Sveikutes
Na, jau tortuku kiek visokiu graziausiu prideta Labai smagu skaityti sia tema, kai idedami tokie groziai
As paskutiniu metu vel po truputi pradejau kepti, tad idesiu keleta valgomu, darytu paskutinemis savaitemis
Medutis, ganasas ir grietinele
Medutis, ganasas, sokoladines saldainiu mases (maisyta su pirktine geliu mase) geles, lapeliai
Balti biskvitai su grietinele ir konservuotais vaisias, slapia beze, pastilazo gelytes
Balti biskvitai, grietineles-rikotos kremas su vysniomis, zolyte grietineles, herojai - marcipanas
Su zolyte tai teko pasinervuoti Pritruko labai nedaug, bandziau taisyti, pradejo jinai man tirpti, o jau velu buvo, tai per tuos taisymus teko tokia baisoka ir didele paklode su vardu uzdeti
Tai tiek siam kartui
atnesu kol kas didziausia mano torta, kazkiek virs 5kg, negaliupasakyttiksliai nes atskirom dalim sveriau ne iki galo papuosta (mano svarstykles 3kg )
visas rafaelo, pastilazas, gelytes masyte, juodi taskiukai mix-fix likuciai
visas rafaelo, pastilazas, gelytes masyte, juodi taskiukai mix-fix likuciai
QUOTE(Cipciukas @ 2011 04 14, 10:08)
.... silikono moldai .
man tas su meskinais, ir atpjautu torto gabaliuku superinis
Cipciuk, kur nusipirkti tu moldu?
QUOTE(ruzilona @ 2011 04 13, 16:42)
Gal kuri pagelbėtų man Gal kokių gėlyčių ir panašiai turite prisidariusios ?
Išgelbėkit, prašau
ne už ačiū žinoma prašau
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 04 13, 13:35)
kurias is tokiu naudojat floristines vielutes,kad ismeigus i torta islaikytu pvz cukrini balioneli?
http://www.sigutesfl...a-vielutes.html
http://www.sigutesfl...a-vielutes.html
niekas čia tokių floristinių vielučių nenaudoja. Jūs patekote į SAL-DU-MY-NŲ skyrelį, VALGOMŲ dalykų. Todėl reiktų naudoti daiktus pagal paskirtį. Šiuo atveju - ieškoti vielučių su sertifikatu "tinkama liestis su maistu".
O vielutės minimo nuorodoje puikiai tinka kapinių floristikai, vestuvinei floristikai, na bet kuriai floristikai, tik ne tortams. Aš taip manau.
O jeigu visgi naudosit, tai tada kam siųstis iš kaži kur.. paprašykit kad diedukas tėvukas sklepe, rūsy kur vielos gabalą atlaužtų.
Papildyta:
QUOTE(mazuliux @ 2011 04 14, 14:37)
mazuliux, respect'as už mažas raideles
QUOTE(naitas @ 2011 04 14, 14:27)
niekas čia tokių floristinių vielučių nenaudoja. Jūs patekote į SAL-DU-MY-NŲ skyrelį, VALGOMŲ dalykų. Todėl reiktų naudoti daiktus pagal paskirtį. Šiuo atveju - ieškoti vielučių su sertifikatu "tinkama liestis su maistu".
O vielutės minimo nuorodoje puikiai tinka kapinių floristikai, vestuvinei floristikai, na bet kuriai floristikai, tik ne tortams. Aš taip manau.
O jeigu visgi naudosit, tai tada kam siųstis iš kaži kur.. paprašykit kad diedukas tėvukas sklepe, rūsy kur vielos gabalą atlaužtų.
Papildyta:
Papildyta:
tai vat tame problema ir yra,kad kiek esu as cia klaususi,nei viena nepasake kad naudoja maistines,visos nurode eiti pas floristes ir prasyti ten
jau kelius menesius klausineju kur gauti tu vieluciu (man reikia tvirtu,kad laikytusi balionai ar bitutes (valgomi),nors viena pasakytu
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 04 14, 14:29)
tai vat tame problema ir yra,kad kiek esu as cia klaususi,nei viena nepasake kad naudoja maistines,visos nurode eiti pas floristes ir prasyti ten
jau kelius menesius klausineju kur gauti tu vieluciu (man reikia tvirtu,kad laikytusi balionai ar bitutes (valgomi),nors viena pasakytu
pabandyk parasyti Dianockai, ji daug su vielutem daro
QUOTE(naitas @ 2011 04 14, 14:27)
Papildyta:
Papildyta:
tai kad net ant tu kurias asisiunciau is spec tortru reikmenu pardes parasyta 'florist wires' tai manau ji cia teisingai iesko, juk ir teipo juosta yra floritine, patikek, kiek ziuriu amerikiniu laidu apie tortus, jie naudoja viska, ir ta pat stora ukiska viela, ir jei teikia plastikiniusar ner meralinius vamzdzius
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 04 14, 13:29)
Surbitone , Sugarkraftuose , Ebay , atsiprašau už netikslius pavadinimus ( du pirmus ) , bet gal suprasite .
QUOTE(Cipciukas @ 2011 04 14, 14:50)
Surbitone , Sugarkraftuose , Ebay , atsiprašau už netikslius pavadinimus ( du pirmus ) , bet gal suprasite .
man tik floristines ismeta. puokstem daryti as turiu nusipirkusi,bet jos tikrai nera tokios tvirtos kad islaikytu bitutes
ar gali kas nors nuoroda ideti,kaip jos atrodo