Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiosios dieta

QUOTE(silvertree @ 2009 05 12, 21:07)
as per 20 sav priaugau iki 3 kg. dabar-23 sav, ir jau turiu +5 kg  g.gif  manau, kad daugoka. bet dziaugiuos, kad visokie pasisedejimai sveciuos ir gimtadieniai baigesi, tad ir pagundu  g.gif valgyt arba nors truputi paragaut bus minimum.
o siaip tai nuo pat pastojimo nevalgau batono ir aplamai kvietiniu miltu gaminiu (valgau max karta per savaite), bulviu - minimum, makaronu- visai nevalgau. norint valgyt, geriu vandeni, arba banana, arba kita vaisiu- darzove smile.gif
bet jei rimtai,tai pilvukas mano tikrai atrodo didelis, net kartais atrodo, kad vaikas atsigriebia uz tuos pirmus 2 menesius, kai svoris stovejo vietoj!!!
kas liecia iskrovos dienas, tai tikrai girdejau ne viena nuomone , kad tai yra reikalinga ir sveika, ir naudinga. manau, kad kai tik atsiras galimybe, tai tikrai iskeisiu sriuba ir antra patiekala i nnn kg arbuzo smile.gif

o gal apskritai mesk valgyti kol esi nestuke.gif , a g.gif ...?
frusty.gif
Atsakyti
''norint valgyt, geriu vandeni, arba banana, arba kita vaisiu- darzove'' - kas cia per nesamone blink.gif fear.gif poto ir gimsta leliukai per mazo svorio nestuke.gif doh.gif
Paneles, moterys ir t.t valgykite ko tik uzsinorite, juk jusu pilvuke auga vaikelis, kuris nori buti grazus, sveikas ir stiprus nestuke.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bombioske @ 2007 07 06, 12:12)
sveikos nieštukės  smile.gif
aš labai laukiu savo mažylio ir jau dabar jį labai myliu, bet , manau, labai aktuali problema yra nepageidaujamas svoris, kuris sukelia daug problemų schmoll.gif
gal kokių patarimų, kad ts svoris taip sparčiai neaugtų? ax.gif

as tiesiog nestumo metu valgiau viska taip pat kaip iki nestumo ir priaugau tikrai labai mazai thumbup.gif
Atsakyti
man labai greit kaupiasi riebaliukai, o numest juos sunku. Per pirma nestuma iki 9menesio buvau priaugusi tik 12kg. dziaugiausi, bet iki gimdymo dar 6kg priaugo akimirksniu. Valgiau viska tik su saiku, daug stengiausi vaisiu, grudieniu, varskes valgyt. Po gimdymo svoris laaaaabai sunkiai krito, nenumeciau visu, o as vel laukiuosi smile.gif tikiuosi dabar daug svorio nepriaugsiu ax.gif o ir mytiba pasikeitusi i sveikesne, jei ka nepergyvenu. su laiku numesiu, ne manekene esu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruzele*** @ 2009 05 13, 10:45)
''norint valgyt, geriu vandeni, arba banana, arba kita vaisiu- darzove'' - kas cia per nesamone blink.gif  fear.gif  poto ir gimsta leliukai per mazo svorio nestuke.gif  doh.gif
Paneles, moterys ir t.t valgykite ko tik uzsinorite, juk jusu pilvuke auga vaikelis, kuris nori buti grazus, sveikas ir stiprus nestuke.gif  wub.gif  4u.gif

Na nelabai sutiksiu ax.gif As grieztai pries dietas nestuke.gif metu, bet ka valgai ir kiek manau reiketu ziureti smile.gif Lengva man dabar sneketi mirksiukas.gif o kai buvau nestuke.gif kimsau viska, mergyte gime 3400g, o as vis dar vaikstau su +5kg doh.gif Geriau buciau ziurejus ka ir kiek valgau blink.gif
Atsakyti
Na manau reikia valgytikaipir iki nėštumo tik sveikai aišku. Svoris gi auga nuo visko. Ir nuo leliuko ir vandenų svorio ir kraujo kiekio padidėjimo. Nemanau kad sveika save riboti nėštumo metu ir vietoj vakarienės valgyti vaisius ar pan. Manau reikia valgyti kai esi alkana visavertį maistą. Negadinti sveikatos, nei sau nei mažyliui. O dar esu kažkur skaičius (a la delfi ar pan) nežinau kiek tame tiesos. Kad jei vaikas jaučia badą, kai būna mamos pilve ar tai dar susiję su dietomis prieš nėštumą, tai tai kažkaip įtakoja jo antsvorį augant gimus. Sunku atpasakot nes gerai nepamenu.
Atsakyti
nezinia nuo ko tas prieaugs priklauso, mum 33 sav ir esu priaugusi +8 kg kazkur, tikiuosi, kad pagimdziaus jei liks koks prieaugis - greit pabegs smile.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif na, man db 21 savaite, o priaugau jau 6 kg mastau.gif gal per daug? dar nemazai liko iki gimdymo, tai bijau priaugti daugiau nei reikia verysad.gif gal zinot koks normalus prieaugis? g.gif mano svoris iki nestumo buvo 52 kg smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tresnaite @ 2009 05 20, 19:00)
Sveikos mirksiukas.gif  na, man db 21 savaite, o priaugau jau 6 kg mastau.gif gal per daug? dar nemazai liko iki gimdymo, tai bijau priaugti daugiau nei reikia verysad.gif  gal zinot koks normalus prieaugis? g.gif  mano svoris iki nestumo buvo 52 kg smile.gif

man dabar 23, visad svėriau irgi 52, o dabar +5, tad mums labai panašiai mirksiukas.gif
Atsakyti

o aš nėštumo metu numečiau nereikalingus kg
Atsakyti
QUOTE(juta2007 @ 2009 05 20, 22:37)
o aš nėštumo metu numečiau nereikalingus kg

būna ir taip, jei moteris yra turėjusi viršsvorio, tai jis sueina pilveliui, o mamytė išgražėja bigsmile.gif
Atsakyti
Na man 12 sav, tai pas mane -1kg thumbup.gif
Atsakyti