Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiosios dieta

man tai daktarė liepė kuo daugiau gulėti (kol kas) o apetitas tai žvėriškas. kas puse valandos taaaip užsimanau valgyti!!! doh.gif jau stengiuos stengiuos kuo sveikiau užkrimsti bet tai nuo tokio mažo judėjimo g.gif jau 3kg blush2.gif
na bet dabar gi dėl to iš proto nepradėsiu eit smile.gif lelius man svarbiau.
Atsakyti
QUOTE(lawriencky @ 2006 02 28, 16:08)
man tai daktarė liepė kuo daugiau gulėti (kol kas) o apetitas tai žvėriškas. kas puse valandos taaaip užsimanau valgyti!!! doh.gif jau stengiuos stengiuos kuo sveikiau užkrimsti bet tai nuo tokio mažo judėjimo g.gif jau 3kg blush2.gif
na bet dabar gi dėl to iš proto nepradėsiu eit smile.gif  lelius man svarbiau.

Nu ir teisingai!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirana: 28 vasario 2006 - 16:56
QUOTE(aquila @ 2006 02 28, 11:36)
Vakar rode Nomedos laida apie nestukiu svorius,

Oi bijau, kad ir man taip nebutu kaip toms Nomedos herojems unsure.gif
dar tik puse nestumo, o jau beveik 10 kg priaugau blink.gif

Per pirma nestuma sugebejau 18 kg uzsiauginti ir is tikruju, kaip sake Nomeda, nukrito tik 12 kg verysad.gif

o saldumynu tai oi oi kaip norisi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tukana: 01 kovo 2006 - 09:07
As pasilieku prie nuomones, kad nescioji turi laikytis dietos. Tik tai neturi buti bado dieta, o normalus svorio reguliavimas. Mano nestumas dar labai mazas, bet kai man buvo 5 savaites buvo +5kg, atsiprasau, bet jeigu vaisius sveria tik 1g toks svorio prieaugis - nenormalus, nustojau valgyti viska ko noriu ir kiek noriu, saldumynus pakeiciau vaisiais, sultis - vandeniu ir maisto porcija tokia, kad pavalgius dar truputi noretum, bet butum soti, dabar 9sav, o svoris toks, kaip pries nestuma, -5kg, kurie buvo nuo torciuku ir sulciu. Stengsiuosi prisiziureti visa nestuma, nors jis ir pirmas, bet is kitu mamu patirties supratau, kad 10-12 kg pilnai uztenka, kad pagimdyti sveika vaika, o as is tu, kurios neprisiziuredamos labai greitai issipucia. Pries nestuma ziurejau ka valgiau ir dabar taip darysiu, tik maistas bus ivairesnis ir svarbu neuzsiciklinti vien vaisiais ar dar kazkuom, valgyti reikia ivairiai ir nepersivalgyti. Man visa laika norisi valgyti, bet yra skirtumas, kai esi alkana ir kai norisi to ka akys mato doh.gif manau ir strijos atsiranda nuo didelio ir staigaus svorio prieaugio, be kremuku odai reikia ziureti ir svori.
Atsakyti
Ziurek ta svori,kiek nori,jei jis auga,tai nieko nepadarysi.Pirmo kai laukiausi tai jei tik sokoladas i burna,tai ir kg. prilimpa.Tikrai ir judejau daug,ir ziurejau ka valgau,o issiputus kaip balionas buvau.Isvaziavau gimdyt 74kg.(13kg.)priaugau,po savaites sveriau 66kg.ir tas svoris laikesi puse metu,po to keli kg. nukrito.O kai leliui 10men sukako,per 2,5 men. nukrito 13kg.Vio to rezultatas,pries gimdyma 61kg.gimdziau 74kg.po metu 48kg.Be jokiu dietu.Kas tai gamtos stebuklas.Tiek sveriau tik budama 9metu.Visada buvau storuliuke.Dabar mano maistas krekeriai su krienais,keciupu.Negaliu gyvent be ju.Ir taip astraus norisi.Siandien ryte pirma kart apsivemiau,bjauru.Su pirmuoju niekada nevemiau.Ir maisto ipatingo nenorejau.Cia jau kaip gamta suvadovauja,taip tas svoris ir auga. verysad.gif
Atsakyti
I nestumo pabaiga ir vanduo i kuna eina biggrin.gif nesiruosiu valgyti uz du ir niekam nesiulau saves ziureti, yra kas po +30kg ir joms netrukdo, nes nestuke.gif toks, bet jeigu as gyvenciau, kaip gamtos sutverta, tai kazin ar galeciau i save ziureti. Siuo atveju kalbu ne apie pivo apimti, o apie kg, kurie priauga per nestuma as ir dabar noriu valgyti doh.gif nors skrandis ir pilnas, bet iki vakarienes tikrai istempsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2006 02 26, 15:26)
juk valgyt reikia del vaikelio,kuris po sirdele yra,o negalvot apie dietas.

Pritariu friends.gif
Atsakyti
o as valgau kiek noriu ir ka noriu tongue.gif priaugau vos kelis kg ir taj cia pilvukas biggrin.gif tikraj nekankinsiu saves jokiom dietom, nors, ypatingu poreikiu ir neturiu. prie saldumynu ypatingaj netraukia, kajp ir visada thumbup.gif
Atsakyti
Kazkur as jau rasiau apie tai ir dar pasikartosiu! Per menesi valgydama kebabus, desrainius ir ledus, net 10 val.vakaro, priaugau 3kg. Daktare sake per daug! doh.gif
Dabar atsisakiau viso sito bevercio maisto, o svoris tikriausiai vel bus kokie 3 kg jei ne daugiau! Vakarais stengiuosi bevalgyti dribsnius su pienu arba vaisius, ar salotas kokias. Nieko! Svoris auga ir daugiau jokiais budais nesistengsiu jo stabdyti! Tiesiog mazesnis judejimas privercia kg augti ant kuno! Bet taip jau turi buti! nestuke.gif
Atsakyti
Dietos ir as nesilaikau blush2.gif nors mano nestuke.gif tik 27 savaites o jau sugebejau 10kg. proaugti. Aisku kartais stengiesi sveikai ir normaliai maitintis, bet kai bunu sveciuose aplinkui tiek skanaus maisto,o dar kai zino kad nescia vis arciau manes skanestus sukrauna tai tikrai sunku atsilaikyti ax.gif Cia mano pirmasis nestumas tai negaliu su niekuo ir palyginti. Aisku po gimdymo pasiruosusi vel sugrizti i savo sena padeti bet nezinai kaip cia iseis... Tikekimes, kad reikes maziau kankintis del tu nereikalingu prilipusiu kg. Reikes gal daugiau su vezimeliu aplink namus apsukti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nendre @ 2006 02 25, 14:15)
Mes planuojame leliuka ir testukas jau parode,kad as nescia.Jau seniai mane kamuoja klausimas kaip nepriaugti daug svorio?Per pirma nestuma priaugau 25 kg, tai paskui kol atsikraciau...nebenoriu daugiau to. Gal turite kokiu patarimu?

Manau, kad reikia saikingai valgyti, nepersivalgyti, geriau po mažiau ir dažniau, tada reikia mažiau sau leisti piktnaudžiauti visokiais skanumynais, t.y. numatyti, kad vieną (nu dvi dienas) dieną per savaitę valgai ledus/tortą/pyragą ir pan. mirksiukas.gif
Atsakyti
Is tikruju tai svoris nera gerai. Pries pastodama ir as galvojau, kad kai busiu nescia, nereikes jokiu dietu laikytis ir pan. rolleyes.gif Siai dienai, budama 32 sav. nescia, esu jau priaugusi 13 kg. Kadangi pradejau tinti (matyt, kazkiek prie to prisidejo geguzes pradzioje buve karsciai), teko ir ligoninej paguleti schmoll.gif Taigi, iseinant is ligonines gydytoja grieztai liepe laikytis dietos, nes, anot jos "savo svorio limita jau sunaudojau, o pries akis dar 8 savaites" ir pagrasino, kad jei nesilaikysiu dietos, tai dar gali tekti dukart gultis i ligonine verysad.gif Kaip supratau, priaugti kilogramai turi itakos tam, kad susilaiko skysciai, na, o kaupinatis skysciam kencia lelius. Taigi, isvadas jau padariau, nors dietos pradzia vis atidedu rytojui mirksiukas.gif Siaip ar taip, i ligonine noreciau grizti tik gimdyti mirksiukas.gif
Atsakyti