Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus 59

blink.gif wow kokios pasta gelytes thumbup.gif
pasakykit jus man pradinukei , bandziau pasidaryti pastilaza pagal cipciuka, viska dejau pagal recepta, o man gavosi ne dengimo mase, o tokia tirstoka manu kose schmoll.gif uzdengiau ir palikau kol sugalvosiu ka toliau su ja daryt ar dar pudros det ar brandint per nakti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo michele: 14 balandžio 2011 - 19:19
pasta, as irgi ... kokios grazios geles!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bossi: 14 balandžio 2011 - 19:21
Pasta222, wou koks fainas, o geles bigsmile.gif thumbup.gif viduriukus kaip darei ir mane domina ax.gif
Atsakyti
pasta222 labai dailus tortas

dekorgelio kol kas turiu tik pirktinio, ir štai dar vienas tortukas su juo, su tom pačiom rožėms, tuo pačiu šokoladu, plikytais lapeliais ir šlapia bezė...varškės tortas su vyšniomis

user posted image

ir aukso puodas, juodasis miškas, dengimo masė, dažyta ant viršaus, ir šokoladiniai pinigiukai...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 14 balandžio 2011 - 19:41
QUOTE(michele @ 2011 04 14, 20:18)
blink.gif  wow kokios pasta gelytes  thumbup.gif 
pasakykit jus man pradinukei , bandziau pasidaryti pastilaza pagal cipciuka, viska dejau pagal recepta, o man gavosi ne dengimo mase, o tokia tirstoka manu kose  schmoll.gif  uzdengiau ir palikau kol sugalvosiu ka toliau su ja daryt ar dar pudros det ar brandint per nakti?

ar vandens tikrai 60ml , kokia pudra ir ar 500gr , gal sumaisei su pastilažo lipdymui receptu ir ar krakmolo 120 gr , nu n4r man taip buvę , kad per kietas yra , bet , kad per minkstas niekada schmoll.gif

olesta man pirmo kažko nerodo verysad.gif , o kur loterija lotuliukas.gif , mažu į Panevėžį reiks lėkt , noriu to aukso puodo thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linette: 14 balandžio 2011 - 19:42
aš matau abu unsure.gif nežinau, kodėl nerodo smile.gif nėr loterijos, viskas mano rankose lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2011 04 14, 20:38)
ar vandens tikrai 60ml , kokia pudra ir ar 500gr , gal sumaisei su pastilažo lipdymui receptu ir ar krakmolo 120 gr , nu n4r man taip buvę , kad per kietas yra , bet , kad per minkstas niekada  schmoll.gif

olesta man pirmo kažko nerodo  verysad.gif , o kur loterija  lotuliukas.gif , mažu į Panevėžį reiks lėkt , noriu to aukso puodo  thumbup.gif  biggrin.gif

Nu taip, vandens 60 ml jame istirpinau zelatina, pudros 500, krakmolo 120, medaus 3 saukstai, aliejaus 5 , vat ir nebezinau ka toliau daryt det dar pudros ar krakmolo ar abieju po truputi?
Olesta man irgi pirmo torciuko nerodo kazkodel g.gif
Ai dar vienas klausimukas ar visos kociojate su specialiais koceliukais skirtais cukraus masei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo michele: 14 balandžio 2011 - 20:08
bandau dar kartą tada, nes aš pati tai matau...
user posted image

kočioju eiliniu kočėlu iš Tuperwario turiu plastikinį didelį...specialaus jokio neturiu...dėk dar pudros ir krakmolo, po nedaug ir vis minkyk, kartais tai būna, ypač, jeigu įpili aliejinių kvapų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(michele @ 2011 04 14, 21:05)
Nu taip, vandens 60 ml jame istirpinau zelatina, pudros 500, krakmolo 120, medaus 3 saukstai, aliejaus 5 , vat ir nebezinau ka toliau daryt det dar pudros ar krakmolo ar abieju po truputi?
Olesta man irgi pirmo torciuko nerodo kazkodel  g.gif
Ai dar vienas klausimukas ar visos kociojate su specialiais koceliukais skirtais cukraus masei?

pabandyk per naktį palikti , ryt žiūrėk kas bus , gal per naktį biški susistovės , dadėk jei ką pudros , bet neperdaugink, geriau kočiodama pabarstyk gausiau ir jei trupanti bus aliejaus bandyk daminkyt , iš tikro nežinau ką patart nėr man taip buvę
kočioju , bent jau masę pačiu paprasčiausiu kočėlu , turėjau metalinį sugebėjau sudaužyt biggrin.gif , tai daba tokiu senovišku kočioju smile.gif

olesta jao matau wub.gif , tas kvadratinis jau gražus buvo , bet šitas gražesnis ot tongue.gif , gal , kad žalsvi šonai wub.gif , nu bet tas šokoladas tai super taip pabanguotai atrodo ir fotkėj tai kaip juodas , o mažu kuo nudažei g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linette: 14 balandžio 2011 - 20:21
Oho, niuir priraset per visa dienele ir puikiu tortuku idejot smile.gif
Cipciukas kaip visada zavi idealiais tortais! thumbup.gif
Olestos patiko sokolado bangeles, skolinsiuos sia ideja savo Juodo misko puosybai blush2.gif ax.gif
Atsakyti
pasta222,tortas thumbup.gif ypac geles pakerejo wub.gif bigsmile.gif
Olesta,abu tortai puikus 4u.gif ,pasiilgau jusu tortu,bet pagaliau sulaukiau smile.gif
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif Mergaites, va nauja diena ir nauji klausimai ax.gif
Man iskilo klausimas (tiksliau mintis tokia atejo) ar yra kokios nors taisykles kaip negalima puosti tortu g.gif Nu pvz. gal negalima (skonio atzvilgiu) meducio puosti sokoladu ar maskarpones - beze. Nu tiesiog gulejau nakti ir galvojau, gal ir sitame "mene" yra taisykles g.gif

Ir dar noriu suzinoti kur galiu pamatyti kaip daromi toks papuosimas kaip pas Olesta paskutiniame tortuke salotinis perpynimas bigsmile.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti