QUOTE(*juodaplauke* @ 2007 07 20, 09:35)
sveikutes.As skaitau ir pavydziu toms mamytems kurios nieko beveik nepriauga.
Mano organizmas linkes i kaupima- tai jau mane genuose.visa laika su tuo kovojau .numesdavau koki 10 kg ir paskui visi atgal sulipdavo su +
Tai va dabar per si men ziauriai daug priaugau.O per visa nestuma jau + 19 kg. Tai net bijau kas bus toliau.Aisku nelabai buciau kreipus i tai demesio.Nes tikrai save raminau kad tai del nestumo,pasikeite hormonai,vaikiukas nori valgyti.Aisku man dadejo tai jog turejau 2 men. praleisti lovoje del gresiancio.Ir seip labai sunkus nestumas su skausmais dideliais.Nekimsau saldumynu tikrai jai koki saldainuka suvalgau tai tik prie arbatos.
Esme yra tame kad mano ginekologe ne puse zodzio man nesake. O vakar nusiunte i dienini stacionara del biletenio ir ten gydytoja vos neispludo manes.Pradejo tyciotis, neisklause manes iki galo,zemino ir panasiai.Grizusi namo praverkiau gal kokias 3 h. Ramino visi kas tik galejo.Vyras inirses ant jos buvo juodai.
Istikruju as manau kad gydytojai negali taip elgtis su moterim- ir ypac su nesciom.Juk man nervuotis tai ypac negalima.Ji turi tureti taktiskumo ir graziai pateikti savo nuomone ir tai ka nori pasakyti. Nieko as nesakyciau kada ji viska butu grazioj formoj ir taktiskai issakiusi.JI man liepe iskrovos diena daryti 1k. per savaite ir valgyti tik arbuza.Nevalgyti astriu,suriu,rukytu,keptu,druskos ir pan....
PRASAU PASAKYKIT KA APIE TAI MANOT?IR KA MAN DARYTI? AR JUMS YRA TAIP NUTIKE KAD TAIP ZIAURIAI SU JUMIS SNEKETU?
labas, man irgi tas pats buvo, tik kad as visai nepriaugau daug to svorio, bet daktare ismaste kad as pabrinkus, (pas mane ant veido nuo vaikystes kapiliarai labai arti odos)todel taip ir atrodo, ir per kiekviena apsilankyma dieniniam ji vis man kartoja kaip reikia figura priziuret, ir klausia ar dariau ta iskrovos diena, o kai pasakau kad ne irgi kreivai ziuri
dzin man ta figura db, noriu kad mazyliui viskas gerai butu, ypac kai suvalgau kanors saldaus, jis labai smagiai man pakutena pilveli
o kokioj klinikoj lankai ta dienini?