QUOTE(benomama @ 2011 04 21, 22:25)
Ir as su skubiu klausimuku
kas darote karamelini ganasa???
labuką,ganašą darau,tik iš grietinėlės ir juodo šokolado,aš ant 400 gr.dedu vieną šokoladą,grietinėlė užvirinu,tada į ją pilu ,ištirpintą šokoladą,tada ilgai ilgai maišau su šaukštu,kol pasidaro vientisa spalva,na kol ištirpsta šokoladas,tada dedu į šaldytuvą,laikau,kol atvėsta,nebūtinai per naktį,tada išplaki,tiesa grietinėlė turi būti bent 35 procentų
*saules_zuikutis* labai gražus meškutis,tik tas daiktas po nosimi,jei nevėlu nuleisk jį truputį žemiau
braskelina,gali pilti,tik nepilk karštos žele ir pilk palengva,kad kremas apačioje neišsileistų,aš jei pilu ant kremo,darausi,tokią stipresnę žele,kad greičiau sustingtų
rutyte11 labai gražūs tortukai,ypač pirmo pynimas,o antrojo dekoracijos
Na ir kad neateiti tuščiomos,mano pora paprastučių velykinių,isbandžiau naujus antgaliukus (ačiū miško uogai

),tikėjausi,kad su dideliais bus lengviau,,man su mažais lengviau,bet su dideliais greičiau
Tortais:
Karameliniai biskvitai,grietinėlės ir plombyrinės varškės pertepimas,su anansų gabaliukais,dekoracijos,beze,šokoladas,parduotuvės žirniukai,saldianių masė.

Kirbės medutis,su anansų gabaliukais,papuošimai ,kaip ir pirmame torte.