Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus 59

mamy3 tas pirmas nu toks tikras pirmukas biggrin.gif , antras jau geriau , trečias išvis jau gražuolis , na o ketvirtas tai jau formavimo aukštumos thumbup.gif

neli žuvis pasakiška , tikrai viena iš gražiausių kokią tik mačiau wub.gif

sandrulyte1975 labai idomus kitoks ir kartu gražus tortas , gėlytės labai idomios ir kas ten dar ant viršaus plunksnytės ax.gif smile.gif

olesta , ai gal pasikartosiu , bet lapeliai puikūs , ar visą kiekį miltų pagal receptą sudėjai ar pamažinai ax.gif , tortukas gražus kaip ir prieš tai buvę , kaip vienos šeimynos vaikai visi skirtingi , bet kartu panašūs thumbup.gif

cipciuk , kad jūsų rožės gražios aišku ir taip wub.gif , bet tie trafaretai tai mane nustebino atrodo NUOSTABIAI wub.gif wub.gif , gal galit papasakot su kuo ir kaip juos darėt blush2.gif ax.gif
Atsakyti
laba diena

turiiu klausimeli, tik gal ne visai viettoj tai labai atsiprasau blush2.gif gal kas darys koki uzsakyma, man reiktu ne tik antgaliuku bet ir viso maiselio, nesvarbu kad turiu svirksta bet ne visi antgaliukai yra kokiu noreciau tureti blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruciukas @ 2011 04 17, 11:43)
Mergaites...kepejėles
Čia aš vėl su klausimuku, gal jau atsibodę tie klausimai, bet man tamsus miškas. Neturiu jokio konditerinio maišo ir antgaliukų. Kokį reiktų įsigyti, ar kaip žinoti ar antgaliai visi tiks,jei reiktų dapirkinėti. Help, kas nors paaiškinkit apie juos  4u.gif

Lietuvoje tikriausiai gausit nusipirkti vienkartinius plastikinius konditerinius maišelius. Jie gan tvirti, tai išplovus, dar du tris kartus tikrai panaudosit. Pirkit pradžiai vieną ar du. Dedat į maišelį antgaliuką, ir žiūrit, kiek prakirpt to maišelio. Kad antgaliukas neiškristų. Viskas. Dedat kremą, spaudžiat ir paišot.

Jeigu naudotumet adapterį, tai tada dedat į maišelį adapterį, o antgaliuką "iš lauko" pusės. Antgaliukas užsisuka adapterio žiedeliu iš "lauko" pusės. Adapteris tuo patogus, kad vieną porciją kremo galit naudoti su skirtingais antgaliukais - nuimat antgaliuką ir uždedat kitą. jeigu antgaliukas būtų maišelyje, tai tada kažkaip reiktų sužvejot, išimti, ir į dėti kitą. Tikras vargas per kremą..
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 04 17, 15:18)
Lietuvoje tikriausiai gausit nusipirkti vienkartinius plastikinius konditerinius maišelius. Jie gan tvirti, tai išplovus, dar du tris kartus tikrai panaudosit. Pirkit pradžiai vieną ar du. Dedat į maišelį antgaliuką, ir žiūrit, kiek prakirpt to maišelio. Kad antgaliukas neiškristų. Viskas. Dedat kremą, spaudžiat ir paišot.

Jeigu naudotumet adapterį, tai tada dedat į maišelį adapterį, o antgaliuką "iš lauko" pusės. Antgaliukas užsisuka adapterio žiedeliu iš "lauko" pusės. Adapteris tuo patogus, kad vieną porciją kremo galit naudoti su skirtingais antgaliukais - nuimat antgaliuką ir uždedat kitą. jeigu antgaliukas būtų maišelyje, tai tada kažkaip reiktų sužvejot, išimti, ir į dėti kitą. Tikras vargas per kremą..

Naitai, širdingai dėkui už paaiškinimus aciuks.gif
Aš gal bandysiu kokį komplektą nusipirkti, t.y. konditerinis maišas (nevienkartinis) + antgaliai
Atsakyti
Bandykit. Žinau vieną dalyką - kad nepavyks iš pirmo karto nusipirkti viską, kas pačiai patiks ir bus naudojama. Taip jau yra. Vienaip atrodo prekė lentynoje, kitaip kai reikia su ja dirbti. Tai kuo ilgiau dirbsit, tuo geriau žinosit kas yra reikalinga.
Atsakyti
sveikos atnesu maziuka ekstrini, vakar vakare paskambino, syvakar reikia atiduoti, man tai jau stresas lotuliukas.gif (kai kurios moka ir greiciau susisukti, bet man iki ju kaip iki menulio)

moretis gryzta is dekreto i darba bibliotekoje,nes kolektyvui

jogurtinis, viso labo 1,2kg, dengiau viskuo ka turejau, pastilazas, mmg ir kur jau likuciu nebeuzteko masyte dejau, nors man ji maziau skani nei pacios darytos mases
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julioske: 17 balandžio 2011 - 14:06
Labas kepėjėlės, Jūsų tortus žiūrinėju jau kokį pusmetį, vis skaitau ir mokausi. Kai ką bandžiau pati. Turiu vieną klausimą dėl maišelio konditerinio daugkartinio, iš kokios medžiagos jis turi būti? Turiu pradžiai nusipirkusi tokį paprastą IKI parduotuvėje bet su juo spaudžiant papuošimo kremą šlampa labai, lygtai sunkiasi skystis, dariau karamelinį ganašą ir beze su sviestu. Patarkite kus Lietuvoje būtų galima nusipirkti mažesnį kiekį vienkartinių maišelių, nes kiek žiūrėjau tai jie po 100 berotc rulonėlį.
Atsakyti
QUOTE(jurgutte76 @ 2011 04 17, 15:27)
Labas kepėjėlės, Jūsų tortus žiūrinėju jau kokį pusmetį, vis skaitau ir mokausi. Kai ką bandžiau pati. Turiu vieną klausimą dėl maišelio konditerinio daugkartinio, iš kokios medžiagos jis turi būti? Turiu pradžiai nusipirkusi tokį paprastą IKI parduotuvėje bet su juo spaudžiant papuošimo kremą šlampa labai, lygtai sunkiasi skystis, dariau karamelinį ganašą ir beze su sviestu. Patarkite kus Lietuvoje būtų galima nusipirkti mažesnį kiekį vienkartinių maišelių, nes kiek žiūrėjau tai jie po 100 berotc rulonėlį.

arevitoj siuncia ir maziau,man 20 atsiunte, bet vien juos siustis neapsimoka... as dar formeles siunciaus
Atsakyti
Olesta, man tas Jūsų krepšiukų pynimas ar iš grietinėlės ar iš beze, bet visąlaik veža 4u.gif

Cypciuk, kaip visąlaik wub.gif

Atnešu ir savo vieną, gal nelabai dažnai pasitaikantį 4u.gif

Persikinis medutis, MMG

user posted image
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2011 04 17, 15:05)
sveikos atnesu maziuka ekstrini, vakar vakare paskambino, syvakar reikia atiduoti, man tai jau stresas lotuliukas.gif (kai kurios moka ir greiciau susisukti, bet man iki ju kaip iki menulio)

moretis gryzta is dekreto i darba bibliotekoje,nes kolektyvui

jogurtinis, viso labo 1,2kg, dengiau viskuo ka turejau, pastilazas, mmg ir kur jau likuciu nebeuzteko masyte dejau, nors man ji maziau skani nei pacios darytos mases

viskas gerai,jei ne klaida,badanti akis blush2.gif blush2.gif sugryžti,rašoma SUGRĮŽTI ax.gif 4u.gif gal dar turi laiko-pataisyk 4u.gif
Atsakyti
mergaites patarkit bandziau pasidaryti papuosimus is?sokolado karunos istirpinau ant garu voneles,kai nusipiesiau man tas sokoladas gavosi toks pilkas ir sklilineja,piesiau ant sviestinio popieriaus,
Atsakyti
Olesta, koks mielas torčiukas, rožės nerealios wub.gif

Cipciuk, labai dailus torčiukas thumbup.gif rožės superinės, spalvytė jų wub.gif

sandrulyte1975, labai įdomus tortas bigsmile.gif bet jau dydis jo blink.gif

julioske, gražus torčiukas, tik deja, ir man klaida užstrigo, o ir žodis perkeltas netaisyklingai, jei gali, tikrai taisyk wink.gif

pupainga, krokodilas kaip tikras mega_shok.gif thumbup.gif šaunus torčiukas.
Atsakyti