QUOTE(naitas @ 2006 06 10, 22:22)
Tai va, kad aš MOKĖTI pinigus tai pasirengus, už visą dieną, neprašau jau ten "pusinėti", ir dar, žinodama, kad mano vaikas pagal savo amžių tikrai nėra savarankiškas, buvau nusiteikus "paderint" su konkrečia vaiko auklėtoja..
Kai sakiau "pusei dienos", tai įsivaizdavau, kad vaiką galiu atvesti 10 val ryto, galiu 14 val dienos. Žodžiu, kad man patogu būtų. Yra gi ir vizitai pas gydytojus, ir papildomos procedūros, ir apsipirkimai..Galų gale, ir vaikas gali norėti pabūti namie.. Aš šiuo metu nedirbu. Į daržą noriu vesti tik todėl, kad bendrautų su vaikais, ne vien suaugusiais..
Prašiau, kad tik priimtų, o jau dėl savarankiškumo, taigi viskas išaugama ir sutvarkoma, kad ir dėmesiu auklėtojai.. Deja... Vat tik pamokslą išgirdau, kad turiu per vasarą "sutvarkyti" savo vaiko savarankiškumą.
Žodžiu, skaudu. Tuo labiau, kad žinau, jog vietų YRA, ir po mano vizito buvo priimti bent du vaikai. Bet matyt, jie buvo savarankiški.. O manasis.. lai tūno namie..
Tai va, kad aš MOKĖTI pinigus tai pasirengus, už visą dieną, neprašau jau ten "pusinėti", ir dar, žinodama, kad mano vaikas pagal savo amžių tikrai nėra savarankiškas, buvau nusiteikus "paderint" su konkrečia vaiko auklėtoja..
Kai sakiau "pusei dienos", tai įsivaizdavau, kad vaiką galiu atvesti 10 val ryto, galiu 14 val dienos. Žodžiu, kad man patogu būtų. Yra gi ir vizitai pas gydytojus, ir papildomos procedūros, ir apsipirkimai..Galų gale, ir vaikas gali norėti pabūti namie.. Aš šiuo metu nedirbu. Į daržą noriu vesti tik todėl, kad bendrautų su vaikais, ne vien suaugusiais..
Prašiau, kad tik priimtų, o jau dėl savarankiškumo, taigi viskas išaugama ir sutvarkoma, kad ir dėmesiu auklėtojai.. Deja... Vat tik pamokslą išgirdau, kad turiu per vasarą "sutvarkyti" savo vaiko savarankiškumą.
Žodžiu, skaudu. Tuo labiau, kad žinau, jog vietų YRA, ir po mano vizito buvo priimti bent du vaikai. Bet matyt, jie buvo savarankiški.. O manasis.. lai tūno namie..
O tu nueik ir sakyk iskelta galva, va jau mes pramokom per vasara ir ant puoduko prasytis ir valgyti savarankiskai "tai, kiekviena mama ir aukletoja supranta savaip". Reikia tik duoti vaikui sauksta i rankas ir jisai jau zino, kur ji kisti, nors i burnyte jis gali patekti ir aplinkiniu keliu

Su aukletojom visada galima sutarti del papildomos prieziuros ( bukim biedni, bet teisingi), cia vedeja tik labai didziuojasi. O Jei tik pavyks patekti i darzeli, galesi pasiimti vaika , kada tik sirdis geidzia, toliau vedeja net nepasidomes, kaip tam vaikuciui sekasi ( siaip vizualiai ji labai uzsiemusi asaba, ir visada skubanti, nes dar be vedejos pareigu jinai eina ir grupes aukletojos pareigas.

) O taip galima "persidirbti"
Beje tikrai zinau, kad lopselio grupese yra ir mazesniu vaikuciu . Yra vaikiukas 1.8 men. O kai nuejau paklausti, ar butu galima mums nuo naujuju lankyti lopseli ( kaip tik bus 1.8 men.) Jokiu budu,-atsake ji. Pas mus visi vaikai TIK nuo dvieju metu ir ne mazesni !!! Ir nesvarbu ar pries metus ar pries savaite uzsirasysit.
Ir tikrai kazkokia ji su pasleptom mintis ar norais. Nu dvelkia, kaip kazkas issireiske " sovietmecio parduotuves vedeja".