Ka turiu issaugojusi is forumu : http://www.forumhouse.ru/forum27/
QUOTE(Svarstykle @ 2011 04 19, 22:36)
Kalbam, kalbam! As irgi visu tavo isvardintu dalyku nenoriu, o kaip apzeldinti kitaip - man miescionei sudetingas uzdavinys Jau reiktu pradet apzeldinimo darbus, bet vis dar nesiryztu imtis, taigi man toks temos posukis butu labai prie sirdies. Jei kitoms pasirodytu, kad sitoj temoj nedera apie tai kalbet - tada gal kuriam nauja? Bandziau skaityt kitas temas, bet man ten visko tiek daug, kad galva susisuka...
QUOTE(Arvile' @ 2011 04 19, 22:41)
As uz tai, kad cia kalbetumete
Bet yra merginu ir su butais lyg ir Man atrodo negrazu apkrauti jas tais reikalais. Pagaliau yra kurioms si tema tinka, taciau ju kitoks aplinkos isivaizdavimas. Manau reikia gerbti kita pasirinkima ir nekisti cia to, kas kitiems nerupi
Tik jei visa tai ne man vienai aktualu, tai gal mergytes nesupyks, kad mes aptartumeme kur tema kuriame, ir kaip uzvadiname, as siuo klausimu neesu kurybinga
Svarstykle, as irgi ne nuo zagres, ir si karta zagre, tai geraja to zodzio prasme Man tai labai sudetinga. Gal kad pe mazai gilinausi dar Na kur mamagabi, kai jos reikia
QUOTE(Cobre @ 2011 04 19, 20:52)
Bet yra merginu ir su butais lyg ir Man atrodo negrazu apkrauti jas tais reikalais. Pagaliau yra kurioms si tema tinka, taciau ju kitoks aplinkos isivaizdavimas. Manau reikia gerbti kita pasirinkima ir nekisti cia to, kas kitiems nerupi
Tik jei visa tai ne man vienai aktualu, tai gal mergytes nesupyks, kad mes aptartumeme kur tema kuriame, ir kaip uzvadiname, as siuo klausimu neesu kurybinga
Svarstykle, as irgi ne nuo zagres, ir si karta zagre, tai geraja to zodzio prasme Man tai labai sudetinga. Gal kad pe mazai gilinausi dar Na kur mamagabi, kai jos reikia
Tai jau iseis, kad reikes dar viena tema sekti As lyg ir nesiruosiu kazko imtis, bet nesu tikra, kad pamaciusi nesiimsiu
Taigi, buciau uz tai, kad cia ir plepetume , manau tikrai visiems i nauda, jei ne dabar, tai ateiciai
tai bet kokiu atveju tada tema turės būti Floroj, o kaip pavadinsite - jau jūsų valia
QUOTE(Aga @ 2011 04 19, 23:05)
tai bet kokiu atveju tada tema turės būti Floroj, o kaip pavadinsite - jau jūsų valia
QUOTE(Cobre @ 2011 04 19, 22:52)
Pasakysiu is patirties, kai jau per dvi temas teks begiot, nebespesi, ir naudos maziau bus, arba galu gale vienos neskaitysi... Labai butu smagu cia ir plepet, taigi sios temos pavadinimas neapibrezia, kas tie namai, tai ir isore liecia (mano manymu)
O protingos skaitytojos, tiesiog nesigilins i tas zinutes, kurios joms nerupi, o skaitys joms reikalinga informacija...
As uz tai, kad CIA plepetumem...
Na bet čia daugiau interjero tema, ir tuo labiau skyrelis. Jei apie apželdinimą bus nedaug, tai nieko, jei daugiau, neatitiks taisyklių.
QUOTE(šeima iš 5 @ 2011 04 19, 23:29)
Pasakysiu is patirties, kai jau per dvi temas teks begiot, nebespesi, ir naudos maziau bus, arba galu gale vienos neskaitysi... Labai butu smagu cia ir plepet, taigi sios temos pavadinimas neapibrezia, kas tie namai, tai ir isore liecia (mano manymu)
O protingos skaitytojos, tiesiog nesigilins i tas zinutes, kurios joms nerupi, o skaitys joms reikalinga informacija...
Moderatore man rodos jau paaiskino, kad apie apzeldinima reikia kalbeti tinkamoje tam temoje Nedarom misraines tada cia. Abi temos nemanau, kad bus priplepamos per pora dienu, tai kam kas aktualu, tai ten ir skaitysime.
Tai, kaip uzvadinti tema, kaip sake RK, kad nekiltu minciu apie alpinariuma ? Klasikiniai sodai - per drasu?
QUOTE(Cobre @ 2011 04 19, 22:47)
Tai, kaip uzvadinti tema, kaip sake RK, kad nekiltu minciu apie alpinariuma ? Klasikiniai sodai - per drasu?
TAI SUGALVOJAM TADA TA PAVADINIMA
QUOTE(Cobre @ 2011 04 19, 18:56)
Na norisi kazko tarpinio, ar gal maisyto, anglisko, italisko, prancuzisko misinio ir tinkancio ne hektarinem erdvem, bet kad ir medis augtu, ir vijokliai ant sienos. gal koks kampelis pavesingas dviese ar vienai kavutes isgerti, knygute paskaityti...
Tai ar yra tema ir as nerandu tik, ar tokia tema (net neisivaizduoju, kaip ji turi buti uzvadinta) neaktuali niekam?
Tai ar yra tema ir as nerandu tik, ar tokia tema (net neisivaizduoju, kaip ji turi buti uzvadinta) neaktuali niekam?
Labas,man,man aktuali mano sklypelis bus nedidukas,o noriu visko tokio svajonių sodelio,kiemelio
Labas rytas
Provansas ir klasika mūsų kiemeliuose
Provansas ir klasika mūsų kiemeliuose