mokėti paslėpti trūkumus ir broką
Už tai irgi žaviuosi! Reikia ne tik įgūdžių turėti, bet ir skonį, ir kruopštumo. Negaliu nepastebėti ir gražių, tvarkingų jūsų gaminių nuotraukų Trūkumus arba gerai mokate paslėpti, arba jūsų tortuose jų nėra
Pasikartosiu, bet man jūsų tortai - sektinas pavyzdys
QUOTE(Ruciukas @ 2011 04 12, 14:24)
per dvi dienas, gavau tiesiai i namus.