atsakykit man brangutes,koki antgali pirkti zolei?atsiunte man tokius "aprasus"zinau,kad nr turi buti 233,o cia db visai nebesusigaudau
Kodas 231337 mažas diametras 10mm, skylutė 1mm,
Kodas 232341 didelis diametras 15mm, skylutė 2mm,
Mergaitės kulinarės gelbėkit nesuprantu kame reikalas, kodėl man šokoladas neištirpo, o pasidarė kaip manų košė ne vieną kartą tirpdžiau šokoladą ir jau taip, bet taip nutinka antrą kartą vieną kartą buvo su baltu šokoladu, ėmiau karūnos, ir gavosi ššš, po to jau kai sušoko į košę pyliau dėjau čiut sviesto, ir po to grietinėlės, ir vistiek nesigavo Ir dabar paėmiau karūnos juodą šokoladą ir seny šalty iš po naujųjų vaiko užsilikusį, ir vėl nesigavo, nu kame esmė, visad gaudavosi, kad ir koky šokoladą sumaišyčiau Tirpdžiau garų vonelėje .
Gal kas patarimų duos
Gal kas patarimų duos
QUOTE(vaiduokliukas @ 2011 04 15, 16:18)
Mergaitės kulinarės gelbėkit nesuprantu kame reikalas, kodėl man šokoladas neištirpo, o pasidarė kaip manų košė ne vieną kartą tirpdžiau šokoladą ir jau taip, bet taip nutinka antrą kartą vieną kartą buvo su baltu šokoladu, ėmiau karūnos, ir gavosi ššš, po to jau kai sušoko į košę pyliau dėjau čiut sviesto, ir po to grietinėlės, ir vistiek nesigavo Ir dabar paėmiau karūnos juodą šokoladą ir seny šalty iš po naujųjų vaiko užsilikusį, ir vėl nesigavo, nu kame esmė, visad gaudavosi, kad ir koky šokoladą sumaišyčiau Tirpdžiau garų vonelėje .
Gal kas patarimų duos
Gal kas patarimų duos
greiciausiai perkaitinai sokolada
QUOTE(keno @ 2011 04 15, 14:06)
atsakykit man brangutes,koki antgali pirkti zolei?atsiunte man tokius "aprasus"zinau,kad nr turi buti 233,o cia db visai nebesusigaudau
o iš kur jums čia atsiuntė?
QUOTE(keno @ 2011 04 15, 17:25)
greiciausiai perkaitinai sokolada
Taip, išties jūs teisi, va kas būna kai darai kelis darbus ir neprižiūri, o aš vis galvojau kame reikalai Paėmiau dar vieną pytą šokolado, ir prižiūrėjau, gavosi puikiausiai Ačiu, kad išaiškinai mano kriminalą
QUOTE(vaiduokliukas @ 2011 04 15, 17:18)
Gal kas patarimų duos
Gal kas patarimų duos
galbūt iškart ant karšto vandens dedate šokoladą su bliūdeliu,reiktų ant šalto,bent jau iš mano praktikos taip...
Labas visom.senokai berasiau cia, sveikatele ( ) mane buvo porai menesiu isvijus is virtuves bet jusu tortukus visus stebiu ir zaviuosi. dziaugiuos su visom kurioms pavyksta, suku galva su tomis kurioms nepavyko,nes taip pat esu pradedancioji,daug ko neisbandzius tai viskas idomu
Visu tortu neminesiu,nes daug buvo tik kartais atrodo jog Cipciukas turi keturias rankelias , sitokie ispuosimai,o juk dar ir pati torta reik iskept,o kur dar ir mus visas prakonsultuoja, aciu Olestai uz pastabas ir konkrecius atsakymus,bei visoms kitoms kepejelem
atsinesu ir as po ilgo laiko savo tortuka. nieko labai ispudingo ir klaideliu matosi (nemazai ju ir uzmaskavau ),bet kaip pradedancioji ir as dziaugiuosi kiekvienu savo kurineliu ir noriu pasirodyti Medutis, svoris beveik 4kg. Puostas pirkta mase ir sadainiais
Visu tortu neminesiu,nes daug buvo tik kartais atrodo jog Cipciukas turi keturias rankelias , sitokie ispuosimai,o juk dar ir pati torta reik iskept,o kur dar ir mus visas prakonsultuoja, aciu Olestai uz pastabas ir konkrecius atsakymus,bei visoms kitoms kepejelem
atsinesu ir as po ilgo laiko savo tortuka. nieko labai ispudingo ir klaideliu matosi (nemazai ju ir uzmaskavau ),bet kaip pradedancioji ir as dziaugiuosi kiekvienu savo kurineliu ir noriu pasirodyti Medutis, svoris beveik 4kg. Puostas pirkta mase ir sadainiais
saules_zuikuti, gelytes nelygiai isdeliotos, kita karta is popieriaus sablona issikirpk ir pasizymek linja gelytems delioti. Jei jos butu lygiai isdeliotos, man butu net labai grazus tortas. Niekojame netruktu
vaura, nu grazi saldainiu dezute
vaura, nu grazi saldainiu dezute
aciu, zinoma kad galima, cia jau man labai didelis ivertinimas