Labas rytas .
Čia perpynimas .
....
QUOTE(Cipciukas @ 2011 04 15, 09:20)
Čia perpynimas .
Aciu. Ir man bus naudinga tai.
Norejau paklaust, gal kuri zinot kur galima nusipirkt adapteri angaliams. Arevitosirangoje jie neturi ir nezada turet (pirkau ten angalius). Ar jie yra dvieju dydziu, ar buna ivairiu Maciau kazki komplekta su maiseliu ir antgaliais (virs 20Lt), atrode gal tiks, bet pabijojau pirkt.
QUOTE(linette @ 2011 04 14, 20:06)
pasta nu jo majo , kokios kvietkos , prašom atskleist paslaptį iš ko viduriukai , ir taip ir taip spoksojau nesupratau , lyg iš pastilažo , bet kaip padaryta nedaėjo man
mergaites aciprašau del pavadinimo visada rašydavau kad dengiu ir gelės darau iš pastilažo, tai va noriu pasytaisyti viskas iš MMG dar karta aciprašau ir nepykit linette viduriukas iš MMG, formuotas rankytem, priklijuotas degtine kaip išdžiuvo nutepliojau ruda spalva, rodos viskas
Olesta nuostabus tortukai patiko puodas kaip tiktas
QUOTE(michele @ 2011 04 14, 20:05)
Nu taip, vandens 60 ml jame istirpinau zelatina, pudros 500, krakmolo 120, medaus 3 saukstai, aliejaus 5 , vat ir nebezinau ka toliau daryt det dar pudros ar krakmolo ar abieju po truputi?
Olesta man irgi pirmo torciuko nerodo kazkodel
Ai dar vienas klausimukas ar visos kociojate su specialiais koceliukais skirtais cukraus masei?
Olesta man irgi pirmo torciuko nerodo kazkodel
Ai dar vienas klausimukas ar visos kociojate su specialiais koceliukais skirtais cukraus masei?
Buvo ir man tas pats . Dadejau pudros, bet mase ššš gavosi. Teko perdarinet. Ir nusprendziau kad minordijos masyte pigiau atseitu, tik kaip ji ten pas juos vadinas ir su pristatymu kaip neissiaiskinau .
Aciu visoms uz atkreipta demesi i mano "valgoma" torciuka ir visoms norincioms siunciu po gabaliuka prie ritines kavos
GEROS DIENELĖS ŠAUNIŲ DARBELIŲ, MERGINOS
Cipciuk, oi tuoj cia mus aras uzbanins, kam tikra amunicija ant torto uzdejot? :
QUOTE(Cipciukas @ 2011 04 15, 10:57)
mano brolis 10 metu saudyma is pistoleto atlankes, tai sake panasus ginklas, tik 'vamzdis' galetu ilgesnis buti, arba ziedelis pirstui mazesnis
pavarai moteryt
QUOTE(Cipciukas @ 2011 04 15, 10:57)
cipciuk vajetau tave gi areštuos už neteiseta ginklu daryma ir laikyma
Cipciuk, mano vaikas (6m) ant jusu situ kareivisku alpsta . Militaristas jis pas man
Jau esu gavus uzsakyma kazka panasaus su lipdyt jo gimtadieniui .
Merginos noriu paklaust, kaip padaryti ta grazia spalvotu pabarstuku tvorele?
Jau esu gavus uzsakyma kazka panasaus su lipdyt jo gimtadieniui .
Merginos noriu paklaust, kaip padaryti ta grazia spalvotu pabarstuku tvorele?
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 04 15, 13:49)
giminaiciu vestuvinis tortas pagal nuotakos nurodymus mano tik ''kvarbatkos'' apacioje ir drugeliai,nes labai tuscia buvo
taip tikrai be drugeliu butu tuščia bet dar kažko truksta tame torte jei giminaite taip norejo čia jau nieko nepadarysi
Man dar geliu cia truksta. Bet kaip sako "klijent wsegda praw"