Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus 59

labas mergaites, nebuvau keleta dienu o jau tortuku pridejot blink.gif tai kas bus kai savaite nematysiu arba dar ilgiau g.gif
neli žuvis kaip gyva thumbup.gif
sandrulyte 1975 labai idomus ir gražus tortas blink.gif
Olesta matosi kad gerai rankeles atkaltos ant kremu lotuliukas.gif labai dailiai supynta wub.gif
pupainga krokodylas labai fainas thumbup.gif

maniškis, medutis su vaisiais, MMG,

user posted image
user posted image
Atsakyti
mergaites as irgi turiu keleta liekamu antgaliu bei formeliu, gal yra kokia temute kur galeciau sukelti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 04 17, 17:51)
mjooo.. nešant į biblioteką.. įtariu, bus gerai namie suvalgyt.
tai čia mums jie "daugkartiniai". O vadinamie ji vienkartiniais. Nebent turite mintyje kažkokius tai nailoninius.

na jie medziaginiai, ir galai suvirtinti tokia juosta. Turi kabliukus pakabinimui virsuj. Negi uzsienyje tokie laikomi vienkartiniais? g.gif
Atsakyti
Sveiki,
jusu teismui atnesu parodyti savo tortuka blush2.gif Pagal jusu sedevrus tai jis visai paprastas, bet tai galima sakyti vienas rimtesniu mano darbeliu, nes pirmakart dariau rozes. Tik kai kurios apvytusios iskart gavosi lotuliukas.gif ir pirmakart su konditeriniu svirkstu pasidarbavau. Neturejau daug laiko ir sveikatos, tai toks kuklutis blush2.gif
user posted image
Tortas snikersas. Virsus ir sonai karamelinis ganasas. Geles is marcipanines mases, raides ir skaiciai sokoladiniai pirktiniai.

Tikiuosi veliau idesiu grazesniu savo darbeliu ax.gif Labai noriu isbandyti mases, bet sikart laiko pritrukau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2011 04 17, 20:02)
mergaites as irgi turiu keleta liekamu antgaliu bei formeliu, gal yra kokia temute kur galeciau sukelti  ax.gif

jusu az pilnas smile.gif
tai pakliausiu cia smile.gif kokie tie antgaliukai ir ar tiktu jie konditeriniam svirkstui o ne maiseliui g.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 04 17, 17:51)
mjooo.. nešant į biblioteką.. įtariu, bus gerai namie suvalgyt.

omg doh.gif ir kas man su gramatika pasidare doh.gif pamatytu darbdaviai butu laaabai geda doh.gif blink.gif

o taip bijojau klaidu vel privelti... jau taip ziurejau kad raides 's' atvirksciai neparasyciau... bus man pamoka....

dar pries paskaitydama jusu postus pamaciau ir padariau nauja 'kortele', ir kodel darantantra karta taip graziai nebesigauna? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

dėkoju už mano pynymėlio įvertinimą, labai gražių tortukų šiandien pridėjote wub.gif po darbo taip gera grįžti ir pasidžiaugti Jūsų kepiniais wub.gif

Miskouoga, tikiuosi turi nors vieną kaplerį dar??? rolleyes.gif man reikėtų abiejų, na bent vieno ax.gif čia kiek matau standartiniai ax.gif
Atsakyti
Sveiki.Labai noreciau padaryt dukrytei torta su teletabiais,bet niekada neesu darius nei jokiu dengimo masiu,nei pastiliazu ir t.t.Is ko daryt tuos "baibokus" dar radau,bet nesuprantu kurioj gaminimo vietoj deti dazus.Ar galima i padarytos mases gabaleli juos kazkaip imaisyt?Gal galit kas part,ar nuoroda imest ax.gif Is anksto dekoju aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2011 04 17, 21:03)
na jie medziaginiai, ir galai suvirtinti tokia juosta. Turi kabliukus pakabinimui virsuj. Negi uzsienyje tokie laikomi vienkartiniais? g.gif

tai ir turėtų būti nailoniniai šitie maišeliai, daugkartinio naudojimo.

QUOTE(selinga @ 2011 04 18, 02:09)
Sveiki.Labai noreciau padaryt dukrytei torta su teletabiais,bet niekada neesu darius nei jokiu dengimo masiu,nei pastiliazu ir t.t.Is ko daryt tuos "baibokus" dar radau,bet nesuprantu kurioj gaminimo vietoj deti dazus.Ar galima i padarytos mases gabaleli juos kazkaip imaisyt?Gal galit kas part,ar nuoroda imest ax.gif Is anksto dekoju aciuks.gif

tai ir maisoma i padarytos mases gabaleli dažai. Norint ryškesnės spalvos, reikia dėti daugiau dažų. Minkant masės gabaliukas atsiskies šiek tiek, tai reikės dar priminkyt cuktraus pudros arba krakmolo.
Atsakyti
Plikytiems lapukams pyliau: 200-250 ml miltų, 200 ml vandens, ir 50 g margarino
Atsakyti
sveikos merginos.
atsiprasau, kad trukdau, bet jus cia operatyviausiai sureaguosite i mano klausima smile.gif ar galima cukraus glaju (aisinga) daryti su cukrum? man reikia paisyt sausainiams smile.gif cukraus pudros neturiu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 04 17, 21:39)
jusu az pilnas smile.gif
tai pakliausiu cia smile.gif kokie tie antgaliukai ir ar tiktu jie konditeriniam svirkstui o ne maiseliui  g.gif

manau jie tinkami tik maiseliams g.gif 4u.gif
Atsakyti