Mergaites tortai vieni uz kitus grazesni
ir as dar du:)
Velykinis:)
ir Nevykelis,(bandziau Cipsiuko sokoladine -saldainine masyte ir va koks snipstas gavos,tiesiog visa masyte trupejo,kazin kodel ??????)
trupėjo manau, nes per daug pudros... tortai abu labai gražūs, jei ta tokia trupanti masė, tai jis toks originalus, bet ir netingėjai tų virvučių daryt... šaunuolė
oi, kiek daug gražuolių tortukų užderėjo, gaila skubu į darbą, kiekvieno atskirai nepakomentuosiu
dėl dažų klausėt: www.sal2.puslapiai.lt turi visokių, bet masėms, kremams dažyti Gel Paste konsistencijos geriausi dažiukai
visokiausių prekyčių rasite www.kulinarijosmenas.visiems.lt
ir dar nesenai tikriausiai duris atvėrusi nauja internetinė parduotuvė www.tortini.lt
Kaune Arevita prekiauja įvairiais daikčiukais... pamažu ir LT atsiranda kur nusipirkti priemonių...plačiausias pasirinkimas be abejo už jūrių marių, tik jau atsiuntimas tas ne visiems prieinamas dėl įvairiausių priežasčių, bet ir čia viskas įmanoma paskutines prekytes gavau iš e-bay, užsisakiau porą moldų, rankose dar neturėjau, bet jau pas pusseserę namie guli, belieka nulėkti ir pasiimti
dėl dažų klausėt: www.sal2.puslapiai.lt turi visokių, bet masėms, kremams dažyti Gel Paste konsistencijos geriausi dažiukai
visokiausių prekyčių rasite www.kulinarijosmenas.visiems.lt
ir dar nesenai tikriausiai duris atvėrusi nauja internetinė parduotuvė www.tortini.lt
Kaune Arevita prekiauja įvairiais daikčiukais... pamažu ir LT atsiranda kur nusipirkti priemonių...plačiausias pasirinkimas be abejo už jūrių marių, tik jau atsiuntimas tas ne visiems prieinamas dėl įvairiausių priežasčių, bet ir čia viskas įmanoma paskutines prekytes gavau iš e-bay, užsisakiau porą moldų, rankose dar neturėjau, bet jau pas pusseserę namie guli, belieka nulėkti ir pasiimti
As vel su savo klausimais neduosiu ramybes kokio storio jus kociojate pastilaza ir kaip padarote, kad nesimatytu sluosniu sonuose na suprantate kai dedate blyna ir paskui krema tai ten kur kremas man tokie idubimai ryskeja ar todel kad pastilazas per plonas ar kad kazka ne taip darau? tepiau sviestiniu kremu pries dedant pastilaza bet vistiek nepadejo ir ar tepate sviestini krema ir ant virsasus torto ant sauso biskvito ar tik sonus gal suprasite ka as turiu omenyje
laba ryta atnesu tortuka '70' tasseptynetukas nelabai aiskus,kazkiek i vieneta panasus, bet skaicius pjausciau is kvadratu, tai gavosi kaip gavosi.
jogurtinis, pastilazas, masyte, aisingas (su tirpia kakava del spalvos) 3kg
jogurtinis, pastilazas, masyte, aisingas (su tirpia kakava del spalvos) 3kg
QUOTE(sypseneleee @ 2011 04 15, 22:19)
na labai super,o tai cia tie ir skaitosi pastiliazas?atsiprasau kad klausiu ,bet tikrai noriu apie tai susirasti ir bandyti,o gal merginos kurios is cia pradejote mokytis puosti tortus galite patarti ka man pirmiausia reikia ismokti,as ten bandziau skaityti kur davete daug geru nuorodu bet kaip ir sakiau nelabai yra laiko atrasti tai ko noriu dabar
Isbandyk keleta ir tikrai atrasi kokia mase tau labiau patinka. Man kazkaip pastiliazas nelabai gavosi, reikes gal dar kada pabandyti, tai kol kas apsistojau su Meian mase su gliukoze
QUOTE(linette @ 2011 04 15, 23:34)
olga25 prisimenu jus , man tas su strelka patiko , turėjo nemažai laiko suryti tie visi skaičiukai ir bržkšniukai
Cia buvo drauges broliui, kuris labai domisi dartsais, ar kaip jie ten vadinasi Siaip labai patiko ji daryti, nors is pradziu irgi galvojau kad bus sudetinga.
Labas rytas,prisedau su kava pasigrozetisedevrais,labai visu grazus torciukai,
NOIRAITE,viena jau pakomentavau kitur,ir cia pridursiu grazus velykinis,otas antrasis,galbuttau kazkas nevyko,bet man tai labai graziai ziurisi taismakaronais apdengtas tik gelyciu keletos noretusi daugiau ant virsaus man
gero savaitgalio kepiniams ir poilsiui visoms!
NOIRAITE,viena jau pakomentavau kitur,ir cia pridursiu grazus velykinis,otas antrasis,galbuttau kazkas nevyko,bet man tai labai graziai ziurisi taismakaronais apdengtas tik gelyciu keletos noretusi daugiau ant virsaus man
gero savaitgalio kepiniams ir poilsiui visoms!
QUOTE(linette @ 2011 04 15, 23:34)
michele matos , kad pastilažas nesigavo , bet vistiek sugebėjai apdengt , sekantį kartą gausis viskas daug lengviau ir geriau
neramuole visi trys labai tvarkingi išbaigti ir gražūs , bet tas vidurinis toks nežinau gal , kad kitoks , bet jau kokssss gražus , tie įspaudai ar kaip juos pavadint turbūt su spec forma daryti
olga25 prisimenu jus , man tas su strelka patiko , turėjo nemažai laiko suryti tie visi skaičiukai ir bržkšniukai
neramuole visi trys labai tvarkingi išbaigti ir gražūs , bet tas vidurinis toks nežinau gal , kad kitoks , bet jau kokssss gražus , tie įspaudai ar kaip juos pavadint turbūt su spec forma daryti
kiek nauju grazuoliu uzderejo, paukstelio ideja kopinu
aciu uz pagyras o rasteliai tie daryti silikoninio moldo pagalba
[quote=Cipciukas,2011 04 16, 12:41]
Tortai persikinis ir šokoladinis , pastilažas , aisingas .......... sesėm dvynėm.
Tortai persikinis ir šokoladinis , pastilažas , aisingas .......... sesėm dvynėm.
Michele nors mano patirtis nedidele,bet pasidalinsiu. man dar kartais ir tie sonai islenda bet jau vis maziau Pirmiausia jau pertepinedama torta kremais ziuriu ar nelieka kokiu laisvu tarpu, juos uzpildau likuciais nuo biskvitu. Sviestiniu kremu tepu tik tada kada tortas jau buna pastovejes perteptas(kai suminksteja, dazniausiai palieku nakciai ir tik kita ryta aptepu )tada tepant sviestini krema ir galima pakoreguoti ir islyginti. kuo lygiau apsitepi sviestiniu kremu ,tuo lygiau uzsideda mase, Sviestiniu kremu tepu visa torta. na ir kaip as megstu sakyti viskas dar ateina su patirtim, man ir dar kiekvienas papuostas tortas tai lyg naujai ismokta pamoka
nuostabus tortai labai patiko sesiu dvyniu sukneles,''70'' ir velykinis ( labai grazi pintine)
nuostabus tortai labai patiko sesiu dvyniu sukneles,''70'' ir velykinis ( labai grazi pintine)