QUOTE(adiavvv @ 2010 09 01, 07:58)
mano pupa jau darzelyje, pasiliko viena su aukletoja
kazkaip daugiau vaikuciu nebuvo ..
realiai nebuvo net kada mamos ieskot, pasnekejom su aukletoja, miela tikrai moteris ir isejau.
Aha, auklėtoja miela, bet ta šeimininkė jau antrą kartą aš ją matau, bet ...... tikiuosi, kad susidraugausim
Maniškė su tėčiu buvo, pas Nykštukus, tai po 15min auklytė išprašė tėtį, nes ji sau žaidė
Pasiėmėm po pietų, na, aišku beveik nevalgė. Tik auklėtoja su šeimininkė nenori, kad tėvai painiotųsi
QUOTE(Aaukse @ 2010 09 01, 13:05)
Na, ir kokie įspūdžiai po pirmosios dienos? Maniškis lyg ir nieko, bet supratau, kad maistas buvo neskanus
Teks turbūt su lauknešėliu leist
Tik aš labai jau norėjau, kad į Nykštukų grupę patektume, bet neva sąrašai sudaryti, nors pusės vaikų pagal tuos sąrašus nėra...
Tai ne visi iš pirmos dienos ateina, per porą savaičių gal susirinks
QUOTE(adiavvv @ 2010 09 01, 13:53)
nu mano dukryte su maistu jokiu problemu neturėjo, ryte sake paprase koses pakartoti. pamirsau paklaust kas per kose
nes namie valgom tik grikius.
ir siaip sake problemu jokiu nesukele, tik man vezant namo visa kelia praverke, nu kaip suprantu nenorejo namo, nes kai paklausiu ar eisi i darzeli sako, kad taip.
nuobodu su mumis, nors tikrai nesam is tu tevu kurie multikus ijunga o patys kitam kambaryje telika ziuri, taip net neiseitu kad ir kaip noretume, turim kartu piest, kartu knygeles skaityt, zaislus deliot.jin isvis nepabuan akmbaryje net viena, bet...jauna aplinka, zaislai, o dar vaikai, patiko..
mes nykstuku grupeje esam, kiek vaiku tiksliai nzn bus, bet kai po piet atejau atsimti, tai dar be musu trys buvo.
Oho kaip gerai, o jūsų mergytė su raudona suknele gal buvo?
Kaži kaip ryt bus?
Pas mus grupėj vienas berniukas labai verkė, todėl ir nenorėjo, kad kiti tėvai būtų, nes jis pamato kitą tėvą ir į ašaras, kai tik su vaikais, ramiau