Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: l/d "Pasaka"

mano panele irgi lanke sita darzeli.labai dziaugiuosi.Imokykla isejo mokedama skaityti ir siaip labai savarankiska.Daug dainavo, vaidino O mokykloje mokytoja sake kad labai geri vaikai is aukletojos Onutes grupes .aukletoja istikro nuostabi.sekmes lankantiems si darzeliuka 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lincikas5 @ 2007 05 30, 08:54)
Apie ''PASAKA" galiu kalbeti tik is geros puses.Sunus si darzeli lanke 3metus.Aukletojos buvo pacios geriausios,sunus su dziaugsmu eidavo kiekviena ryta.Ypac gera aukletoja-Ginute.Atsidavusi vaikams visa sirdimi...
  Gaila.bet pakeitem gyvenama vieta.Dabar sunus eina i darzeli Silainiuose.Atsirado daug problemu.Nuolat kalba apie senaji darzeli,nori ten grizti.

na seme darzelyje as atlikau praktika, man patiko. o aukletoja Ginute tikrai sauni, viska del vaiku padarytu.
Atsakyti
Mes taip pat jau uzsiraseme nuo rugsejo i si darzeli. Vedeja pasake, kad pasiskambintume geguzes menesi, tada bus aisku ar patekom.. Dziaugiuosi, kad tik geri atsiliepimasi apie si darzeli biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės mamytės. Mes taip pat lankome šį nuostabų darželį, ir mano nuomonė, kad geresnio darželio negalėjome pasirinkti. Arti namų, direktorė gera, o mūsų grupės auklėtoja thumbup.gif , taip super. Todėl, visų šimtu procentų esu už šį superinį darželį. Sėkmės jums mamytės pasirenkant gerą ir tikrai gerą darželį. smile.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labukas, taip aš irgi už šita darželį, mano krikšto dukrytė lanko jį, ir yra labai nuostabi mergytė. thumbup.gif
Atsakyti
Mūsiškis irgi lankė šį darželį,nes buvo šalia namų. Jokių nusiskundimų neturiu,netgi priešingai. Puiki auklėtoja Onutė, kurią vaikai gerbė ir klausė. Buvo pirmi metai, kai jinai paruošė vaikus į mokyklėlę thumbup.gif netgi dabar maniškis važiuojant pro šalį (išsikėlėme gyventi į kitą miesto galą) reikalauja užvažiuoti. Vaikai vaidindavo spektaklius. Taip pat šauni muzikos mokytoja Eglė. Vaikučiai šokdavo,dalyvaudavo "Grok Jurgeli" koncertuose. Na mes duodam 10 balų 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,mes senokai uzsirase i ta darzeli,(maziukui geguzi bus du metai)bv nuejus rudeni,sake ateiti pavasari,nes per mazas,dave 90 % kad priims,db pareiske,kad tik rudeni,nes uzkistas juodai g.gif nu nesuprantu,gal pinigu reikia,bet bijau izeisti,o gal neima,tai pasimetus biski blush2.gif o jei ir nesti,tai kiek?supratimo neturiu doh.gif
Atsakyti
Noreciau paklausti ar sunku papulti i toki darzeli?Ir kaip reiktu,esu dar nepatyrusi pirma karta ieskau vaikui darzelio,ir esu nevietine,gal galetumete kasnors patarti?Aciu
Atsakyti
Kiek žinau, tai dabar visi darželiai kažkaip perpildyti.Turiu pažystamų mamų, kurios dabar registruoja jau iš anksto, prieš kokius metus, nes dabar atėjo vėl tie laikai, kai vaiką į darželį registruoji tik jam gimus. Vadinas gimstamumas vistik auga. thumbup.gif
O einant į darželį "Pasaka", jokių kyšių nereikia, bent jau mes nė lito nedavėm, labai maloni direktorė thumbup.gif thumbup.gif O jei vietų jau nėra, tai bandykit paraiškas nešti į kelis darželius, ir kuo anksčiau. Į kažkurį tikrai pasiseks papulti.
Sėkmės mamulytės. mirksiukas.gif
Atsakyti
mes jau labai senai uzsirase,ir dave beveik simta procentu kad priims,bet kai atejo laikas,vel rudeniui nukele,ir kituose esam parase pareiskimus blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes mamos, mano vaikutis lanko darzeli "Pasaka" tikrai viskas saunu ir jam patinka. Aukletojos tiek uzsiima. Jie ir piesia, ir klijuoja, ir tapo, ir eilerastukus mokinasi, ir spektakliuku nemazai, jis dar lopselyje. Bet savo sunu uzrasiau, kai jam dar metu nebuvo, darzelis nera arti namu, bet paskaicius apie daugely darzeliu sis man buvo priimtiniausias ir neapsirikau.
Atsakyti
Mes ir uzsirasem i si darzeli nuo kito rudens....idomu ar yra galimybiu papulti pavasari jei labai prireiktu gal pinigeliais padetu? g.gif nes vis tik reiks i darba gryzti rolleyes.gif o vaiksciojant aplink iskart darzelis patrauke ispuoseleta aplinka o aukletojos uzsiima su vaikuciais smile.gif o kas zino kaip su tom rinkliavom?
Atsakyti