Placiau paskaityti http://kaunas.lt/index.php?3916922977
7.55Lt = 7,05 (jei 3 maitinimai) ir ugdyma 0,5 Lt
Mes taip pat uzraseme savo pupa i si lopseli darzeli. a bet direktore pasirode... kaip cia pasakius... jautemes su vyru nelabai maloniai. Mazdaug - 'uzrasyt i eile galiu, bet labai daug vaiku norinciu." Man rasant prasyma akivaizdziai issitraukus dovanu kuponus varte, ziurinejo. Tai nezinau kaip sitoki poelgi paaiskinti... Mes supratom vienareiksmiskai - nori patekt, duok dovanu
QUOTE(anoli.g @ 2010 02 18, 17:33)
Mes taip pat uzraseme savo pupa i si lopseli darzeli. a bet direktore pasirode... kaip cia pasakius... jautemes su vyru nelabai maloniai. Mazdaug - 'uzrasyt i eile galiu, bet labai daug vaiku norinciu." Man rasant prasyma akivaizdziai issitraukus dovanu kuponus varte, ziurinejo. Tai nezinau kaip sitoki poelgi paaiskinti... Mes supratom vienareiksmiskai - nori patekt, duok dovanu
O geras Nu gal kam dovanas ruošė?
O kuriems metams norit?
Mūsų patirtis (nepilnai porą metų atgal) visiškai kitokia, perėjom daugybę darželių besirinkdami ir tik šiame darželyje direktorė labai mandagiai ir taip kaip priklausė bendravo, neprašinėdama jokių dovanų ar paramų, tiesa, paminėjo tik tuos 2 proc, kad jeigu neikam neatidavę, kad būtų dėkingi ir tiek
QUOTE(anoli.g @ 2010 02 18, 18:33)
Tikrai ne taip supratot. Jei sako, kad daug norinčių, reiškia taip ir yra. Ji mūsų grupėje su vaikais dirba 2 popietes per savaitę, tai baigiam ją perprast . Aš kai prašiau priimti, tai jau reikėjo kaip sakant čia ir dabar. Išdėsčiau žmoniškai kokia padėtis, kad tikrai nebeturiu kitos išeities, paminėjau gerus atsiliepimus ir po savaitės priėmė.
o jeigu ji būtų tuo metu varčiusi pažinčių skelbimus, tai suprastumėt, kad nori patekti - vyrą duok? Aišku, juokauju aš, nepykite, bet turbūt mes patys kartais esame linkę ieškoti kažko, ko nepadėję
Aš mažiuką užrašiau prieš metus, ir jau buvo krūvelė pareiškimų nuo 2010 rugsėjo, aplankas jau buvo ir 2011-tiems su pareiškimais. Taip kad ji tiesiog pasakė turbūt realią situaciją, ir tiek.
Bet Ignasser gerai sako - ją perprast reik
QUOTE(Majita @ 2010 03 01, 11:54)
Apie kurią pradinę mokyklą galvojat šio darželio tėveliai ?
apie Dainavą
QUOTE(Majita @ 2010 03 01, 11:54)
Apie kurią pradinę mokyklą galvojat šio darželio tėveliai ?
QUOTE(Aaukse @ 2010 03 01, 13:36)
apie Dainavą
Aš siūlau mokyklą esančią visai šalia - J. Urbšio vid. mokykla. Pradinukai mokosi visai šalia darzelio esančiose patalpose (atrodo irgi kaip darželis, link Gulbiniennės tortų)
Aš norėjau paklausti irgi Užsirašėm į darželį, ir sakė pavasarį ateiti pasižiūrėti jau konkrečiai ar patekom į sąrašus, kada reiktų eiti? Balnadį, gegužę?
Kurmeli, puikiai žinau, kur yra Urbšio mokykla ir jos pradinukų korpusas
o į darželį pasitikslinti dėl grupės bent jau mes užeisim gegužės mėn
QUOTE(Aaukse @ 2010 03 02, 13:10)
Kurmeli, puikiai žinau, kur yra Urbšio mokykla ir jos pradinukų korpusas
A kuo netinka?
Ir ar nebus per vėlu gegužę?
Mes prasyma rasem lapkricio menesi, tai sake balandi-geguze ateit galutinai pasakyt, ar tikrai eisim i sita darzeli. Ir rasant prasyma, taip pat sake, kad labai daug norinciu ir neaisku ar pateksim, bet bent jau leido rasyt, ne taip kaip Girinuke - net prasymo rasyt nedave, "nera vietu ir viskas".