QUOTE(Cipciukas @ 2011 04 14, 15:23)
tas antras turiu,tai cia kur trecios yra tvirtos?
Mazuliux, jau bokalas kaip silkinis
Julioske, o kiek graziu "ciumodanu" su gelytemis
Nu i paskutinius klausimus niekas nieko neatsake, tai matyt niekas nezino
Turiu trecia klausima: ar sita guma duoda toki pat poveiki kaip guma tralialia? http://www.wilton.co...0309B6102CDBA51 bent pagal aprasyma, jei niekas ir nenaudojot. Nes noriu isigyti Tai bijau apsirikti. Labai pasau, kas naudojat tralialia parasykit savo nuomone
Nu i paskutinius klausimus niekas nieko neatsake, tai matyt niekas nezino
Turiu trecia klausima: ar sita guma duoda toki pat poveiki kaip guma tralialia? http://www.wilton.co...0309B6102CDBA51 bent pagal aprasyma, jei niekas ir nenaudojot. Nes noriu isigyti Tai bijau apsirikti. Labai pasau, kas naudojat tralialia parasykit savo nuomone
Cipciuk, Jus mane ne taip supratote
Atsiprasau
Atsiprasau
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 04 14, 15:22)
ar gali kas nors nuoroda ideti,kaip jos atrodo
cipciukas jau sakė kažkada man rodos, kuo mažesnis skaičius tuo plonesnė viela, ar atvirkščiai nežinau, bet tos elementarios vielos, gi tikrai ne plonos,aš pati kelių rūšių turiu, bet niekur pažiūrėt negaliu nes lietuvoj viskas likę.
tai vat, o cipciuko tortai nerealus... nu pasakiškai gražūs, ta boružėlėl nereali fantastika
Papildyta:
atasakau kapelytei, jo tos trečios ir ketvirtos. trečios tai jos paprastų spalvų, o ketvirtos tai jau blizgančios gražios. tai vat
o apie tralialia nieko nežinau
QUOTE(Bossi @ 2011 04 14, 15:34)
o as zinok vis atsidarau saldytuva pasiziuret ar tikrai ne man vienai matysis (nes zinau) kad cia dezutes prikistos geliu
aciukas
QUOTE(julioske @ 2011 04 14, 15:48)
o as zinok vis atsidarau saldytuva pasiziuret ar tikrai ne man vienai matysis (nes zinau) kad cia dezutes prikistos geliu
matysis matysis
zuliaska, dekui uz atsakyma nes kai klausiu, o tylu - tai baisu
Olesta labai rožės gražios , o dekorgelis pirktinis ar naminis
Cipciuk su lelium tai nerealus , ypač leliaus spalva , nu tikrai kaip tikras , mane depresija ištiktų kol tiek smulkių gėlyčių prilipdyčiau , o kuo jūs būtent tokias mažutes klijuojat
mazuliux tas tamsus labai gražiai žiūris , labai gėlytės išryškėja , gražu
Julioske nu makalynas tikras , žiūrėjau žiūrėjau nu ir kuo toliau tuo gražiau atrodo
Naitai nesikabinėk prie vielų , visai geras dalykas , gal ir nėra super estetiška, bet nuplikius ir dar teipavimo juosta apsukus manau nėr nieko blogo , o dar jei plius ir maistine plėvele apsuki kišant į tortą , tai visai gerai , merginos juk ir kaspinus naudoja , nu jie tikrai nėr skirti sąlyčiui su maistu , o visiem labai gražu
Cipciuk su lelium tai nerealus , ypač leliaus spalva , nu tikrai kaip tikras , mane depresija ištiktų kol tiek smulkių gėlyčių prilipdyčiau , o kuo jūs būtent tokias mažutes klijuojat
mazuliux tas tamsus labai gražiai žiūris , labai gėlytės išryškėja , gražu
Julioske nu makalynas tikras , žiūrėjau žiūrėjau nu ir kuo toliau tuo gražiau atrodo
Naitai nesikabinėk prie vielų , visai geras dalykas , gal ir nėra super estetiška, bet nuplikius ir dar teipavimo juosta apsukus manau nėr nieko blogo , o dar jei plius ir maistine plėvele apsuki kišant į tortą , tai visai gerai , merginos juk ir kaspinus naudoja , nu jie tikrai nėr skirti sąlyčiui su maistu , o visiem labai gražu
Klausimelis - su kuo graziai islyginti slapia beze?
Mane istiko nesekme, gerai, kad tortas namams
Mane istiko nesekme, gerai, kad tortas namams
QUOTE(zuliaska @ 2011 04 14, 15:46)
kuo mažesnis skaičius tuo plonesnė viela, ar atvirkščiai nežinau
zuliaska, atvirkščiai - kuo mažesnis skaičiukas tuo storesnės
mazuliux, labai pasilgau tavo tortukų kaip smagu girdėti, kad ir vėl kepi ogo koks alaus bokalas labai rudasis tortukas patiko - labai gražu ir kiti kokie dailūs ir šilti
julioske, ogo kokia dėžučių konstrukcija gal trupučiuką perkrauta, bet vaizdelis tikrai įspūdingas šaunuolė daug darbelio įdėjai
naito kriauklytes net sapnavau šiandien niekaip iš galvos neišeina kokios jos man gražios ir koks spalvų natūralumas fantastiškos ir pats tortukas labai gražutis
ir kitų mergyčių labai faini tortukai