Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiosios dieta

Mums 32 sav. ir plius 7 kg. Per paskutines tris savaites svoris net nukrito truputį g.gif Bet gydytoja sako, kad gali taip būti, svarbu pilvelio apimtys didėja normaliai. Valgau kaip valgiau iki nėštumo, tiesa pirmam trimestre neskanu buvo absoliučiai viskas, bet kokį maistą valgiau kaip popierių, taigi dar ir per prievartą. Paskui viskas po truputį aprimo, tačiau kaip iki nėštumo buvau išranki maistui, taip ir likau. Tikiuosi, mažiukas nebus nevalgus dėl to rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lely @ 2007 01 17, 18:36)
o as va kazkaip maziau valgau nei pries nestuma ir visai gerai man, kadangi atsargu nemzai yra tai ir vaikiukas sotus o ir as beveik svorio nepriaugau, tik nzn kaip cia bus toliau ax.gif

Mums jau 15 sav., o priaugom tik 300 g. ir tai tik man atrodo, kad svėriausi neseniai pavalgius blink.gif na kaip jums tai, jau ir gydytoja kažkaip pažiūrėjo blink.gif Tik nėra noro daug valgyti, apsoliutus apetito nulis, bet kemšu, kiek leidžia skrandis, per prievartą, nes viskas neskanu ir jau nemanau, kad paskanės g.gif Tik norėčiau klausti, o jūs kad priaugat valgot viską ??? T.y. Ir majonezo ir padažiukus ir bandeles, tortus, keptas bulvytes ir tt.. neleistinų produktų kurių man pačiai taip norisi. Aš tokių laaabai mažai tevalgau ir štai rezultatas, svorio nėr, nes ir valgyt nėr ką... doh.gif Noooriu rūkytos žuvies, bandelių su kremu ir dar daug neleistinų dalykėlių biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(baibai @ 2007 01 18, 18:32)
Mums jau 15 sav., o priaugom tik 300 g. ir tai tik man atrodo, kad svėriausi neseniai pavalgius blink.gif na kaip jums tai, jau ir gydytoja kažkaip pažiūrėjo blink.gif Tik nėra noro daug valgyti, apsoliutus apetito nulis, bet kemšu, kiek leidžia skrandis, per prievartą, nes viskas neskanu ir jau nemanau, kad paskanės g.gif  Tik norėčiau klausti, o jūs kad priaugat valgot viską ??? T.y. Ir majonezo ir padažiukus ir bandeles, tortus, keptas bulvytes ir tt.. neleistinų produktų kurių man pačiai taip norisi. Aš tokių laaabai mažai tevalgau ir štai rezultatas, svorio nėr, nes ir valgyt nėr ką...  doh.gif Noooriu rūkytos žuvies, bandelių su kremu ir dar daug neleistinų dalykėlių  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Tas neskanumas visko tuoj tuoj turėtų praeiti. Paprastai su antru trimestru nemalonumai baigiasi smile.gif Ir manau, valgyt tai, ko tau norisi, nors aišku reikia stengtis valgyti ir sveiką maistą. Pati žinau tą jausmą, nes ir man viskas iš eilės buvo neskanu, tai bandžiau valgyti nors kažką, ką tik galėjau.
Atsakyti
Sveikute, mums dabar jau 31 savaitukes ir + 9,5 kg. Gydytoja sake - prieaugis idealus: kleckutis, vandenys, placenta ir padideje papuliai smile.gif Daugiau kaip ir pati niekur nematau nereikalingu riebaliuku. O valgau tikrai viska pilna burna, pirma trimestra ne i burna neemiau mesos, nes negalejau jos uzuosti, dabar sapai-lapai eina viskas i skranduka pagal tos minutes pageidavimus tongue.gif rolleyes.gif
Man gydytoja sake taip-valgyk viska, ko nori, tik negerk ir nerukyk thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As per pirma nestuma priaugus buvau 23kg du kartus gulejau ligoninej del tinimu, ir dieta buvo griezta, jokios druskos ir 2l skysciu per diena.
Dabar stengiuosi daug nevalgyti, bet nelabai iseina, ypac tarkiu atsisakyti negaliu, na bet tikiuosi kad po truputi mazinsim porcijas ir viskas susitvarkys. O tas iskrovos dienas man gine yra rekomendavusi, tai manau irgi nepakenks pasilaikyti
Atsakyti
Sveikos mamytės. Aš laukiuosi antro vaikelio. Dar tik 21 savaitė, o jau +7 kg. Su pirmu rijau kiek norėjau, ką norėjau... Priaugau aišku ir atitinkamai ax.gif 24 kg, bet jokių problemų dėl sveikatos ar gimdymo netirėjau. Po gimdymo liko 5 kg. Dabar stengiuosi nepersivalgyti, valgyti sveiką maistą, namie gamintą, plaukioju baseine ir rezultatas... svoris auga kaip ant mielių. Tikiuosi, lelius irgi nestuke.gif . Ir vat laikykis dietų, nevalgyk, nepersivalgyk, judėk...Nieko... Dar beveik pusė nėštumo liko. Ir ką daryt?
Atsakyti
o tai kiek skaitosi normalu priaugti, as dar neausgu, nes dar tik 7sav prasidejo, bet idomu kiek yra normalu?
Atsakyti
Pirmais mėnesiais patariama priaugti labai nedaug (arba visai nepriaugti doh.gif ) kas man sunkiausiai buvo , II trimestrą per savaitę maždaug po 250 g, III - po 500 g per savaitę.
Atsakyti
O as jau priaugau 5 kg, o man tik 15 savaiteliu. Per pirma nestuma buvau priaugus oi oi kiek daug virs 20 kg, is kuriu 10kg liko. Po to laikui begant numeciau, bet jau turejau visada prisiziureti maista. O dabar kaip tycia tiek saldumynai traukia, kuriu is viso nemegau ir nelabai valgiau. Manau, turesiu ka veikt po gimdymo.
Atsakyti
QUOTE(jujuka @ 2007 03 08, 11:57)
o tai kiek skaitosi normalu priaugti, as dar neausgu, nes dar tik 7sav prasidejo, bet idomu kiek yra normalu?

Neseniai man į rankas pakliuvo kažkoks žurnalas, kur buvo surašytos svorio normos, kiek galima priaugti per visą nėštumą, bet galiu šiek tiek neatsiminti, nes ten žirklės buvo:
Jei sveriate iki 60 kg (prieš nėštumą) - prieaugis gali būti iki 16 +/- 2 kg
Jei svoris 60-80 - priaugti galima nuo 11 - 16 kg
Jei virš 80 kg, tai max iki 11 kg.
Atsakyti
Per 26 sav. priaugau 5 kg. Valgau viską tą patį kaip ir prieš nėštumą. 4u.gif
Sėkmės storėjant mirksiukas.gif
Atsakyti
Mums jau 33 sav. (kaip laikas bėga!) ir priaugom 9 kg. Galvojau, išeisiu atostogų, būsiu namie, tai kils pagundų daugiau užkandžiaut, bet pasirodo laiko nėra! Nėštukė, o tiek reikalų lotuliukas.gif Tik į naudą thumbup.gif
Atsakyti