Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus 59

QUOTE(vaura @ 2011 04 15, 18:31)
aciu, zinoma kad galima, cia jau man labai didelis ivertinimas
  clap.gif  clap.gif

biggrin.gif ...nėra už ką , tai tavo kūrinys ..... tiesiog verčiant puslapį , sustojo žvilgsnis ties juo , net linktelėjau link monitoriau , kažkas labai užkabina .
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 04 12, 01:37)
Sypseneleee, as taip pat cia "mokine"  pioneer.gif Skaitau, mokausi, bandau. Dar daug ko reikia ismokti, bet tobulumui ribu nera  smile.gif Tortus (sau) kepu gal kokius 10 metus. Pradzioje ir pas mane buvo puosimai trupinukais, sokoladu ir visokiais pabarstukais, bet merginu pagalba (atradus SM) mokausi  Ismokau slapia beze ( man ji skani  ax.gif ) dabar pradedu mokintis tas dengimo mases ( siandiena reikia kazkaip papuosti su ja torta  unsure.gif ).
Torta sumeistrauti jau galiu, bet prie puosimu dar dirbti, dirbti ir dirbti  mirksiukas.gif
Sypseneleee, davai mokomes kartu  mirksiukas.gif

Na saunu as su tavim o ir Kristulia priimsim i savo bureli thumbup.gif ,bet as ziuriu pora dieneliu nebuvau cia ohoho kiek info skaityti ,net nebespeju (parsiveziau savo kudikeli pries 2 dienas pagaliau po 2 menesiu namucio)Tai siai progai si savaitgali torciuka ruosiu issikepiau pagal cipsiuka medaus torciuka,,Tik man gavos 10 bet plonu,bet labai skaniu paploteliu,nezinau ka negerai dariau,vienas skirtumas kad dariau su naminiu o ne dirbtiniu medumi..Ar del to galejo jis tokiais plonais gautis,,,Nors mintyse kazkodel ir norejau plonu...Merginos patarkite nuo ko man mokintis papuosima nes cia info tiek daug doh.gif man neuztenka nei man tiek laiko dabar ,kaip galeciau tuo paciu papuosti ir pasimokinti sito meno,tema butu kudikio gimimas blush2.gif

QUOTE(Kristule05 @ 2011 04 12, 01:53)
Bijuna ar klasėje dar laisvų suolų mokiniams yra?

As su tavim i pirma klase mirksiukas.gif

QUOTE(Migle79 @ 2011 04 12, 02:11)

Tortas merginai:

Viduje - vaisinis tortas su ananasais, papuošimai - pastilažas, pabarstukai, aisingas.

Nerealus
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o kur sio torciuko receptuke butuiu galima rasti?
QUOTE(Migle79 @ 2011 04 12, 05:53)

Atnešu dar vieną tortuką.

"Avinukė":

Viduje - tortas "Snikersas", papuošimai - šokoladinė masė maišyta su pastilažu, bezė.

Neapskaičiavau proporcijų, galva gavosi didoka blush2.gif

Nerealus torciukas is kur tokiu fantaziju pas jus wau...beje jei mano blynai gavosi ploni tai as noreciau ir manau kremo juk maziau deti plonai tai?
Atsakyti
Vaura labai grazus torciukas thumbup.gif Idedu ir as savo vargeli, na ir prisikankinau su Cipciuko pastilazu lotuliukas.gif gerai kad tortukas namam skirtas kita karta pasistengsiu labiau, bet kai dvi padykusios mazes zbitkas namie krecia tai laiko kaip ir pritruko blush2.gif apacia medutis virsuj rafaelo puosta pastilazu ir saldainiu mase , svoris 5-6 kguser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo michele: 15 balandžio 2011 - 19:20
sveikutes, atnesu parodyti keleta savo darbeliu, snikersas, dengta pastiliazu
user posted image

medutis, dengta pastiliazu
user posted image

karamelinis, dengta pastiliazu, gelytes is masytes

user posted image

Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2011 04 15, 12:43)
sveikutes, atnesu parodyti keleta savo darbeliu, snikersas, dengta pastiliazu

medutis, dengta pastiliazu

karamelinis, dengta pastiliazu, gelytes is masytes

Wau kaip grazu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nori visoms padekoti, kad dalinasi savo patirtimi 4u.gif 4u.gif 4u.gif Viska skaitau ir mokausi, mokausi. Deja del laiko stokos retai pasirodau, bet stengiuosi tobuleti.
Stai keletas mano darbeliu. Viskas MMG.

Tortas su bananais.
user posted image

Maskarponinis su avietemis. Atsiprasau uz nuotraukos kokybe, bet pabaigiau velai nakti.

user posted image

Jau nelabai atsimenu koks:)
user posted image
Atsakyti
na labai super,o tai cia tie ir skaitosi pastiliazas?atsiprasau kad klausiu ,bet tikrai noriu apie tai susirasti ir bandyti,o gal merginos kurios is cia pradejote mokytis puosti tortus galite patarti ka man pirmiausia reikia ismokti,as ten bandziau skaityti kur davete daug geru nuorodu bet kaip ir sakiau nelabai yra laiko atrasti tai ko noriu dabar
Atsakyti
QUOTE(michele @ 2011 04 15, 20:17)
Idedu ir as savo

geles idomios

QUOTE(neramuole @ 2011 04 15, 20:43)
sveikutes, atnesu parodyti keleta savo darbeliu,

Kur ta griuvanti ziurke thumbup.gif

QUOTE(olga25 @ 2011 04 15, 22:08)
Nori visoms padekoti,

o jau kaukes grozis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sypseneleee @ 2011 04 15, 22:19)
na labai super,o tai cia tie ir skaitosi pastiliazas?atsiprasau kad klausiu ,bet tikrai noriu apie tai susirasti ir bandyti,o gal merginos kurios is cia pradejote mokytis puosti tortus galite patarti ka man pirmiausia reikia ismokti,as ten bandziau skaityti kur davete daug geru nuorodu bet kaip ir sakiau nelabai yra laiko atrasti tai ko noriu dabar

aš tai paklausiusi patyrusių puošėjų pradėjau nuo pastilažo pagal Cipciuko receptą 4u.gif ir pirmą kartą dariau ir visai patiko,nors trūkumų buvo,bet tikrai geras ir lengvai padaromas 4u.gif
Atsakyti
kokie tortai visi grazuoliai thumbup.gif:
Atsakyti
ok ieskosiu dabar jo
Atsakyti
michele matos , kad pastilažas nesigavo , bet vistiek sugebėjai apdengt , sekantį kartą gausis viskas daug lengviau ir geriau smile.gif

neramuole visi trys labai tvarkingi išbaigti ir gražūs , bet tas vidurinis toks nežinau gal , kad kitoks , bet jau kokssss gražus wub.gif wub.gif , tie įspaudai ar kaip juos pavadint turbūt su spec forma daryti g.gif ax.gif

olga25 prisimenu jus 4u.gif , man tas su strelka patiko thumbup.gif , turėjo nemažai laiko suryti tie visi skaičiukai ir bržkšniukai smile.gif
Atsakyti