Sveikos mergaitės,
Kiek puikių tortukų papuošėte, visų nikų net neminėsiu,
vaura su puikiu tortuku, toks nematytas
matau neramuolė pasirodė su puikiais tortukais,
pradingusi olga25 pabėrė grožybių
Cipciuko dvynukėms tai labiau panašus į skulptūrytes negu į tortą.
O kad ir aš netinginiavau, tai atnešu visiškai paprastučius
Tortas Šokoladiniai lapeliai,
trapios tešlos lakštais su įvairiais kremais, puošta grietinėle, 3,3 kg:
Uploaded with ImageShack.us
Tortas [b]Adeniumai žydi,[/B]
Labai ploni (po 2) šviesūs, karameliniai, šokoladiniai biskvitai, kremas karamelinis ir vyšninis, puošta šlapia beze, gėlytės pastilažas 2,3 kg
Uploaded with ImageShack.us
labas mergytės, labai dailūs Jūsų tortukai...
norint lygaus torto, pirmiausiai jį reikia lygų sutepti ir nepalikti jokių tarpų šonuose, kremo likučio reikia pasilikti ir aptepti torto šonus, tortą dedam pabręsti į šaldytuvą, ir tik tada kai jau apstingsta visi kremai, tortas įgauna stabilią formą, tada jis visas, visi jo paviršiai aptepami sviestiniu kremu, išlyginami visi paviršiai, ir tik tada dengiama mase
norint lygaus torto, pirmiausiai jį reikia lygų sutepti ir nepalikti jokių tarpų šonuose, kremo likučio reikia pasilikti ir aptepti torto šonus, tortą dedam pabręsti į šaldytuvą, ir tik tada kai jau apstingsta visi kremai, tortas įgauna stabilią formą, tada jis visas, visi jo paviršiai aptepami sviestiniu kremu, išlyginami visi paviršiai, ir tik tada dengiama mase
labai grazus mergaites tortukai na kad ne tušciom tai :
pasivaidenu ir as , turtingas kavos, cipciuko pastilazas
jogurtinis, cipciuko pastilazas
turtingas kavos, cipciuko pastilazas
medaus, cipciuko pastilazas
pasivaidenu ir as , turtingas kavos, cipciuko pastilazas
jogurtinis, cipciuko pastilazas
medaus, cipciuko pastilazas
QUOTE(Olesta @ 2011 04 16, 14:30)
labas mergytės, labai dailūs Jūsų tortukai...
Aciu Olesta bandysiu pabrandinta torta tept
nesakyk, kad iš karto po pagaminimo teplioji sviestiniu kremuku veliasi gi kremai subrandink ir tik tada tepk nepamaišys, jei įtarkuosi sijotų trupinukų, gausis toks kai špaklius, gal nuo medučio kokslakštelis bus likęs, galų gale pirktinių sausainių per tarką smulkiausią pavaryk, ir į sviestinį kremą 2-3 šaukštus įdėjus, tortai bus lygiausi, kaip niekad o taip tai vargelis kitaip
aŠ NEPROTINGAI paklaust noriu: o kaip jungiat ir džiovinat tuos orchidėjų steibelius su žiedais?
wingaile,kiek daug graziu tortuku atnesei
Sveikos
išdrįsiu ir aš jums keletą savo tortukų pasirodyti
snickersiukai, cipciuko pastilažas, po 1,5 kg
snickers biskvitai, grietinėlė, marinuoti vaisiai, cipciuko pastilažas, aisingas 3 kg
vel snickers, cipciuko pastilažas svoris 3,2
išdrįsiu ir aš jums keletą savo tortukų pasirodyti
snickersiukai, cipciuko pastilažas, po 1,5 kg
snickers biskvitai, grietinėlė, marinuoti vaisiai, cipciuko pastilažas, aisingas 3 kg
vel snickers, cipciuko pastilažas svoris 3,2
Vaura, labai grazi saldainiu dezute, originali ideja
Neramuole, labai patiko bokalas, kaip tikras
Noiraite, grazus krepselis. O is ko tie kiausinukai? Cia kokie saldainiukai?
O del Cipciuko tortu tai as apsalus, kiek reikia laiko sugaisti, kol viena toki sulipdai?
Dedu ir as savo nevykusi Juoda miska, nesiuos i svecius, tai ir puosiau paprastai
Neramuole, labai patiko bokalas, kaip tikras
Noiraite, grazus krepselis. O is ko tie kiausinukai? Cia kokie saldainiukai?
O del Cipciuko tortu tai as apsalus, kiek reikia laiko sugaisti, kol viena toki sulipdai?
Dedu ir as savo nevykusi Juoda miska, nesiuos i svecius, tai ir puosiau paprastai
Paganiau akeles i jusu groziu tai ir savo idesiu kelis
Medutis ir grilijazinis mazi nes prie kavos )
Grilijazinis
Cia is keliu tortu vienas padarytas, biskvitas obuolinio pyrago, pertepimas grietinele su zele gabaliukais.(prase gaivus ir vaikams) puosta plikytu sviestiniu kremu.
Torciukas narkomanas
Ambasadoriaus medutis
P.S. Gal kuri turite foto sesija kaip daryti torta zuiki???? Kelis torciukus maciau ankstesnese temose labai knieti velykoms isbandyti
Medutis ir grilijazinis mazi nes prie kavos )
Grilijazinis
Cia is keliu tortu vienas padarytas, biskvitas obuolinio pyrago, pertepimas grietinele su zele gabaliukais.(prase gaivus ir vaikams) puosta plikytu sviestiniu kremu.
Torciukas narkomanas
Ambasadoriaus medutis
P.S. Gal kuri turite foto sesija kaip daryti torta zuiki???? Kelis torciukus maciau ankstesnese temose labai knieti velykoms isbandyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 04 16, 01:18)
Laba diena .
Noiraite , aš neturiu jokio recepto šokoladinės saldainių masytės , jūs kažką maišote . O tortai jūsų nuostabūs
Ir kitų merginų taip pat puikūs darbai .
Labai patiko 70 su paukščiukais .
Noiraite , aš neturiu jokio recepto šokoladinės saldainių masytės , jūs kažką maišote . O tortai jūsų nuostabūs
Ir kitų merginų taip pat puikūs darbai .
Labai patiko 70 su paukščiukais .
ups atsiprasau ,tikrai nejusiskis cia RiMani ŠOKOLADINĖ-MARSHMALLOW TEŠLA
TORTAMS PADENGTI IR PAPUOŠTI,sumaisiau
Cipsiuk jusu fane esu ,tortai is koto vercia sesiu tortas tai ,kaip porcelianines figureles
Papildyta:
Redaite-saldainiukai is marzipano padaryti ir nudazyti
Aciu mergaites uz gerus zodzius
Merginos tortukai nerealus,,komentaru net nemoku issakyti jusu groiziams,sesutems tortai,kokios orcjidejos,ir visi kiti...
O man vakar buvo nenusisekusi plakta grietinele,as neturejau rugstosiso ir ispaudziau citrinos sulciu ar galejo visa tai suplakti net nemoku pasakyti i ka baisiau nei sviesta viska ismeciau,gerai kad grietineles daugiau turejau,taigi pasidariau isplakiau,bet zinau kad bus irgi blogai bet jau nebedejau jokio rugstumo ,taigi nujauciu medutis bus saldus....bet kai pirma karta bus gerai ..Toliau mano nesisekimai tesiasi si ryta,kadangi as neturiu dirbtinio medaus galvoju pasidarysiu Cipciuko namini medu,,vel ziuriu neturiu citrinos rugsteles ,ar negaliu ka nors kita deti i dirbtini medu Cipciuk,o gal i pastiliaza galima bandyti deti naturalu,ar kas gal dejote?
Papildyta:
beje gal galiti kuri imesti nuorodo butent kaip daryti pastiliaza pagal cipciuka,ar jis tik dengimui ar ir galima figureles,padekite! Vaikai miega turiu laiko bet neturiu medaus dirbtinio...
Papildyta:
jau atrodo pati susiradau...
O man vakar buvo nenusisekusi plakta grietinele,as neturejau rugstosiso ir ispaudziau citrinos sulciu ar galejo visa tai suplakti net nemoku pasakyti i ka baisiau nei sviesta viska ismeciau,gerai kad grietineles daugiau turejau,taigi pasidariau isplakiau,bet zinau kad bus irgi blogai bet jau nebedejau jokio rugstumo ,taigi nujauciu medutis bus saldus....bet kai pirma karta bus gerai ..Toliau mano nesisekimai tesiasi si ryta,kadangi as neturiu dirbtinio medaus galvoju pasidarysiu Cipciuko namini medu,,vel ziuriu neturiu citrinos rugsteles ,ar negaliu ka nors kita deti i dirbtini medu Cipciuk,o gal i pastiliaza galima bandyti deti naturalu,ar kas gal dejote?
Papildyta:
beje gal galiti kuri imesti nuorodo butent kaip daryti pastiliaza pagal cipciuka,ar jis tik dengimui ar ir galima figureles,padekite! Vaikai miega turiu laiko bet neturiu medaus dirbtinio...
Papildyta:
jau atrodo pati susiradau...