QUOTE(awileee @ 2009 06 03, 11:09)
Jooo ir as manau dabar kad reikia laikytis dietos,
nes va man daktars vis sakydavo kai nueidavau dieta dieta!!! bet kai buvau paskutini kart tai grieztai pasake dieta ir jei priauksi bent grama tai guldysim i ligonine nes tipo kojos tinsta inkstai atisakys ir t.t...... nors as pati koju tinimo nejauciu
nu ir ka kai prigazdino o iligonine nesinori tai po savaites ejau vel pas savao dakatareli ir ne tik kad nepriaugau bet ir numeciau 700gr manau visai
jei taip ir toliau bus bus
nors dabar yra
30 savaiciu ir sveriu 13,5 kg
o mano receptas toks:
1.jokiu padazu
2. jokiu bandeliu saldainuku pirageliu ir miltiniu patiekalu
3. mazesnes porcijos
4. ir grieztas ne maistui po 17 val
nebent jei labai norisi viena oboli suvalgau nu tai va rezultata pastebejau ir pati dziaugiuos ir dakataras isgyre tikiuos ir toliau taip maityntis nors ir sunkoka yra
, bet gal kaip nors
kazkokia nesamone
. as kai su prmaja vaiksciojau, tai mano gydytoja pasake, kad jokiu dietu dabar nescioms neskiria. anksciau - taip, bet dabar tikrai ne. tik paciai nesciai sunkiau, kai daug priauga. as pati priaugau 20kg, ir galiu pasakyti, kad ju taip paprastai nenumesi. bent jau man neisejo, nors jau po gimdymo praejo bevei 1.5 metu. taigi, turiu savo likusius 10kg, nei pries nestuma. dabar laukiuosi, ir labai bijau, kad vel nepriaugciau. tik si karta teks paciai pasilaikyt
i dietos, t.y. jokiu saldumynu, bandeliu, bulviu ir pa.