mamy3 tas pirmas nu toks tikras pirmukas , antras jau geriau , trečias išvis jau gražuolis , na o ketvirtas tai jau formavimo aukštumos
neli žuvis pasakiška , tikrai viena iš gražiausių kokią tik mačiau
sandrulyte1975 labai idomus kitoks ir kartu gražus tortas , gėlytės labai idomios ir kas ten dar ant viršaus plunksnytės
olesta , ai gal pasikartosiu , bet lapeliai puikūs , ar visą kiekį miltų pagal receptą sudėjai ar pamažinai , tortukas gražus kaip ir prieš tai buvę , kaip vienos šeimynos vaikai visi skirtingi , bet kartu panašūs
cipciuk , kad jūsų rožės gražios aišku ir taip , bet tie trafaretai tai mane nustebino atrodo NUOSTABIAI , gal galit papasakot su kuo ir kaip juos darėt
laba diena
turiiu klausimeli, tik gal ne visai viettoj tai labai atsiprasau gal kas darys koki uzsakyma, man reiktu ne tik antgaliuku bet ir viso maiselio, nesvarbu kad turiu svirksta bet ne visi antgaliukai yra kokiu noreciau tureti
turiiu klausimeli, tik gal ne visai viettoj tai labai atsiprasau gal kas darys koki uzsakyma, man reiktu ne tik antgaliuku bet ir viso maiselio, nesvarbu kad turiu svirksta bet ne visi antgaliukai yra kokiu noreciau tureti
QUOTE(Ruciukas @ 2011 04 17, 11:43)
Mergaites...kepejėles
Čia aš vėl su klausimuku, gal jau atsibodę tie klausimai, bet man tamsus miškas. Neturiu jokio konditerinio maišo ir antgaliukų. Kokį reiktų įsigyti, ar kaip žinoti ar antgaliai visi tiks,jei reiktų dapirkinėti. Help, kas nors paaiškinkit apie juos
Čia aš vėl su klausimuku, gal jau atsibodę tie klausimai, bet man tamsus miškas. Neturiu jokio konditerinio maišo ir antgaliukų. Kokį reiktų įsigyti, ar kaip žinoti ar antgaliai visi tiks,jei reiktų dapirkinėti. Help, kas nors paaiškinkit apie juos
Lietuvoje tikriausiai gausit nusipirkti vienkartinius plastikinius konditerinius maišelius. Jie gan tvirti, tai išplovus, dar du tris kartus tikrai panaudosit. Pirkit pradžiai vieną ar du. Dedat į maišelį antgaliuką, ir žiūrit, kiek prakirpt to maišelio. Kad antgaliukas neiškristų. Viskas. Dedat kremą, spaudžiat ir paišot.
Jeigu naudotumet adapterį, tai tada dedat į maišelį adapterį, o antgaliuką "iš lauko" pusės. Antgaliukas užsisuka adapterio žiedeliu iš "lauko" pusės. Adapteris tuo patogus, kad vieną porciją kremo galit naudoti su skirtingais antgaliukais - nuimat antgaliuką ir uždedat kitą. jeigu antgaliukas būtų maišelyje, tai tada kažkaip reiktų sužvejot, išimti, ir į dėti kitą. Tikras vargas per kremą..
QUOTE(naitas @ 2011 04 17, 15:18)
Lietuvoje tikriausiai gausit nusipirkti vienkartinius plastikinius konditerinius maišelius. Jie gan tvirti, tai išplovus, dar du tris kartus tikrai panaudosit. Pirkit pradžiai vieną ar du. Dedat į maišelį antgaliuką, ir žiūrit, kiek prakirpt to maišelio. Kad antgaliukas neiškristų. Viskas. Dedat kremą, spaudžiat ir paišot.
Jeigu naudotumet adapterį, tai tada dedat į maišelį adapterį, o antgaliuką "iš lauko" pusės. Antgaliukas užsisuka adapterio žiedeliu iš "lauko" pusės. Adapteris tuo patogus, kad vieną porciją kremo galit naudoti su skirtingais antgaliukais - nuimat antgaliuką ir uždedat kitą. jeigu antgaliukas būtų maišelyje, tai tada kažkaip reiktų sužvejot, išimti, ir į dėti kitą. Tikras vargas per kremą..
Naitai, širdingai dėkui už paaiškinimus
Aš gal bandysiu kokį komplektą nusipirkti, t.y. konditerinis maišas (nevienkartinis) + antgaliai
Bandykit. Žinau vieną dalyką - kad nepavyks iš pirmo karto nusipirkti viską, kas pačiai patiks ir bus naudojama. Taip jau yra. Vienaip atrodo prekė lentynoje, kitaip kai reikia su ja dirbti. Tai kuo ilgiau dirbsit, tuo geriau žinosit kas yra reikalinga.
sveikos atnesu maziuka ekstrini, vakar vakare paskambino, syvakar reikia atiduoti, man tai jau stresas (kai kurios moka ir greiciau susisukti, bet man iki ju kaip iki menulio)
moretis gryzta is dekreto i darba bibliotekoje,nes kolektyvui
jogurtinis, viso labo 1,2kg, dengiau viskuo ka turejau, pastilazas, mmg ir kur jau likuciu nebeuzteko masyte dejau, nors man ji maziau skani nei pacios darytos mases
jogurtinis, viso labo 1,2kg, dengiau viskuo ka turejau, pastilazas, mmg ir kur jau likuciu nebeuzteko masyte dejau, nors man ji maziau skani nei pacios darytos mases
Labas kepėjėlės, Jūsų tortus žiūrinėju jau kokį pusmetį, vis skaitau ir mokausi. Kai ką bandžiau pati. Turiu vieną klausimą dėl maišelio konditerinio daugkartinio, iš kokios medžiagos jis turi būti? Turiu pradžiai nusipirkusi tokį paprastą IKI parduotuvėje bet su juo spaudžiant papuošimo kremą šlampa labai, lygtai sunkiasi skystis, dariau karamelinį ganašą ir beze su sviestu. Patarkite kus Lietuvoje būtų galima nusipirkti mažesnį kiekį vienkartinių maišelių, nes kiek žiūrėjau tai jie po 100 berotc rulonėlį.
QUOTE(jurgutte76 @ 2011 04 17, 15:27)
Labas kepėjėlės, Jūsų tortus žiūrinėju jau kokį pusmetį, vis skaitau ir mokausi. Kai ką bandžiau pati. Turiu vieną klausimą dėl maišelio konditerinio daugkartinio, iš kokios medžiagos jis turi būti? Turiu pradžiai nusipirkusi tokį paprastą IKI parduotuvėje bet su juo spaudžiant papuošimo kremą šlampa labai, lygtai sunkiasi skystis, dariau karamelinį ganašą ir beze su sviestu. Patarkite kus Lietuvoje būtų galima nusipirkti mažesnį kiekį vienkartinių maišelių, nes kiek žiūrėjau tai jie po 100 berotc rulonėlį.
arevitoj siuncia ir maziau,man 20 atsiunte, bet vien juos siustis neapsimoka... as dar formeles siunciaus
Olesta, man tas Jūsų krepšiukų pynimas ar iš grietinėlės ar iš beze, bet visąlaik veža
Cypciuk, kaip visąlaik
Atnešu ir savo vieną, gal nelabai dažnai pasitaikantį
Persikinis medutis, MMG
Cypciuk, kaip visąlaik
Atnešu ir savo vieną, gal nelabai dažnai pasitaikantį
Persikinis medutis, MMG
QUOTE(julioske @ 2011 04 17, 15:05)
sveikos atnesu maziuka ekstrini, vakar vakare paskambino, syvakar reikia atiduoti, man tai jau stresas (kai kurios moka ir greiciau susisukti, bet man iki ju kaip iki menulio)
viskas gerai,jei ne klaida,badanti akis sugryžti,rašoma SUGRĮŽTI gal dar turi laiko-pataisyk
Olesta, koks mielas torčiukas, rožės nerealios
Cipciuk, labai dailus torčiukas rožės superinės, spalvytė jų
sandrulyte1975, labai įdomus tortas bet jau dydis jo
julioske, gražus torčiukas, tik deja, ir man klaida užstrigo, o ir žodis perkeltas netaisyklingai, jei gali, tikrai taisyk
pupainga, krokodilas kaip tikras šaunus torčiukas.
Cipciuk, labai dailus torčiukas rožės superinės, spalvytė jų
sandrulyte1975, labai įdomus tortas bet jau dydis jo
julioske, gražus torčiukas, tik deja, ir man klaida užstrigo, o ir žodis perkeltas netaisyklingai, jei gali, tikrai taisyk
pupainga, krokodilas kaip tikras šaunus torčiukas.