Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus 59

Mergaites tortai vieni uz kitus grazesni 4u.gif

ir as dar du:)

Velykinis:)
user posted image

ir Nevykelis,(bandziau Cipsiuko sokoladine -saldainine masyte ir va koks snipstas gavos,tiesiog visa masyte trupejo,kazin kodel ??????)

user posted image

Atsakyti
trupėjo manau, nes per daug pudros... tortai abu labai gražūs, jei ta tokia trupanti masė, tai jis toks originalus, bet ir netingėjai tų virvučių daryt... smile.gif šaunuolė smile.gif
Atsakyti
oi, kiek daug gražuolių tortukų užderėjo, gaila skubu į darbą, kiekvieno atskirai nepakomentuosiu blush2.gif

dėl dažų klausėt: www.sal2.puslapiai.lt turi visokių, bet masėms, kremams dažyti Gel Paste konsistencijos geriausi dažiukai smile.gif

visokiausių prekyčių rasite www.kulinarijosmenas.visiems.lt smile.gif

ir dar nesenai tikriausiai duris atvėrusi nauja internetinė parduotuvė www.tortini.lt

Kaune Arevita prekiauja įvairiais daikčiukais... pamažu ir LT atsiranda kur nusipirkti priemonių...plačiausias pasirinkimas be abejo už jūrių marių, tik jau atsiuntimas tas ne visiems prieinamas dėl įvairiausių priežasčių, bet ir čia viskas įmanoma 4u.gif paskutines prekytes gavau iš e-bay, užsisakiau porą moldų, rankose dar neturėjau, bet jau pas pusseserę namie guli, belieka nulėkti ir pasiimti ax.gif
Atsakyti
As vel su savo klausimais neduosiu ramybes smile.gif kokio storio jus kociojate pastilaza ir kaip padarote, kad nesimatytu sluosniu sonuose na suprantate kai dedate blyna ir paskui krema tai ten kur kremas man tokie idubimai ryskeja ar todel kad pastilazas per plonas ar kad kazka ne taip darau? tepiau sviestiniu kremu pries dedant pastilaza bet vistiek nepadejo ir ar tepate sviestini krema ir ant virsasus torto ant sauso biskvito ar tik sonus smile.gif gal suprasite ka as turiu omenyje 4u.gif
Atsakyti
laba ryta atnesu tortuka '70' tasseptynetukas nelabai aiskus,kazkiek i vieneta panasus, bet skaicius pjausciau is kvadratu, tai gavosi kaip gavosi.

jogurtinis, pastilazas, masyte, aisingas (su tirpia kakava del spalvos) 3kg
Atsakyti
QUOTE(sypseneleee @ 2011 04 15, 22:19)
na labai super,o tai cia tie ir skaitosi pastiliazas?atsiprasau kad klausiu ,bet tikrai noriu apie tai susirasti ir bandyti,o gal merginos kurios is cia pradejote mokytis puosti tortus galite patarti ka man pirmiausia reikia ismokti,as ten bandziau skaityti kur davete daug geru nuorodu bet kaip ir sakiau nelabai yra laiko atrasti tai ko noriu dabar

Isbandyk keleta ir tikrai atrasi kokia mase tau labiau patinka. Man kazkaip pastiliazas nelabai gavosi, reikes gal dar kada pabandyti, tai kol kas apsistojau su Meian mase su gliukoze 4u.gif

QUOTE(linette @ 2011 04 15, 23:34)
olga25 prisimenu jus  4u.gif , man tas su strelka patiko  thumbup.gif , turėjo nemažai laiko suryti tie visi skaičiukai ir bržkšniukai  smile.gif

Cia buvo drauges broliui, kuris labai domisi dartsais, ar kaip jie ten vadinasi biggrin.gif Siaip labai patiko ji daryti, nors is pradziu irgi galvojau kad bus sudetinga.
Atsakyti
Labas rytas,prisedau su kava smile.gif pasigrozetisedevrais,labai visu grazus torciukai, drinks_cheers.gif
NOIRAITE,viena jau pakomentavau kitur,ir cia pridursiu grazus velykinis,otas antrasis,galbuttau kazkas nevyko,bet man tai labai graziai ziurisi taismakaronais apdengtas wub.gif tik gelyciu keletos noretusi daugiau ant virsaus man smile.gif
gero savaitgalio kepiniams ir poilsiui visoms! smile.gif
Atsakyti
Laba diena .

Noiraite , aš neturiu jokio recepto šokoladinės saldainių masytės , jūs kažką maišote smile.gif . O tortai jūsų nuostabūs wub.gif

Ir kitų merginų taip pat puikūs darbai .

Labai patiko 70 su paukščiukais thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2011 04 15, 23:34)
michele matos , kad pastilažas nesigavo , bet vistiek sugebėjai apdengt , sekantį kartą gausis viskas daug lengviau ir geriau  smile.gif

neramuole visi trys labai tvarkingi išbaigti ir gražūs , bet tas vidurinis toks nežinau gal , kad kitoks , bet jau kokssss gražus  wub.gif  wub.gif , tie įspaudai ar kaip juos pavadint turbūt su spec forma daryti  g.gif  ax.gif
olga25 prisimenu jus  4u.gif , man tas su strelka patiko  thumbup.gif , turėjo nemažai laiko suryti tie visi skaičiukai ir bržkšniukai  smile.gif

kiek nauju grazuoliu uzderejo, paukstelio ideja kopinu ax.gif
aciu uz pagyras smile.gif o rasteliai tie daryti silikoninio moldo pagalba 4u.gif
Atsakyti
Tortai persikinis ir šokoladinis , pastilažas , aisingas .......... sesėm dvynėm.

user posted image
Atsakyti
[quote=Cipciukas,2011 04 16, 12:41]
Tortai persikinis ir šokoladinis , pastilažas , aisingas .......... sesėm dvynėm.

ohmy.gif 2.gif
Atsakyti
Michele nors mano patirtis nedidele,bet pasidalinsiu. man dar kartais ir tie sonai islenda ax.gif bet jau vis maziau thumbup.gif Pirmiausia jau pertepinedama torta kremais ziuriu ar nelieka kokiu laisvu tarpu, juos uzpildau likuciais nuo biskvitu. Sviestiniu kremu tepu tik tada kada tortas jau buna pastovejes perteptas(kai suminksteja, dazniausiai palieku nakciai ir tik kita ryta aptepu )tada tepant sviestini krema ir galima pakoreguoti ir islyginti. kuo lygiau apsitepi sviestiniu kremu ,tuo lygiau uzsideda mase, Sviestiniu kremu tepu visa torta. na ir kaip as megstu sakyti viskas dar ateina su patirtim, man ir dar kiekvienas papuostas tortas tai lyg naujai ismokta pamoka lotuliukas.gif
nuostabus tortai labai patiko sesiu dvyniu sukneles,''70'' ir velykinis ( labai grazi pintine) wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaura: 16 balandžio 2011 - 12:00