QUOTE(Bijuna @ 2011 04 12, 01:37)
Sypseneleee, as taip pat cia "mokine"
Skaitau, mokausi, bandau. Dar daug ko reikia ismokti, bet tobulumui ribu nera
Tortus (sau) kepu gal kokius 10 metus. Pradzioje ir pas mane buvo puosimai trupinukais, sokoladu ir visokiais pabarstukais, bet merginu pagalba (atradus SM) mokausi Ismokau slapia beze ( man ji skani
) dabar pradedu mokintis tas dengimo mases ( siandiena reikia kazkaip papuosti su ja torta
).
Torta sumeistrauti jau galiu, bet prie puosimu dar dirbti, dirbti ir dirbti
Sypseneleee, davai mokomes kartu
Na saunu as su tavim o ir Kristulia priimsim i savo bureli
,bet as ziuriu pora dieneliu nebuvau cia ohoho kiek info skaityti ,net nebespeju
(parsiveziau savo kudikeli pries 2 dienas pagaliau po 2 menesiu namucio)Tai siai progai si savaitgali torciuka ruosiu issikepiau pagal cipsiuka medaus torciuka,,Tik man gavos 10 bet plonu,bet labai skaniu paploteliu,nezinau ka negerai dariau,vienas skirtumas kad dariau su naminiu o ne dirbtiniu medumi..Ar del to galejo jis tokiais plonais gautis,,,Nors mintyse kazkodel ir norejau plonu...Merginos patarkite nuo ko man mokintis papuosima nes cia info tiek daug
man neuztenka nei man tiek laiko dabar ,kaip galeciau tuo paciu papuosti ir pasimokinti sito meno,tema butu kudikio gimimas
QUOTE(Kristule05 @ 2011 04 12, 01:53)
Bijuna ar klasėje dar laisvų suolų mokiniams yra?
As su tavim i pirma klase
QUOTE(Migle79 @ 2011 04 12, 02:11)
Tortas merginai:
Viduje - vaisinis tortas su ananasais, papuošimai - pastilažas, pabarstukai, aisingas.
Nerealus
o kur sio torciuko receptuke butuiu galima rasti?
QUOTE(Migle79 @ 2011 04 12, 05:53)
Atnešu dar vieną tortuką.
"Avinukė":
Viduje - tortas "Snikersas", papuošimai - šokoladinė masė maišyta su pastilažu, bezė.
Neapskaičiavau proporcijų, galva gavosi didoka
Nerealus torciukas is kur tokiu fantaziju pas jus wau...beje jei mano blynai gavosi ploni tai as noreciau ir manau kremo juk maziau deti plonai tai?