QUOTE(Geneve @ 2008 03 28, 11:47)
[sveikutes,
manau kad labai mane i takoja visi aplilnkiniai , pagal kuriuos nestumas ne pasiteisinimas neprisilaikyti dietu......
o dar is vyro puses dvi gimikaites neseniai gimde ir sugebojo vos 8 -9kg priaugti ...
pasirodo europoj paskutiniais gydytoju nurodymais nestumo metu neturime priaugti daugiau nei 9 kg....
manau kad labai mane i takoja visi aplilnkiniai , pagal kuriuos nestumas ne pasiteisinimas neprisilaikyti dietu......
o dar is vyro puses dvi gimikaites neseniai gimde ir sugebojo vos 8 -9kg priaugti ...
pasirodo europoj paskutiniais gydytoju nurodymais nestumo metu neturime priaugti daugiau nei 9 kg....
Mergaites, nu gal nepradekim nors nestumo metu laikytis dietos....nu as nesakau, kad reikia ryt kaip karvei, bet pvz. 1000 kcal tikrai yra mazai ....juk auganciam vaikuciui reikia maisto medziagu. 1000kcal dieta yra ne nescios moters dieta, kuria ir tai ne kiekviena istveria
Ypac svorio reikia moterims, kuriu svoris pries nestuma buvo mazas......jei moteris labai stambi, tai tik tada reikia prisiziuret ka valgai.
Man tai net baisu skaityt, kai ne tik, kad ne nesciom kazkokie kuno svorio standartai yra, bet dar ir beje 9 kg tikrai yra mazai...sveika ir normalu yra priaugti 12 kg