QUOTE(Kurmelis @ 2010 10 11, 22:38)
Nu nors 4 mergaitės Kažkaip labai jau mažai
Bet grupėj šilta dabar, tai dabar kitas galvosūkis, kaip aprengt, kad ten nesušiltų, o lauke nesušaltų
O dėl tos šypsenos... man jaučiu jos nebūtų jau iki pietų
Bet grupėj šilta dabar, tai dabar kitas galvosūkis, kaip aprengt, kad ten nesušiltų, o lauke nesušaltų
O dėl tos šypsenos... man jaučiu jos nebūtų jau iki pietų
tuoj prasides lietus, tai nemanau kad eis isvis i lauka. bent jau tikrai reciau.
gerai sakot kad galvosukis, tikrai noris palikt tu rubeliu kuo maziau, kad nesusiltu, bet ir kuo maziau kad reiktu rengti aukletojai ir seimininkutei. bent jau as tai tik kelnes palieku, striuke nera plona, uzdeda pirstines, kepuryte, kad ausys nebut plikos, ir salikiuka.
pakalbekim apie tai, kokie vaikai pasidare palanke darzeliuka.. nes manau kad nauja aplinka turejo itakos vaiko elgesiui. kaip manot gavo daugiau naudos, ar zalos???
mano pupa tai ismoko priestaraut, viskam ka tik sakau, labai irzli pasidare, ir kaip ne keista, ko anksciau tikrai nebuvo, maminuke.seka kiekviena zingsni, kad tik nepalikciau.nors kitos mamos ir netiki, sako gi niekad neverkia viktorija darzelyje,tai jei randam atejusios kitu vaiku tai neverkiam, bet jei nerandam, tai patikekit kokios asaros buna,o ir pasilieka viena, paskutine issivedu, tai ir vis atbega apsiverkus.ir vis pasakoja man kad mamyte ateis, pasims, nepaliks savo vaikucio. isoriskai atrodo viskas gerai, bet is tikro pas vaika dar yra baimiu...
nu bet noriu tiket kad bus gerai viskas, su laiku isaugsim, ir neisigysim jokiu didesniu baimiu.
o siaip labai graziai pradejom zaisti su zaislais, nes namie tai mes labiau piesdavom ir knygas skaitydavom, o dabar vis ziuriu tai meskiukus pamigdo, paaukleja, pamaitina grazu ziuret
dar but idomu suzinot kaip vaikai tarpusavyje bendrauja, zaidzia kartu, ar atskirai.
kazkaip noretusi kad mokintusi graziai bendraut, o ne mustis, kovot del kiekvieno zaislo, ar galu gale mustis, kaip teko matyt darzelyje lauke, kaip dvi mergytes darzelinukes viena mergaite muse
tai as vis aukletojos ir paklausiu ar dukryte graziai zaidzia, nu dar nesake kad skriaustu, but labai geda tada