Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus 59

Labas rytas .

Čia perpynimas .

user posted image

user posted image....user posted image

Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 04 15, 09:20)
Čia perpynimas .

Aciu. Ir man bus naudinga tai. ax.gif

Norejau paklaust, gal kuri zinot kur galima nusipirkt adapteri angaliams. Arevitosirangoje jie neturi ir nezada turet (pirkau ten angalius). Ar jie yra dvieju dydziu, ar buna ivairiu ax.gif Maciau kazki komplekta su maiseliu ir antgaliais (virs 20Lt), atrode gal tiks, bet pabijojau pirkt.
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2011 04 14, 20:06)
pasta nu jo majo , kokios kvietkos  wub.gif , prašom atskleist paslaptį iš ko viduriukai , ir taip ir taip spoksojau nesupratau  blink.gif  lotuliukas.gif , lyg iš pastilažo , bet kaip padaryta nedaėjo man

mergaites aciprašau del pavadinimo visada rašydavau kad dengiu ir gelės darau iš pastilažo, tai va noriu pasytaisyti blush2.gif viskas iš MMG dar karta aciprašau ir nepykit 4u.gif linette viduriukas iš MMG, formuotas rankytem, priklijuotas degtine kaip išdžiuvo nutepliojau ruda spalva, rodos viskas smile.gif
Olesta nuostabus tortukai wub.gif patiko puodas kaip tiktas thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(michele @ 2011 04 14, 20:05)
Nu taip, vandens 60 ml jame istirpinau zelatina, pudros 500, krakmolo 120, medaus 3 saukstai, aliejaus 5 , vat ir nebezinau ka toliau daryt det dar pudros ar krakmolo ar abieju po truputi?
Olesta man irgi pirmo torciuko nerodo kazkodel  g.gif
Ai dar vienas klausimukas ar visos kociojate su specialiais koceliukais skirtais cukraus masei?

Buvo ir man tas pats doh.gif . Dadejau pudros, bet mase ššš gavosi. Teko perdarinet. Ir nusprendziau kad minordijos masyte pigiau atseitu, tik kaip ji ten pas juos vadinas ir su pristatymu kaip neissiaiskinau ax.gif .

Aciu visoms uz atkreipta demesi i mano "valgoma" torciuka ir visoms norincioms siunciu po gabaliuka prie ritines kavos smile.gif
user posted image
GEROS DIENELĖS ŠAUNIŲ DARBELIŲ, MERGINOS 4u.gif
Atsakyti
Ačiū Rivera už vaišes , kaip tik prie kavutės biggrin.gif

Vakar dienos darbai .

Medaus tortas , pastilažas , masyte ....11 metų kareivėliui gun_rifle.gif

user posted image

Juodas mištas , pastilažas , masytė .

user posted image
Atsakyti
Cipciuk, oi tuoj cia mus aras uzbanins, kam tikra amunicija ant torto uzdejot? thumbup.gif:
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 04 15, 10:57)
Medaus tortas , pastilažas , masyte ....11 metų kareivėliui  gun_rifle.gif

mano brolis 10 metu saudyma is pistoleto atlankes, tai sake panasus ginklas, tik 'vamzdis' galetu ilgesnis buti, arba ziedelis pirstui mazesnis biggrin.gif

pavarai moteryt thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 04 15, 10:57)

Medaus tortas , pastilažas , masyte ....11 metų kareivėliui  gun_rifle.gif

cipciuk vajetau blink.gif tave gi areštuos už neteiseta ginklu daryma ir laikyma lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif Cipciuk, mano vaikas (6m) ant jusu situ kareivisku alpsta biggrin.gif. Militaristas jis pas man
doh.gif Jau esu gavus uzsakyma kazka panasaus su doh.gif lipdyt jo gimtadieniui smile.gif.

Merginos noriu paklaust, kaip padaryti ta grazia spalvotu pabarstuku tvorele?
Atsakyti
laba diena
giminaiciu vestuvinis tortas pagal nuotakos nurodymus biggrin.gif mano tik ''kvarbatkos'' apacioje ir drugeliai,nes labai tuscia buvo smile.gif
pastilazas.''vysninis karamelinis'' 3700gr.
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 04 15, 13:49)
giminaiciu vestuvinis tortas pagal nuotakos nurodymus  biggrin.gif  mano tik ''kvarbatkos'' apacioje ir drugeliai,nes labai tuscia buvo  smile.gif

taip tikrai be drugeliu butu tuščia g.gif bet dar kažko truksta tame torte g.gif jei giminaite taip norejo čia jau nieko nepadarysi biggrin.gif
Atsakyti
Man dar geliu cia truksta. ax.gif Bet kaip sako "klijent wsegda praw" lotuliukas.gif
Atsakyti