Olesta labai dailios rozytes jau tokios naturalios
[quote=sandrulyte1975,2011 04 14, 07:15]
[quote=Olesta,2011 04 14, 05:5
[/quote]
turbut per nakti dirbai olesta,kad taip anksti ikelei torciuka. Grazus labai,graziai tas sokoladas atrodo
[/quote]
Labai idomiai tas sokoladas atrodo- kaip cia taip padaret, gal butu galima konkreciau , ir rasos laseliai gera ideja, kazkur buvau skaicius apie laselius, bet uzmirsau, tai dabar jusu torta issisaugau su paaiskinimais ir lauksiu dar sokolado puosimo konkretumo
[quote=Olesta,2011 04 14, 05:5
[/quote]
turbut per nakti dirbai olesta,kad taip anksti ikelei torciuka. Grazus labai,graziai tas sokoladas atrodo
[/quote]
Labai idomiai tas sokoladas atrodo- kaip cia taip padaret, gal butu galima konkreciau , ir rasos laseliai gera ideja, kazkur buvau skaicius apie laselius, bet uzmirsau, tai dabar jusu torta issisaugau su paaiskinimais ir lauksiu dar sokolado puosimo konkretumo
cipciukai ir kaip jus isgaunate tokias ryskias spalvas ? Kad ir boruzele, tai labai labai grazi raudona, o dar blizga, ir juoda tobula Gal turite kokia paslapti
QUOTE(mallena @ 2011 04 14, 08:11)
cipciukai ir kaip jus isgaunate tokias ryskias spalvas ? Kad ir boruzele, tai labai labai grazi raudona, o dar blizga, ir juoda tobula Gal turite kokia paslapti
Ne , neturiu ....čia ukrainietiški dažai pokiukais ( raodoni boružėje ) skiesti ir dažyta kempine , taip pat ir gėlės lapai ( kito torto , avietinė spalva ) , jie paprasti , tie dažai , bet spalvos jų geros , salotinė - geltoni ( citrinų ) maišyti su kiviniais ( žaliais ) .
O va juoda masė , iš Anglijos .
QUOTE(meljola @ 2011 04 13, 22:41)
BIJUNA,grazus toks kuklutis,pasteliniu spalvu,nieko jam netruksta!
noriu kepti,nera kam,jau taip buvau nusiteikus darbui,bet negryzta sunus,atidedama mao torto gaminimas....
noriu kepti,nera kam,jau taip buvau nusiteikus darbui,bet negryzta sunus,atidedama mao torto gaminimas....
Aciu As noriu kepti, mokintis, tobuleti, noriu tortus gaminti kiek imanoma idialiau, bet zinokite, jau nera kada mokintis jau reikia moketi
[quote=Kristule05,2011 04 13, 23:51]
Saunuole, as pirma karta kai dariau ta mase, tai ismeciau, nes man ji taip lipo visur, kad isterija prasidejo O tai kaip tada ta melyna spalvyte gavai jei be dazu darei?
O jau Cipciuko tortai Tikrai, kaip tas spalvas tokias isgauti?
QUOTE(Cipciukas @ 2011 04 14, 09:06)
Labas rytas visoms .
Dėkui už gerus žodžius mano kūriniams .
Bosi , taigi aš tavo pyragėlius pagyriau , ar saisainiukai , tokie spalvingi , pasaka ....ar jie ne tavo .
Dėkui už gerus žodžius mano kūriniams .
Bosi , taigi aš tavo pyragėlius pagyriau , ar saisainiukai , tokie spalvingi , pasaka ....ar jie ne tavo .
Ai pyragiukai tai mano bet kai toje pacioje eiluteje paminejot kortas, tai pamaniau, kad apie torta ne mano. Aciu Cipciuk
nedirbau nedirbau per naktį, miegojau, vakar padariau šokoladą tapšnojau menetele, aukštyn žemyn
Kristule, gera pradzia
Olesta, rozes tikrai labai labai grazios
Olesta, rozes tikrai labai labai grazios
Sveikutės,
Tokių grožybių prisižiūrėjau, kad net galva apsvaigo.Aš tai turiu tokį klausimėlį, o kur galima nusipirkti maistinių dažų.Bent Panevėžyje, tai kiek kur žiūrinėju, tai niekur nematau.
Tokių grožybių prisižiūrėjau, kad net galva apsvaigo.Aš tai turiu tokį klausimėlį, o kur galima nusipirkti maistinių dažų.Bent Panevėžyje, tai kiek kur žiūrinėju, tai niekur nematau.
olesta - labai grazus tortukas nu suvalgyciau daba gabaliuka