Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus 59

http://www.surbitona...ccessories.html
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 04 14, 15:23)

tas antras turiu,tai cia kur trecios yra tvirtos?
Atsakyti
Mazuliux, jau bokalas kaip silkinis wub.gif

Julioske, o kiek graziu "ciumodanu" su gelytemis thumbup.gif

Nu i paskutinius klausimus niekas nieko neatsake, tai matyt niekas nezino lotuliukas.gif
Turiu trecia klausima: ar sita guma duoda toki pat poveiki kaip guma tralialia? http://www.wilton.co...0309B6102CDBA51 bent pagal aprasyma, jei niekas ir nenaudojot. Nes noriu isigyti g.gif Tai bijau apsirikti. Labai pasau, kas naudojat tralialia parasykit savo nuomone 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bossi: 14 balandžio 2011 - 14:34
Cipciuk, Jus mane ne taip supratote unsure.gif
Atsiprasau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 04 14, 15:22)
ar gali kas nors nuoroda ideti,kaip jos atrodo  doh.gif

cipciukas jau sakė kažkada man rodos, kuo mažesnis skaičius tuo plonesnė viela, ar atvirkščiai nežinau, bet tos elementarios vielos, gi tikrai ne plonos,aš pati kelių rūšių turiu, bet niekur pažiūrėt negaliu nes lietuvoj viskas likę.

tai vat, o cipciuko tortai nerealus... 4u.gif nu pasakiškai gražūs, ta boružėlėl nereali fantastika
Papildyta:
atasakau kapelytei, jo tos trečios ir ketvirtos. trečios tai jos paprastų spalvų, o ketvirtos tai jau blizgančios gražios. tai vat
o apie tralialia nieko nežinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2011 04 14, 15:34)
Julioske, o kiek graziu "ciumodanu" su gelytemis thumbup.gif

o as zinok vis atsidarau saldytuva pasiziuret ar tikrai ne man vienai matysis (nes zinau) kad cia dezutes prikistos geliu ax.gif
Atsakyti
aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2011 04 14, 15:48)
o as zinok vis atsidarau saldytuva pasiziuret ar tikrai ne man vienai matysis (nes zinau) kad cia dezutes prikistos geliu ax.gif

matysis matysis thumbup.gif

zuliaska, dekui uz atsakyma 4u.gif nes kai klausiu, o tylu - tai baisu biggrin.gif
Atsakyti
Olesta labai rožės gražios wub.gif , o dekorgelis pirktinis ar naminis ax.gif

Cipciuk su lelium tai nerealus , ypač leliaus spalva , nu tikrai kaip tikras wub.gif , mane depresija ištiktų kol tiek smulkių gėlyčių prilipdyčiau , o kuo jūs būtent tokias mažutes klijuojat ax.gif

mazuliux tas tamsus labai gražiai žiūris thumbup.gif , labai gėlytės išryškėja , gražu wub.gif

Julioske nu makalynas tikras lotuliukas.gif , žiūrėjau žiūrėjau nu ir kuo toliau tuo gražiau atrodo smile.gif

Naitai nesikabinėk prie vielų lotuliukas.gif , visai geras dalykas , gal ir nėra super estetiška, bet nuplikius ir dar teipavimo juosta apsukus manau nėr nieko blogo , o dar jei plius ir maistine plėvele apsuki kišant į tortą , tai visai gerai , merginos juk ir kaspinus naudoja , nu jie tikrai nėr skirti sąlyčiui su maistu , o visiem labai gražu biggrin.gif
Atsakyti
Bijuna , viskas OK smile.gif .

limette , masytės gėlytėms , pakanka ir čiut drėgmės ( vandens ) , šiaip - klijais .

Vielyčių kuo mažesnis skaičius , tuo jos storesnės ( aš irgi buvau apsirikusi doh.gif ) , ačiū naitas[B] , paprotino 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 14 balandžio 2011 - 15:23
Klausimelis - su kuo graziai islyginti slapia beze? smile.gif
Mane istiko nesekme, gerai, kad tortas namams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2011 04 14, 15:46)
kuo mažesnis skaičius tuo plonesnė viela, ar atvirkščiai nežinau

zuliaska, atvirkščiai - kuo mažesnis skaičiukas tuo storesnės lotuliukas.gif

mazuliux, labai pasilgau tavo tortukų kaip smagu girdėti, kad ir vėl kepi thumbup.gif ogo koks alaus bokalas bigsmile.gif labai rudasis tortukas patiko - labai gražu wub.gif ir kiti kokie dailūs ir šilti wub.gif thumbup.gif

julioske, ogo kokia dėžučių konstrukcija bigsmile.gif gal trupučiuką perkrauta, bet vaizdelis tikrai įspūdingas thumbup.gif šaunuolė daug darbelio įdėjai 4u.gif

naito kriauklytes net sapnavau šiandien doh.gif wub.gif niekaip iš galvos neišeina kokios jos man gražios ir koks spalvų natūralumas wub.gif fantastiškos wub.gif ir pats tortukas labai gražutis thumbup.gif

ir kitų mergyčių labai faini tortukai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 14 balandžio 2011 - 15:46