QUOTE(ievaite @ 2009 03 01, 16:49)
mes uzsirase jau anksciau i si darzeli bet atsitiko beda kad man reik gryzt i darba.buvau nulekus pas direktore paprasyt kad gal vietele anksciau atsirastu(oficialiai pradesim eit nuo rugsejo)nors maniskiui dabar dar tik 1,6m. labai daug prisiklausiau apie perpildytas grupes,apie netinkama rezima ir mityba tokiam maziukui,apie tai kad nieko nemoka(pavalgyt pats,sedet ant puodo),apie tai kad per mazas(mazesniu nei 2m pas juos tipo nera),apie ligas ir t.t. finale-issitrauke kitu darzeliu sarasa,perziurejo kuriuose yra laisvu vietu ir mane pasiunte kitur. labai nuliudau

.jau net suabejojau ar rugsejy cia papulsim...
Tu taip neliūdėk, tikrai papulsit, jei buvot užsirašę. O vedėja be reikalo taip nekalbėtų. Mano sūnelis eina į vieną iš lopšelio grupių, tai ten šei dienai 14 vaikučių. Ir tik vienas buvo dar nesulaukęs 2 metukų ir tai pradėjo eiti nuo gruodžio, o jau vasarį suėjo. Man pačiai kažkaip būtų gaila tokio mažuliuko 1,6mėn. Maniškis pradėjo nuo 2,5 ir tai man atrodė ankstokai. Nors ten jie visko išmoksta labai greitai. Tik va su tais kurie į pampersą daro nelabai ten terliojasi, o tokių yra bent 2 visoje grupėje.. Tai vat gerai pagalvok.. ir dėl ligų, tai tikrai mažiukai daug dažniau serga jei eina į daržą, čia iš patirties.. nors dabar thiu thiu thiu atsilaikom. Sėkmės