Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus 59

lapelyte,o kas ten per žaibas puchui ant pilvo? unsure.gif

akvilyte blink.gif wub.gif
Atsakyti

saunuoles , tortu grozybes thumbup.gif Istrigo Pastos gelytes wub.gif na ir aisku Akvilyte blink.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Benomama,grazus tortukai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milux: 18 balandžio 2011 - 20:14
Labas vakaras,
na ir tortukai bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif ,tikri paveiksliukai,Cipsiuko kokie šedervai,negaliu atsigrožėti.Akvilytės tomas ir džeris -fantastika wub.gif wub.gif
Olesta,benomama,Pasta-gėlės nuostabiosnepamenu,kieno kriokiodilas bet labai jau įspūdingi darbeliai,ir visų kitų,kurių nepamenu- labai daug tortukų pridėjot-šauniai padirbėjot 4u.gif 4u.gif
atnešiau ir aš 2 darbelius:
Kondensuoto pieno lakštai,rafaelo pertepimas,antras aukštas rafaelo,pastilažas,:
user posted image

jogurtinis tortas su persikais ir vyšniom,šarlot žolė,pastilažinės figūros:
user posted image
Atsakyti
o Dievuliau, RED69 vėl tekėčiau, jei tik kas tokį tortą duotų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(red69 @ 2011 04 18, 21:50)
atnešiau ir aš 2 darbelius:
Kondensuoto pieno lakštai,rafaelo pertepimas,antras aukštas rafaelo,pastilažas,:
jogurtinis tortas su persikais ir vyšniom,šarlot žolė,pastilažinės figūros:

thumbup.gif Baltas tai is vis labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 04 18, 19:58)
o Dievuliau, RED69 vėl tekėčiau, jei tik kas tokį tortą duotų  wub.gif

Ačiū Olesta,malonu girdėti smile.gif aš mielai patekėčiau antrą kart ir be torto,jei mane kas imtų.. biggrin.gif
Papildyta:
tik ką gavau užsakymą iškepti tortuką 1 metukų proga,ir forma turi būti vienetukas,tortas-jogurtinis. Kaip kepat ir formuojat 1-neto forma?
Medaus tai man viskas aišku-pagal trafaretą,o kaip biskvitinį vienetą iškalt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo red69: 18 balandžio 2011 - 21:19
QUOTE(red69 @ 2011 04 18, 22:17)
Ačiū Olesta,malonu girdėti smile.gif aš  mielai patekėčiau antrą kart ir be torto,jei mane kas imtų.. biggrin.gif
Papildyta:
tik ką gavau užsakymą iškepti tortuką 1 metukų proga,ir forma turi būti vienetukas,tortas-jogurtinis. Kaip kepat ir formuojat 1-neto forma?

kepciau didelej kekso formoj, na kad tokia desra gautus ir virsuj galiuka nupjovus paversciau taip kad vieneto virsune butu. tikios aiskiai parasiau g.gif
Atsakyti
red69, vestuvinis thumbup.gif
akvilyte irgi kaip visada graziu paveiksleliu atnesa biggrin.gif
As ikeliu du savo darbelius,ne daznai kepu,bet kartais pasitaiko smile.gif
medutis,pastiliazas koks svoris nezinau nes nesveriu biggrin.gif
user posted image
zozefina,pastiliazas, irgi nesveriau bet gal kokie 2,5 rolleyes.gif
user posted image

Papildyta:
Paskutines nuotraukos kokybe nekokia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(red69 @ 2011 04 18, 22:17)
Ačiū Olesta,malonu girdėti smile.gif aš  mielai patekėčiau antrą kart ir be torto,jei mane kas imtų.. biggrin.gif
Papildyta:

as is vis nekepu biskvitu formosi,tik lakstais,o tada pjaustineju
tas pats ir su vienetu irpjaustineju pagal trafareta ir viskas ir dedu krema
Atsakyti
Red69, kokie grazus thumbup.gif bet vestuvinis blink.gif wub.gif wub.gif wub.gif
O del vieneto biskvito, tai buvau kazkada uzklaususi, tai kept ji skardoj pasitiesus kepimo popieriu o paskui issipjaut

Dome, o koks velykinis grazus wub.gif
Kaip tik ieskau velykiniu minciu, jau laukiu nesulaukiu jusu visu velykiniu groziu cia bigsmile.gif
Atsakyti
Ir vel tik ziopsau,nedarbingumas iki velyku smile.gif
AKVILYTE,man tavo tomas su dzeriu ir nakti sapnuosis,labai orginalus ir grazus darbukas,geras rankeles turi jei pometu tokie sedevrai gimsta,kas laukia dar po vienu? bigsmile.gif saunuole!
RED nuostabus tavo vestuvinis,kiekviena pamacius gali uzsinoreti vel ir vel teketi wub.gif
kitu mergicku irgi grazuliai drinks_cheers.gif
Papildyta:
DOME,super tavo velykinis,nu labai mielas wub.gif
Atsakyti
Akvilyte, beprotiškai gražus tortas wub.gif pasiilgom tavęs ir tavo tortų mirksiukas.gif
red69, nuostabus vestuvinis wub.gif ir su mašiniukais laaabai simpatiškas wub.gif
dome, labai dailūs tortukai thumbup.gif ypač Velykinis sužavėjo wub.gif
pasta, laaabai graži puokštė wub.gif

QUOTE(benomama @ 2011 04 18, 18:19)
Ar papasakos kas nors kaip ta zuikuti suformuoti??? g.gif  verysad.gif
P.S. Pasiskolinu foto  4u.gif  4u.gif  4u.gif

benomama, gražutėlė tavo boružėlė wub.gif ir kitas labai švelnus toks wub.gif galvojau, gal kas iš forminių tortų asių papasakos kaip formuoja zuikius o čia mano pirmoji kregždė tas zuikis, tikrai netobulas ir pilna klaidų doh.gif bet kadangi čia mano nuotraukytę atitempei tai paaiškinsiu kaip dariau, viduje čia šviesūs biskvitai, pertepta grietinėle+persikai - išsikepiau poaukštį stačiakampio formos biskvitą ir jį supjausčiau į 5 lakštus, 4-is iš jų pertepiau kaip normaliam tortui, o 5-ąjį perpjoviau į dvi dalis (ne per pusę, o maždaug 2/3 ir 1/3 ilgio) ir ten kur uodega "paauginau" į aukštį, paskui apipjausčiau ir kur trūko aptepiau a'le bulvyte iš to pačio torto nuopjovų, galvos apvalumui irgi dadėjau atpjauto torto gabaliuką ir bulvyte išlyginau, kojose t.p. torto gabaliukai... prieš pradedant formuot - tortą šiek tiek pašaldžiau šaldiklyje ax.gif Kailiukas - bezė (šį kart nešlapia buvo o tradicinė tongue.gif ) galva apdengta MMG, ausys iš cukrinės gėlių masės - išpjautos ir išdžiovintos prieš pora dienų iki kiškio puošimo tai tiek, sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 18 balandžio 2011 - 23:03