Sveikos
antra nestuma susiduriau su diabetu, tai teko laikytis dietos, kuri padetu ir cukru kontroliuoti, ir manes nealintu, ir vaisiui nekenktu. dabar trecio laukiuosi, svoris neauga, kas man stebuklas, nes su pirmu priaugau 30Kg, su antru 18, bet tik todel, kad pabaigoje laikiausi dietos
taigi kokie mano pasiulymai:
ar kada matete laida su dietologe? kurios kaip susitare aiskina, kad butinas reguliarumas, trys pagrindiniai maitinimaisi ir du snack'ai, porcijos kumscio dydzio ir jokio maisto vakare? TIKRA TIESA. vakare uzkandziausit- ryte bis pliusas. valgysit nereguliariai- nesukontroliuosit svorio. persivalgysit- amen svoriui taip pat. jei norit priaugineti po truputi, pabandykit taip maitintis. pvz as pries dvi dienas vakare vaisiu prisveiciau- 700gr kita ryta. ta diena susiemiau, vel grizau i griezta rezima ir sekanti ryta- -900gr. nezinau, gal dar ir organizmas kazka reiskia, bet pas mane jau taip.. atsipalaiduoju, sauna svoris i virsu, nustoju RYTI, viskas ok. o palyginimui.. mano porcijos tokios pat kiek suvalgo mano 7m dukra. snack'ai- kietas persikas, nektarinas (kai jie kieti, mazai cukraus turi, skrandis pasisotina, o figurai nekenkia
), puse obuolio ar puse banano. zodziu viska saikingai
sunku bus is pradziu, paskui atrodys, kad taip ir turi buti, o tas tustumo jausmas patikek vez jus. beje bandeliu ar sokolado ir nereikia atsisakyti jei jo norisi, tiesiog nereikia ju suvalgyti 6 per karta
o siaip.. aukit i sveikata jei taip reikia organizmui ar jums. numeciau visus kg ir dar keliais daugiau abu nestumus. aisku nesitikekit po 4 savaiciu, bet per 2m tikrai
Papildyta:dar prisiminiau.. kaip uzkandis pilnai gali buti 2vnt kiviu (kietesniu). nuplaukit, nupjaukit galiukus ir valgykit su visu kailiuku. kam
labai padeda viduriams