Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus 59

QUOTE(*Marta* @ 2011 04 18, 11:16)
sveikos merginos.
atsiprasau, kad trukdau, bet jus cia operatyviausiai sureaguosite i mano klausima smile.gif ar galima cukraus glaju (aisinga) daryti su cukrum? man reikia paisyt sausainiams smile.gif cukraus pudros neturiu... blush2.gif

Jei turi cukraus tai gali pati pasidaryti cukraus pudros su kavamale arba jei turi su blenderio trintuvu smile.gif
Atsakyti
labas dienas smile.gif
mano antroji masina(kazkuo dengta)si kart sokoladine saldainiu mase smile.gif smagu buvo su ja dirbti-bet va dengti taj nelabai doh.gif glostyti nejo,kaip MMG-glostant net akys virsta virsun-taip svelnu ir miela hihihi.gif nors visumoj su ja dirbti lengva,tik tas dengimas-na,gal apvalius tortus lengviau cool.gif
cypciuko medutis,perteptas grietine,ir sokoladine saldainiu mase-nenorejau savo vaika dazais serti drinks_cheers.gif
user posted image
o,cia pjuvis svoris 2.4050
user posted image
Atsakyti
pasta dailios tavo gėlytės thumbup.gif , o kas ten žibutės ax.gif ir kuo jos patepliotos , kad blizga

keno mašiniuks būtų labai gražus , jei apvadukai būtų juodi smile.gif

cipciuk aš kažką panašaus ir įsivaizdavau , pagarba jums kantrybės ir darbštumo reik kalnus turėt , nedrįsčiau bandyt doh.gif

olesta , labai atsiprašau esu tikra varla blush2.gif , gal galėtum primint prporcijas šokolado ir grietinėlės to pabanguoto viršaus ir kaip su šaukšu reik braukt ar iš krašto į centrą ar atbulai ir ar didelis tas šaukštas , juk višta vandens esu lotuliukas.gif , tik spoksojau džiaugiaus , kad gražu o išsisaugot tai nieko ir neišsisaugojau , o galva tai nebetokia kaip jaunystėj doh.gif lotuliukas.gif

beje merginos esu skaičius , kad į kai kurias mases dedas glicerinas , ką jis priduoda , parvežė man jo iš Anglijos tai dabar nežinau kur jį kiš , negi lauk teks išmest g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linette: 18 balandžio 2011 - 14:57
[quote=linette,2011 04 18, 15:53]

keno mašiniuks būtų labai gražus , jei apvadukai būtų juodi smile.gif

aciu,linette 4u.gif rasiau,kad nenoriu vaika dazais "trucinti" schmoll.gif
Atsakyti
Šokolado 100 g, grietinėlės 3 šaukštai, sviesto 1 šaukštas, viską ant garų vonelės išlydom, supilam ant subrandinto torto, kuo nors išlyginame paviršių, aš tai darau špateliu, paskui juo pačiu nuo centro link kraštų braukiu puslankines linijas...čia tas braukymas, tai kaip pabrauksi taip turėsi, jei tapšnosi paviršių, gausis šiaušiniukas toks, jei banguosi, tai banguosis, čia jau ką fantazija leidžia tą darai 4u.gif jei tai darysite šaukštu tai darykite šaukšto galiuku, ne visu semiamuoju paviršiumi...
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2011 04 17, 19:02)
mergaites as irgi turiu keleta liekamu antgaliu bei formeliu, gal yra kokia temute kur galeciau sukelti  ax.gif

reikia temą atidaryti internetinėse parduotuvėse, nes čia negalima, o ten galima doh.gif
Atsakyti
sveikos kepejėlės wub.gif

vakar buvo lygiai metai nuo mano pirmojo iškepto torčiuko, tai atėjau padėkot visom savo mokytojom wub.gif AČIŪ 4u.gif

o kad ne tuščiom, tai įmetu paskutinį savo torčiuką biggrin.gif tikiuos nuo dažų nenusitručijo nei vienas vaikas cool.gif medučio lakštai su grietinėlės rududu pertepimu (sakė laaaabaai skanus buvo) ir mmg biggrin.gif

user posted image

aš tik žiūriu į jūsų tortus ir svajoju kada vėl galėsiu dažniau tokius kept wub.gif

sėkmės darbuose 4u.gif
Atsakyti
koks grazuolis

as viena irgi atnesiu
maskarpone su rududu,pastilazas ir aisingas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 04 18, 17:47)
sveikos kepejėlės  wub.gif

vakar buvo lygiai metai nuo mano pirmojo iškepto torčiuko, tai atėjau padėkot visom savo mokytojom  wub.gif AČIŪ  4u.gif

o kad ne tuščiom, tai įmetu paskutinį savo torčiuką  biggrin.gif  tikiuos nuo dažų nenusitručijo nei vienas vaikas  cool.gif  medučio lakštai su grietinėlės rududu pertepimu (sakė laaaabaai skanus buvo) ir mmg  biggrin.gif

[
aš tik žiūriu į jūsų tortus ir svajoju kada vėl galėsiu dažniau tokius kept  wub.gif

sėkmės darbuose  4u.gif

jo majo mano akių šviesa pasirodė wub.gif lotuliukas.gif , nepakartojama linksma gražu ir išvis aš apšalus wub.gif wub.gif wub.gif
per metus išmokti kurti tokį grožį , čia jau kažkas iš fantastikos srities , musėt velniui dūšią pardavei g.gif , nu kas man vargšei belieka verysad.gif , tik nagaus nusigraužt lotuliukas.gif ir numirt 3 kartus iš pavydo

olestuk ačiū notworthy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linette: 18 balandžio 2011 - 17:11
na,man birzeli irgi bus metai,kai papuosiau pirmaji tortuka smile.gif bet,man iki Akvilytes,kaip iki menulio pomidorai2.gif hihihi.gif
Atsakyti
Akvilyte fainuolis tortas 4u.gif
user posted image
Torciukas kursenu vyniotinis, sokoladas ir grietinele, gelyte pastiliazas
user posted image
Narkomanas, beze, geles pastiliazas

Ar papasakos kas nors kaip ta zuikuti suformuoti??? g.gif verysad.gif
user posted image
P.S. Pasiskolinu foto 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2011 04 18, 15:53)
pasta dailios tavo gėlytės  thumbup.gif , o kas ten žibutės  ax.gif  ir kuo jos patepliotos , kad blizga

žibučiu buna ir tokiu spalvu gal nelabai pataikiau, gal labjau i raudonuma bet iš 100 gali tik viena rasti lotuliukas.gif tik lapelio forma ne i tema, jos netepliotos o garitos garais mirksiukas.gif
keno thumbup.gif mašinite
akvilite na jei po metu tokius šedevrus kuri tai kas bus dar po metu blink.gif
Atsakyti