QUOTE(naitas @ 2010 12 21, 15:46)
Taigi neše , Ir PATALYNĖS komplektus nešė, ir kasmet sąrašiukus įbruka, ir kasmet renka arba po 50 litų, arba po 5 litus kas mėnesį
Aš dar pati labai stebėjaus dėl tos patalynės, nes mano vaiko darželyje niekada nereikėjo nei mokėti už patalynės buvimą, nei už jos skalbimą kaip kad kitų miestų darželiuose tėvai dar įpareigoti yra sumokėti už skalbimą
Aš dar pati labai stebėjaus dėl tos patalynės, nes mano vaiko darželyje niekada nereikėjo nei mokėti už patalynės buvimą, nei už jos skalbimą kaip kad kitų miestų darželiuose tėvai dar įpareigoti yra sumokėti už skalbimą
mano abu vaikai šiame darželyje (vienas jau baigė). Niekada neteko nieko skalbti, patalų nešti nė vienoje grupėje. Jokio kyšio nenešiau ir niekas iš manęs jo neprašė ir neužsiminė ar pan. Taip, po 50lt rinkdavom, auklėtoja pasakydavo, kam ir kur išleido. Šiemet net ir tų 50 nereikėjo. Taigi...
QUOTE(Kurmelis @ 2011 04 18, 12:15)
Sveikos, mamytės. Labai prašau pasidalinti informacija apie auklėtojas tų mamų, kurių vaikai kitais metais eis į paruošiamukus. Mes dabar dar lopšelyje, bet, deja, teks eiti į kitą grupę. Labai gaila palikti auklėtojas Birutę ir Rūtą
Kodėl eisite į paruošiamukų grupę? Ne per mažos dar? Jiuta (mano vaikis taip Rūtą vadina )
Kalbant apie darželio grupes, pažįstu tik kelias auklėtojas, bet geresnės auklėtojos, pedagogės kaip Genutė iš Pelenės negaliu įsivaizduoti. Jos padėjėja Giedrė - taip pat nuostabus žmogus. o kokios auklėtojos Undinėlės grupėje?