QUOTE(Smulkmena @ 2011 04 12, 12:23)
Aš Miglės79 tortų fanė

Už tai, kad su skoniu. Už tai, kad neperkrauta. Už tai, kad labai labai tvarkingi ir kruopštūs. Iš jūsų norėčiau mokytis!
Ar padaryčiau tokias gėlytes iš marshmellow masės? Galvoju, išsipjauti su trafaretu ir kokiose kruopose išdžiovint, kad pakilusios būtų. Kaip manot, pavyktų?
Ačiū už gražius žodžius
Mano tortai nėra idealūs, dažnai padarau klaidų. Bet, kaip rašė Cipciukas, reikia mokėti paslėpti trūkumus ir broką
Iš sald. masės galima daryti gėlytes, jos ilgiau džiūs, nei darant iš pastilažo. Gėlytėms džiovinti naudoju pakuotę nuo kiaušinių.
Atnešu dar vieną tortuką.
"Avinukė":

Viduje - tortas "Snikersas", papuošimai - šokoladinė masė maišyta su pastilažu, bezė.
Neapskaičiavau proporcijų, galva gavosi didoka