Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus 59

QUOTE(Cipciukas @ 2011 04 14, 09:23)
Ne , neturiu ....čia ukrainietiški dažai pokiukais ( raodoni boružėje ) skiesti ir dažyta kempine , taip pat ir gėlės lapai ( kito torto , avietinė spalva ) , jie paprasti , tie dažai , bet spalvos jų geros  thumbup.gif  , salotinė - geltoni ( citrinų )  maišyti su kiviniais ( žaliais ) .

O va juoda masė , iš Anglijos  4u.gif .

o is kur gavote tu ukrainietisku ax.gif biggrin.gif ?
Atsakyti
o Dievuliau kaip gražuuuuuuuu wub.gif wub.gif wub.gif gerai kad turiu mergytę, o tai užsinorėčiau trečio vaiko doh.gif wub.gif

Absonata, kokių ir kiek reikia dažų??? Jei ekstra reikia, tai gal galiu padėti, o jei ne ekstra, tai www.sal2.puslapiai.lt gali užsisakyti 4u.gif

ačiū už pagyras mano darbeliui, va ką tik grupiokei atidaviau, kolektyvą vaišins jubiliejaus proga smile.gif einu spausdinti pinigų maišui ir aukso puodui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 04 14, 09:51)
Čia mano rytinukas , dar " šiltutėlis " .

mega_shok.gif mega_shok.gif nerealu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 04 14, 09:51)
Čia mano rytinukas , dar " šiltutėlis " .

Morenginis ir braškinis tortai , pastilažas ,

nu nerealu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Cipsiukai, o tas figureles irgi pati lipdote g.gif biggrin.gif Ir is kur taip mokate thumbup.gif Fantastika thumbup.gif
Galite drasiai buti skulptore, molis taip pat paklustu jusu rankose biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mallena: 14 balandžio 2011 - 09:06
QUOTE(mallena @ 2011 04 14, 09:05)
nu nerealu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif
Cipsiukai, o  tas figureles irgi pati lipdote g.gif  biggrin.gif Ir is kur taip mokate thumbup.gif Fantastika  thumbup.gif
Galite drasiai buti skulptore, molis taip pat paklustu jusu rankose  biggrin.gif  4u.gif

.... silikono moldai .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 14 balandžio 2011 - 09:09
Ciopciuk, jau reiktu paciai mokykla atidaryti pioneers.gif, o as pirmoji i studentu gretas stoju pioneer.gif
Atsakyti
Taip cipsiuk,jei atidarysit ,as tada antroji mokine bigsmile.gif Jusu darbeliai visi tobuli,be isimties,pavydziu jusu rankoms(aisku geraja zodzio prasme) wub.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=Olesta,2011 04 14, 10:02]o Dievuliau kaip gražuuuuuuuu wub.gif  wub.gif  wub.gif  gerai kad turiu mergytę, o tai užsinorėčiau trečio vaiko  doh.gif  wub.gif
Absonata, kokių ir kiek reikia dažų??? Jei ekstra reikia, tai gal galiu padėti, o jei ne ekstra, tai www.sal2.puslapiai.lt gali užsisakyti  4u.gif
Papildyta:
O kokius maistinius dažus geriausia rinktis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo absonata: 14 balandžio 2011 - 09:36
Sveikos mielosios,
Cipciuk, nu jusu tortai blink.gif tos spalvos, nuotaika thumbup.gif bet va paskutinis su kudykeliu ant angelo sparnu wub.gif wub.gif wub.gif

Olesta kaip visada ir su nuostabiu tortuku, sokoladas atrodo liuksiskai, o rozytes su rasa thumbup.gif wub.gif

QUOTE(Bijuna @ 2011 04 14, 07:17)
Ciopciuk, jau reiktu paciai mokykla atidaryti pioneers.gif, o as pirmoji i studentu gretas stoju  pioneer.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 04 14, 06:50)
Kristule05, kaip pirmam kartui visai nieko 4u.gif o tam, kad neliptų prie stalo, iš mano patirties pora patarimų: 1 - nedenk torto iš karto po masės pagaminimo, leisk masei pastovėti, subręsti (bent porą valandų), tada ji Tavęs labiau klausys; 2 - kočiodama masę, stalą pasibarstyk krakmolu  4u.gif šaunuolė, kad pabandei, įprasi, pabandysi vienaip, kitaip ir netrukus rodysi mus šedevrus kaip 

ačiū už patarimus 4u.gif ir dar norėjosi,kad mano darytas pastilažas elastingesnis būtų smile.gif gal sakau želatinos truputį daugiau reikėjo g.gif o koks jis pasidaro pastovėjęs,kieta ar minkštas turi būti,ašmat šaldituvan tort padėjau,tai man jis pakietėjo truputuką,gal sakau nereikėjo dėti g.gif
bet šiaip bandysiu aš su pastilažu susidraugauti smile.gif va velykoms reiks tortuką gal sulipdyti kokį,vėl proga pasitobulinti. smile.gif aš gi tik sau darausi,bet noris kažką daugiau mokėti,ne tik trupinius barstyti doh.gif
aha tikrai Cipciukas galėtų kokią vasaros stovyklą suorganizuoti pradedančioms puošėjoms,oi būtų ko pasimokyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristule05 @ 2011 04 14, 11:59)
Cipciukas galėtų kokią vasaros stovyklą suorganizuoti pradedančioms puošėjoms,oi būtų ko pasimokyti doh.gif

Vasarą po palmėm gulėsiu vacation1.gif vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 04 14, 13:23)
Vasarą po palmėm gulėsiu vacation1.gif  vacation4.gif

Nu man iki palmiu dar toli biggrin.gif Bet jei "tamsta mokytoja" po palmem gali sau leisti guleti , tai mes irgi to sieksime ok.gif
Atsakyti