As tai irgi truputuka storeju ne ten kur reikia (ypac paaugau pirmais menesiukais), tai dabar kai jau mazius skrandi spaudzia nebetelpa tiek kiek noriu ir rezultate per sesta menesiukas tik +2 kg kur penktam menesy +5 kg turejau tai bendroj sumoj +13,5 kg Tikiuosi su maistu susitvarkysiu, nes rizika susirgt cukralige turiu, tai va nori nenori tenka pasilaikyti saldumynu nevalgymo o kartais ju taip norisi
Sveikutes,noreciau paklaust,na ar tai gerai kai 9niu savaiciu pilvukas atrodo kaip 5kiu menesiu? Na nebuvau kuda,sveriau 67 pries pastojant,o ugis 1,73,dabar apie 70 sveriu,ar tai lasinukai atsistate,ar tiesiog tai taip turi buti? gal reikia laikytis dietos?
QUOTE(treks @ 2008 08 16, 17:42)
Sveikutes,noreciau paklaust,na ar tai gerai kai 9niu savaiciu pilvukas atrodo kaip 5kiu menesiu? Na nebuvau kuda,sveriau 67 pries pastojant,o ugis 1,73,dabar apie 70 sveriu,ar tai lasinukai atsistate,ar tiesiog tai taip turi buti? gal reikia laikytis dietos?
Na čia tau tikriausiai dėl lašinukų, nėštumas dar mažas ir neturėtų dar nieko matytis. Kad ir kaip bebūtų sunku, valgyk nekoloringą, bet įvairų maistą. Patikėk nėštumo pabaigoje, kai turi apie +30 kg, būna l. sunku net pajudėti, sakau iš savo patirties, o ir po gimdymo tie bereikalingi kg nenori nukristi. Tik dietų, žinoma, jokių laikytis negalima - nevalgyti saldumynų, baltos duonos, riebių padažų, o daugiau vaisių, daržovių, javainių. Sėkmės
QUOTE(treks @ 2008 08 16, 18:42)
Nesijaudink del pilvuko dydzio, cia tikrai labai indvidualu: vienoms jis tik 4-5menesiais pasirodo, o kitoms jau nuo keliu savaicu matosi. Dziaukis, kad lelius auga ir, kad jam viskas gerai.
Papildyta:
QUOTE(Jūržolė @ 2008 08 17, 08:30)
Na čia tau tikriausiai dėl lašinukų, nėštumas dar mažas ir neturėtų dar nieko matytis. Kad ir kaip bebūtų sunku, valgyk nekoloringą, bet įvairų maistą. Patikėk nėštumo pabaigoje, kai turi apie +30 kg, būna l. sunku net pajudėti, sakau iš savo patirties, o ir po gimdymo tie bereikalingi kg nenori nukristi. Tik dietų, žinoma, jokių laikytis negalima - nevalgyti saldumynų, baltos duonos, riebių padažų, o daugiau vaisių, daržovių, javainių. Sėkmės
Bet, kad dabar pas treks plvukas islindo, tai nereiskia, kad jinai priaugs daug Juk daug kam ispradziu tas pilvs islenda, o paskui sustoja ugt Turiu sese,kuriai nuo ankstaus netumo islindes pilvas baisingai buvo, bet paskui jis pasidare normalus.....uztai taip ginu Treks, nes zinau gyva pavizdi
QUOTE(Jūržolė @ 2008 08 17, 09:30)
Ot aciu uz patarimus,padazus pakeist neriebiais reiks Pasisverusi savo svarstyklemis galiu pasakyt kad svoris tik 1 kg priauges,pries nestuma buvo 67kg,tai nera daug bet i maista atkreipt demesi reiks,nesinori priaugt labai daug.Visada po operacijos buvau linkusi i storejima,tad nenuostabu kad ir dbr pastorejau nuo riebaus maisto bet taip lepina mane MB nes pastojimas tai stebuklas
Aš čia truputi ne į temą, bet mano vyrui pasireiškė nėščios žmonos sindromas: aš valgau o jis storėja sako nuo bado tinstu jo pilvas lygus manajam ar net didesnis o aš jau aštuntam mėn. ir priaugau 7kg. Jau net draugai juokiasi kuris iš mūsų laukiasi
Norėjau paklausti o kaip bus po gimdymo, ar jis ir toliau tins, ar nebe? Gal kam taip buvo?
Norėjau paklausti o kaip bus po gimdymo, ar jis ir toliau tins, ar nebe? Gal kam taip buvo?
QUOTE(himalaya @ 2008 08 17, 16:25)
geras klausimas ir paprastas atsakymas... valgykit tiek pat, kiek ir iki nėštumo..tik įvairesnį, šviežią ir naudingą maistą... nereikia kirst nei už du, nei už pusanrto ar kaip nors kitaip...
Nelabai paprastas tas atsakymas, deja...
Mano atveju, tai turėčiau valgyti daug mažiau negu iki nėštumo, nes anksčiau niekas į kūną neidavo, o dabar nesuprantu-valgau tiek pat , maistą labai renkuosi pgl visas rekomendacijas , nevalgau saldumynų , vakarais po šešių (o anksčiau visa tai dariau) -ir niekaip negaliu sustabdyt svorio didėjimo Netelpu į jokias lenteles, viršiju normas kas mėnesį Vadinasi keičiasi medžiagų apykaita, jos tempai ir todėl nėra taip paprasta atsakyti į šį klausimą
man irgi kazkas su apykaita netvarkoje, jau bijau ant svarstykliu lipti. Buna, kad sedziu ir uzuodziu, kad kaimyne gretimam name spurgas kepa man rodos ir nuo kvapo storeju....dar tik trys menesiai, o jau per liemeni niekas nebesueina. Viskas kaupiasi ant liemens. Nu netikiu, kad maziukas toks jau didelis 3 men butu.
QUOTE(himalaya @ 2008 08 17, 15:25)
geras klausimas ir paprastas atsakymas... valgykit tiek pat, kiek ir iki nėštumo..tik įvairesnį, šviežią ir naudingą maistą... nereikia kirst nei už du, nei už pusanrto ar kaip nors kitaip...
Pritariu Tik dar reikia nepamirsti judeti
QUOTE(electrica @ 2008 08 19, 14:01)
man irgi kazkas su apykaita netvarkoje, jau bijau ant svarstykliu lipti. Buna, kad sedziu ir uzuodziu, kad kaimyne gretimam name spurgas kepa man rodos ir nuo kvapo storeju....dar tik trys menesiai, o jau per liemeni niekas nebesueina. Viskas kaupiasi ant liemens. Nu netikiu, kad maziukas toks jau didelis 3 men butu.
man lgiai tas pats buvo, jau 3men teko pirkt nestuolines kelnes