Sveiki visi. Mano sunelis eina i si darzeli. I grupe "Nykstukai". Esu patenkinta ir darzeliu ir aukletojom. Tikrai rupestingos, apziuri kiekviena mazuti. Ir suneliui patinka, tik dar rytais sunkokai issiskiriam.. Bet aukletoja Birute moka ji nuraminti ir sudominti, todel iseinu ramia sirdele.. Daug piesia, klijuoja, ivairias deliones delioja tas man labi patinka, kad su maziukais uzsiima. Ir naju eilerastuku ir dainaeliu ismoko, zodziu smagu!!
Man tai aukletojos abi atrodo labai puikios, tik pastebejau, kad yra mamyciu nuolat viskuom nepatenkintu, tai aukletojos to nepadare, tai aukletojos kito nepadare, mano manymu, jei kazkas nepatinka reikia aukletojoms pasakyti, o ne uz akiu kalbeti ir kitas kurstyti , na cia mano nuomone , na o aukletjoms tai linkiu dideles kantrybes su musiu maziukais
Sutinku. Ir as tokia viena mamyte zinau. Teko net su ja susikibti(zodziais) As tai aukletojom patenkinta ir jei ko ir nepadaro, tai juk suprantama grupei 12vaikuciu o ji viena.. Ir as palinkesiu tik kantrybes ir stiprybes
QUOTE(i_j_a @ 2008 11 13, 09:22)
Sutinku. Ir as tokia viena mamyte zinau. Teko net su ja susikibti(zodziais) As tai aukletojom patenkinta ir jei ko ir nepadaro, tai juk suprantama grupei 12vaikuciu o ji viena.. Ir as palinkesiu tik kantrybes ir stiprybes
man atrodo tokios mamos viskuo nepatenkintos, atrodo, kad ju vaikuciai auga siltnamio salygomis... Jei jau tokios blogos tos auklejos, tai tegul pacios ir priziuri savo vaikuciu na o maniske pas abi aukletojas einu issisiepus ir kai ateinu pasiimti, taip pat randu ja su sypsena... O namuose dabar nei vienas vakaras nepraeina be jos daineliu- du gaideliai, statom nama, tindi rindi- nors dar sunkiai suprantu ka dainuoja, bet jau labai malonu
QUOTE(krivida @ 2008 11 14, 15:37)
man atrodo tokios mamos viskuo nepatenkintos, atrodo, kad ju vaikuciai auga siltnamio salygomis... Jei jau tokios blogos tos auklejos, tai tegul pacios ir priziuri savo vaikuciu na o maniske pas abi aukletojas einu issisiepus ir kai ateinu pasiimti, taip pat randu ja su sypsena... O namuose dabar nei vienas vakaras nepraeina be jos daineliu- du gaideliai, statom nama, tindi rindi- nors dar sunkiai suprantu ka dainuoja, bet jau labai malonu
Mes tai rytais dar sunkokai issiskiriam, bet kai ateinu paimti viskas geri, toks linksmas nuotaikoj. Ir kaip ir tavo jau moka du gaidelius ir tindi riuska (su visais parodymais), tik apie ta nama dar negirdejau.. reiks paklausti.. Penktadieni tai ir isejo tevelis i miska dainavo.. dar neidialiai bet mazai truksta Man dar vat del to labai patinka, kad visko ismokina ir kad vis ka nors piesia lipdo, zodziu su maziukais uzsiima
Sveikos labai fainos sio darzelio aukletojos ypac patinka, kad yra jaunu aukletoju ne vien pensininkiu jega, nes senesniu poziuris ir auklejimas nusistovejes man nepatinka, o kiek ir pastebejau ir mano mazyliui laukia jis jaunu auletoju kada dirbs.
Papildyta:
Drauge vede savo mazyle i "Sigutes" grupe, tai zavejosi aukletojomis visur dalyvaudavo labai aktyviai su vaikais, net per Tv juos rode niu cia manau jaunos aukletojos aktyvistes daug daro, kad vaikams butu smagu kiek supratau supper is pasakojimu
Papildyta:
Drauge vede savo mazyle i "Sigutes" grupe, tai zavejosi aukletojomis visur dalyvaudavo labai aktyviai su vaikais, net per Tv juos rode niu cia manau jaunos aukletojos aktyvistes daug daro, kad vaikams butu smagu kiek supratau supper is pasakojimu
sveikutes turiu jums klausimiuka gal prisijungsite aptarsime drauge . Ka manote apie aukletoju padejejas sio darziuko?
QUOTE(sirdele1 @ 2008 11 22, 12:59)
sveikutes turiu jums klausimiuka gal prisijungsite aptarsime drauge . Ka manote apie aukletoju padejejas sio darziuko?
Aukletoju padejojos tai cia seimininkutes? Nes pas mus yra dvi aukletojos ir seimininkute. Man patinka. Nuosirdi, moka susitvarkyti tiek su buitimi tiek padeda aukletojai susitvarkyti su vaikaisodziu man patinka
QUOTE(sirdele1 @ 2008 11 22, 11:59)
Na nykstuko grupeje, tai puiki aukletojos padejeja,ji taip pat kaip ir aukletojos uzsiima su maziukais, o ir mano mergytei ji patinka,o tai man ir yra svarbiausia
Šiame darželyje užaugo du mano vaikai. Teko bendrauti su daugeliu auklėtojų. VISOS JOS NUOSTABIOS. Zita, Genutė ("Batuoto katino" grupė), Elvyra ("Drugelio" grupė), Danutė, Vilma ("Raudonkepuraitės "grupė). Nepamenu tik lopšelinukų auklėtojos vardų. Jos savo darbą atlieka PUIKIAI, (Vaikų užimtumas, renginiai, koncertai). Puiki muzikos mokytoja Eglė, kuri tikrai pastebės Jūsų vaiko muzikinius gabumus ir paruoš didesnei publikai. Darželyje tvarkinga ir saugi aplinka, geros šeiminikės, skanus maistas. Ar dar ko nors pageidaujate, Mamos?
Aga smagu kad tokios geros jusu nuomones nes man tai vyresniuku padejejos nelabai patinka seimininkes
QUOTE(sirdele1 @ 2008 12 03, 17:02)
Aga smagu kad tokios geros jusu nuomones nes man tai vyresniuku padejejos nelabai patinka seimininkes
O kas negerai? Net smalusu pasidare...