Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus 59

QUOTE(k.lapelyte @ 2011 04 13, 11:35)
kurias is tokiu naudojat floristines vielutes,kad ismeigus i torta islaikytu pvz cukrini balioneli?
http://www.sigutesfl...a-vielutes.html

Man irgi butu labai idomu suzinoti,kuria is siu vieluciu reikia naudoti ax.gif
Atsakyti
Po sunkiu darbu ikeliu ir as savo darbeli ir iskart su komentarais. Fotografuota per telef,todel nuotrauka nelabai kokybiska. Butelys tikras,salia stikline su ledukais,ji kazkaip labai jau blyski cia,bet su ja didele beda-dariau is karameles,su ja dirbti as moku,bet reikejo ,kad stikline butu permatoma,tai teko isvirti skystene karamele ir netampyti jos. Beda ta,kad ji man sucukrejoir issiformavo.Gerai,kad tortas buvo skirtas drauges vyrui,tai nebeperdariau,o ir nzn kaip buciau perdariusi.Gal kuri esat dariusi arba zinanti kaip padaryti skaidria karamele,galetumet pasidalinti savo patirtim.

Torto svoris 3,5kg be butelio. Apatinis biskvitas su sokalu,kiti du sviesus riebus biskvitai su yoguretes saldainiais,apslakstyti stipria kava su cukrumi,pertepimas mascarpones-varskes,grietineles,braskiu ir amareto kremu.dengta pastilazu ir marshmalow-sokoladine mase(kuria dariau pirma kart) ir karamele.

user posted image
Atsakyti
Sandrulyte, labai fainas, jau daug darbelio idejai!
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2011 04 13, 13:53)
o kur jus ta antgali (233) pirkot g.gif

siunciausi is amerikos is wiltono 4u.gif
Atsakyti
sandrulyte1975, nu jau toks vyriškas tortas bigsmile.gif Kiek daug detaliu visokiu g.gif Kiek kantrybes reikia smile.gif Saunu.

O as dar su klausimu, ar turite kas nors tokios mases? Ar verta nusipirkti (del spalvos ivairoves) ir tureti papildomai darant figureles ir kitus papuosimus g.gif Ar nesudzius jei ilgesni laika nenaudosiu?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ruzilona @ 2011 04 13, 14:49)
Sveikos
Man penktadieniui reikia merginai savo ant torto papuošimų  4u.gif
Gal kuri galite padėti šiuo klausimu? Norėčiau ar gėlyčių, ar šiaip ko mergaitei, o ir berniukui kitam tortui kažką

Gal kuri pagelbėtų man ax.gif Gal kokių gėlyčių ir panašiai turite prisidariusios ?
Atsakyti
Sandrulyte,liuksiskas tortukas, labai daug darbo! Mergaites, kaip isgauti oranzine spalva? Maisyti raudona su geltona? Mastau daryti garfielda, gal kas gali pagelbeti del spalvu?Aciu.
Atsakyti
QUOTE(ruzilona @ 2011 04 13, 16:42)
Gal kuri pagelbėtų man  ax.gif  Gal kokių gėlyčių ir panašiai turite prisidariusios ?

Taigi pabandyk pati padaryti is saldainiu mases labai lengvai darosi . Kokios iseis tokios bet bus pacios mirksiukas.gif jei jau torciuka sumeistrausi tai ir gelytes manau sugebesi padaryti 4u.gif
Atsakyti
[quote=Bijuna,2011 04 13, 15:39]
sandrulyte1975, nu jau toks vyriškas tortas bigsmile.gif Kiek daug detaliu visokiu g.gif Kiek kantrybes reikia smile.gif Saunu.

Pasakysiu kaip as darau.Turiu pasigaminusi tokia mase: cukraus pudra:pieno milteliai:kond pienas , proporcijos 1:1:1. ja laikau maseilyje,ne saldytuve.esme ta(kas man joje patinka),kai ji sukieteja,ja tik paimi i rankas,kelis kart paminkai ir vel ji kaip turi buti,kaip plastelinas toks. As is jos ir gelytes darau.Na man si mase prie sirdies.Tai gali ir didesnius gabaliukus nusidazyti ir pasideti,o ir kaina manau pigiau iseina mirksiukas.gif

Papildyta:
[quote=Rutele81,2011 04 13, 15:48]
Sandrulyte,liuksiskas tortukas, labai daug darbo! Mergaites, kaip isgauti oranzine spalva? Maisyti raudona su geltona? Mastau daryti garfielda, gal kas gali pagelbeti del spalvu?Aciu.

Aciu. maisyk viena dali raudona ir trys geltonos.Taip dariau ir gavosi liuks spalva,bet ne garfildui,o eseriui dariau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(michele @ 2011 04 13, 16:48)
Taigi pabandyk pati padaryti is saldainiu mases labai lengvai darosi . Kokios iseis tokios bet bus pacios  mirksiukas.gif jei jau torciuka sumeistrausi tai ir gelytes manau sugebesi padaryti  4u.gif

tai kad nei rankos neklauso, o ir laiko nelabai yra tokiems groziams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruzilona @ 2011 04 13, 16:55)
tai kad nei rankos neklauso, o ir laiko nelabai yra tokiems groziams  smile.gif

butum Kaune tai butu galima
Zaliakalnio turguje paziureti pie tortu, anksciau visada ten ir gelytemis prekiaudavo. Dar papuosimu buna tortu parduotuvese.
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 04 13, 09:53)
aš gi irgi gi šiandien parašiau, pastilažas, pastilažas ir dar kartą pastilažas, cukrinę masę gėlėms gali bandyti patyrusios gėlių gamintojos, kurios sugeba greitai suktis, aš kai krapštukė, tai man tik pastilažas  4u.gif

drinks_cheers.gif man ir labiau patiko gelytes, drugelius is pastilazo daryt, nesusigrabalioju taip greit su cukrine mase gelem doh.gif

QUOTE(Bijuna @ 2011 04 13, 13:39)
O as dar su klausimu, ar turite kas nors tokios mases? Ar verta nusipirkti (del spalvos ivairoves) ir tureti papildomai darant figureles ir kitus papuosimus  g.gif Ar nesudzius jei ilgesni laika nenaudosiu?

Pirkausi, manau geras dalykas, keleta spalvu,jos ryskios ir tokiom kaip mazom detalem thumbup.gif paketet pakieteja, bet pasildau mikrobangej, paminkau ir vel thumbup.gif

QUOTE(Rutele81 @ 2011 04 13, 13:48)
Mergaites, kaip isgauti oranzine spalva? Maisyti raudona su geltona? Mastau daryti garfielda, gal kas gali pagelbeti del spalvu?Aciu.

geltona+raudona

Sandrulyte1975, tortukas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milux: 13 balandžio 2011 - 18:30