Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus 59

Sandrulyte1975, šaunus, labai nematytas tortas bigsmile.gif klausimas, esminis - kaip pjaustyti??? Jis čia kokių 3-4 aukštų??? bigsmile.gif ir su kvalbonais??? niu labai įdomus variantas thumbup.gif bigsmile.gif

šį kartą pyniau tvorelę ne tvorelės, bet žvaigždutės antgaliu, varškės-persikų tortas, šokoladinė glazūra, šlapias bezė, Minordijos masės rožės...

user posted image
Atsakyti
Taip,jis 4 aukstu.Ir po 3 kvarbatkas ant kiekvieno doh.gif O kaip pjauste,tai nzn ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrulyte1975: 17 balandžio 2011 - 07:07
Labas rytas visoms .

Naktinukas .

Tortai Snikersas ir Žozefina , pastilažas , aisingas , mano cukrinės masės gėlės , lapeliai , drugeliai .

user posted image

user posted image
Atsakyti
Cipciukas tikrai nakti nemiega, kad ryte mum infarkta ivarytu biggrin.gif labai dailus toks iskilmingas pavasarinis tortukas wub.gif Olestos irgi labai skaniai atrodo thumbup.gif pasivaisinciau mielai prie arbateles ax.gif O tas su kvarbatkom keliaaukstis ispudingai atrodo blink.gif zuvyte labai tikroviska bijociau net pjaut kad nepradetu spurdet lotuliukas.gif
Atsakyti
cipsiuk,noriu jusu paklausti del roziu spalvos,kur dabar ikelet torta. Cia jus su rusiskais dazais dazet? Tiesiog man labai grazi spalva,o dazu tokiu neturiu,tad laaaaaaaaaaabai noreciau tokius isigyti 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
kiek graziu tortu bigsmile.gif wub.gif tik neuzsuk dienele kita thumbup.gif

Zuvyte ipatingai istrigo grazi wub.gif

Olesta, fainas tortukas, rozytes grazios o lapeliai ju wub.gif tokia spalva, tokie ploni, pirma pagalvojau kad tikri thumbup.gif

Cipciuk, labai grazus tortukas wub.gif , kaip suprantu apacioje ten purksta pagal trafareta g.gif Dar mane domintu su kokia formele ar kaip padaryti lapeliai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milux: 17 balandžio 2011 - 09:43
Mergaites...kepejėles
Čia aš vėl su klausimuku, gal jau atsibodę tie klausimai, bet man tamsus miškas. Neturiu jokio konditerinio maišo ir antgaliukų. Kokį reiktų įsigyti, ar kaip žinoti ar antgaliai visi tiks,jei reiktų dapirkinėti. Help, kas nors paaiškinkit apie juos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruciukas @ 2011 04 17, 08:43)
Mergaites...kepejėles
Čia aš vėl su klausimuku, gal jau atsibodę tie klausimai, bet man tamsus miškas. Neturiu jokio konditerinio maišo ir antgaliukų. Kokį reiktų įsigyti, ar kaip žinoti ar antgaliai visi tiks,jei reiktų dapirkinėti. Help, kas nors paaiškinkit apie juos  4u.gif

ka tik atsake, praejusiam lape. grisk atgal ir bus aisku,gana issamiai naitas parase mirksiukas.gif

Torciukai koki nuostabus visu. Tas melynas didelis puikiai atrodo, o valandu jauciu prie jonemazai palikta, zuvi jau isssisaugojau, ateiciai, ir visus kitus kaip sektinus pavyzdzius, cipciuko, olestos, labai labai patiko kepejeles, kuri su nesigavusia sokoladine saldainiu mase puose tortuka ir viduryje roze tik buvo, man jis super patiko. megstu minimalizma.
Pati retai kepu tai vis neturiu ka parodyti, soriux, bet tema visada seku grizus po darbu.

Papildyta:
QUOTE(Cipciukas @ 2011 04 17, 06:06)
Labas rytas visoms .

Naktinukas .

Tortai Snikersas ir Žozefina , pastilažas , aisingas , mano cukrinės masės gėlės , lapeliai , drugeliai .

jau simtaji karta klausiu kaip jums toks baltas tas pastilazas gaunas, na pasakykite prasau unsure.gif
nuostabus, o rozes tarsi tikros. wub.gif
Atsakyti
Turiu atliekamu antgaliuku ir du adapterius mazesniems antgaliams. Gal kam reikia? I a.z.
Mazieji Wiltono 102, 66, 33, 29, 2. Didieji is Sangaidos.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2011 04 17, 12:03)
ka tik atsake, praejusiam lape. grisk atgal ir bus aisku,gana issamiai naitas parase mirksiukas.gif

Tai šitą aš skaičiau, net išsisaugojau, bet noriu paklausti kokį konditerinį maišą pirkti?

QUOTE(miskouoga @ 2011 04 17, 12:29)
Turiu atliekamu antgaliuku ir du adapterius mazesniems antgaliams. Gal kam reikia? I a.z.
Mazieji Wiltono 102, 66, 33, 29, 2. Didieji is Sangaidos.
user posted image

Va ir noriu išsiaiškinti koks maišas tiktų šiems antgaliukams? Na gal ir kvaili klausimai, bet kai neišmanau...
Atsakyti
benomama,idejau i SOS tema kaip padaryti torta zuiki mirksiukas.gif

visu tortukai nuostabus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruciukas @ 2011 04 17, 12:10)
Tai šitą aš skaičiau, net išsisaugojau, bet noriu paklausti kokį konditerinį maišą pirkti?
Va ir noriu išsiaiškinti koks maišas tiktų šiems antgaliukams? Na gal ir kvaili klausimai, bet kai neišmanau...

ir dar Prisidesiu su vienu kvailu klausimu, kam tie adapteriukai naudojami g.gif ax.gif

Cipsiukai, tortas nuostabus user posted image , o kaip jus padarote tuos rutuliukus aplink torta vienodus g.gif Ar cia su kokiu antgaliuku? g.gif Nes turbut galima butu prazilti juos gaminant rankomis biggrin.gif

Toratas zuvyte(neatsimenu mergaites niko) - thumbup.gif: Spalva - labai labai user posted image

Olestos, tortukai irgi labai dailus, o gelytes kaip tikros 4u.gif

Mergytes, sakykit, ar verta pradziai isigyti toki rinkinuka, ar ne g.gif
http://www.amazon.co...m=ATVPDKIKX0DER

Ir labai aciu naitui uz patarimus del technikos user posted image
Atsakyti