Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus 59

QUOTE(mazuliux @ 2011 04 14, 13:37)
Sveikutes  4u.gif

Tai tiek siam kartui  rolleyes.gif

Man visi savotiskai grazus- bokalas, tai pasirode kaip vilivetu aptrauktas ir spalva gera, gelytes grazios, o paskutinio personazai patiko, tai nusikopinau, kad butu i ka paziuret paciai darant blush2.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(julioske @ 2011 04 14, 13:47)
atnesu kol kas didziausia mano torta, kazkiek virs 5kg, negaliupasakyttiksliai nes atskirom dalim sveriau ne iki galo papuosta (mano svarstykles 3kg g.gif )

O ho ho, pagaliau baigesi traktoriai ir visa kita, pagaliau prasidejo geles, saunu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2011 04 14, 16:21)
julioske, ogo kokia dėžučių konstrukcija bigsmile.gif gal trupučiuką perkrauta, bet vaizdelis tikrai įspūdingas  thumbup.gif šaunuolė daug darbelio įdėjai 4u.gif

ne visos dezutes turejo but rastuotos hihihi.gif turiu uzburta vaika, kaip dengti pradedu, taip ji klykia doh.gif tai skubedama dengiau, tai jau mase padziuvus, skilinejo... ech, nu bet koookia prabanga biggrin.gif louis vuiton zenklo tik truksta hihihi.gif
Papildyta:
beje tortkitu nepagyriau, visus matau, ir paaikcioju, tik kad pamirstu pagirt ax.gif
Atsakyti
user posted image
naminukas:) saviems gamintas. Kitaip tariant "valgomas". Sokoladas ant virsaus, braskes, mmg gelytes, lapeliai. Sonai su blogai issiplakusia sokoladine grietinele.
Atsakyti
rivera, as gabaleli, mazyti essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bossi: 14 balandžio 2011 - 16:41
rivera jau tos braškės kaip atrodo wub.gif , taip pavasariu ir pakvipo , daugiau tokių naminukų smile.gif
Atsakyti
Lapelyte stai tokias pirkau "Norvos" parduotuvej antram aukste. Storosios islaikys tavo burbuliukus
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 04 14, 18:16)
Lapelyte stai tokias pirkau "Norvos" parduotuvej antram aukste. Storosios islaikys tavo burbuliukus
user posted image

o cia jas galima naudoti su maistu,ar cia floristines
jei galima pirmadieni jau leksiu pirkti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 04 14, 17:20)
o cia jas galima naudoti su maistu,ar cia floristines
jei galima pirmadieni jau leksiu pirkti  thumbup.gif

jos floristines,bet as uzvinioju visada teipa ant ju.Teisingai kazkuri sake,kad uzsienyje net vamzdzius naudoja visokius.Juos apdeda mase ir viskas. O ir surbitone ar ebay taip pat yra floristines,tokiu kaip ale "valgomuju" nera.Mano sesuo angliste uzklause per elektr pasta,nes man irgi buvo idomu ar yra tokiu spec maistui,tai atsakymas buvo,kad sitos floristines ir naudoja maistui.Tai koks skirtumas kur jas pirkti ar ten,ar cia LT... mirksiukas.gif

Papildyta:
Oij vos nepamirsau doh.gif rivera,sokoladiskai skanus tortukas wub.gif ,julioske - grazus tavo daugiaaukstis.O neturetu jis buti daugiau pasvires? Patinka man tie pasvire tortai,dar neteko kepti tokiu.Reik kam nors pasiulyt ir isbandyti bigsmile.gif
Atsakyti
cipciuk vajetau vajetau blink.gif blink.gif kada aš daeisiu iki tokio lygio verysad.gif
Olesta rožytes kaip visada puikios wub.gif
mazuliux visi tortukai fainus thumbup.gif

šokoladinis su riešutais, pastilažas, grietinele
user posted image
user posted image
Atsakyti

šokoladinis su riešutais, pastilažas, grietinele

[/quote]

Kokios grazios gelytes wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 04 14, 18:40)
jos floristines,bet as uzvinioju visada teipa ant ju.Teisingai kazkuri sake,kad uzsienyje net vamzdzius naudoja visokius.Juos apdeda mase ir viskas. O ir surbitone ar ebay taip pat yra floristines,tokiu kaip ale "valgomuju" nera.Mano sesuo angliste uzklause per elektr pasta,nes man irgi buvo idomu ar yra tokiu spec maistui,tai atsakymas buvo,kad sitos floristines ir naudoja maistui.Tai koks skirtumas kur jas pirkti ar ten,ar cia LT...  mirksiukas.gif

Papildyta:
Oij vos nepamirsau doh.gif  rivera,sokoladiskai skanus tortukas wub.gif ,julioske - grazus tavo daugiaaukstis.O neturetu jis buti daugiau pasvires? Patinka man tie pasvire tortai,dar neteko kepti tokiu.Reik kam nors pasiulyt ir isbandyti bigsmile.gif

aciu uz atsakyma drinks_cheers.gif
Atsakyti
pasta nu jo majo , kokios kvietkos wub.gif , prašom atskleist paslaptį iš ko viduriukai , ir taip ir taip spoksojau nesupratau blink.gif lotuliukas.gif , lyg iš pastilažo , bet kaip padaryta nedaėjo man
Atsakyti