Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namučiuose

QUOTE(bunsha @ 2011 04 17, 14:33)
paziurekit koks grazuolis,ir kaina normaliMy Webpage

nežinau kodėl, bet man jis visiškai nepatinka, kažkaip man į kičą neša blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2011 04 17, 14:47)
nežinau kodėl, bet man jis visiškai nepatinka, kažkaip man į kičą neša blush-anim-cl.gif

gal kad tie pagrazinimai auksiniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2011 04 15, 11:15)
Alborada, vakar issiunciau tau lentynele  4u.gif

lentynele gavau ir jau pasikabinom thumbup.gif
Atsakyti
Kažkas ieškojo keramikinio šviestuvo su mėlynais ornamentais. Gal dar reikia
http://devetibaldai....tuvas-ed98.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juma81: 18 balandžio 2011 - 15:06
Gavau šiandien šią knygą Paris style, nu bet žinot, nesužavėjo tas Paryžius visiškai ir jo stilius, visai kas kitą nuo provanso, net nesitikėjau...
http://www.amazon.co...r/dp/3822814385
Atsakyti
Merginos, o nera kazkokios temos apie apzeldinima, panasios i sita musu? Na netinka man tie visi dabartiniai lietuviski kiemai, paciai minciu mazoka, o ir aplamai, viena galva gerai, o kai dalinames mintimis, gal pradziai kazkokiais paveiksliukais sukauptais, kaip buvo mamagabi imetusi, tai vis maziau klaidu, daugiau minciu kiltu ax.gif
Na norisi kazko tarpinio, ar gal maisyto, anglisko, italisko, prancuzisko misinio ir tinkancio ne hektarinem erdvem, bet kad ir medis augtu, ir vijokliai ant sienos. gal koks kampelis pavesingas dviese ar vienai kavutes isgerti, knygute paskaityti...
Tai ar yra tema ir as nerandu tik, ar tokia tema (net neisivaizduoju, kaip ji turi buti uzvadinta) neaktuali niekam?
Atsakyti
Cobre, pas mane Floroj yra apie apželdinimą, bet bendro pobūdžio.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2011 04 19, 20:58)
Cobre, pas mane Floroj yra apie apželdinimą, bet bendro pobūdžio.

Bendro kazka maciau ir naudingo ten nemazai, bet cia tas pats, kas kalbeti bendroje temoje apie klasika, ar uzuolaidu temoje apie uzuolaidas, kokios cia mums daug maz patinka. ten juk nieko panasaus nerasi.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 04 19, 20:10)
Bendro kazka maciau ir naudingo ten nemazai, bet cia tas pats, kas kalbeti bendroje temoje apie klasika, ar uzuolaidu temoje apie uzuolaidas, kokios cia mums daug maz patinka. ten juk nieko panasaus nerasi.

Cia kalbek rolleyes.gif man bus idomu, bet po metu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2011 04 19, 21:39)
Cia kalbek rolleyes.gif man bus idomu, bet po metu biggrin.gif

Tai as siemet irgi minimaliai blush2.gif Bet cia tikriausiai negalima g.gif tik kazkaip reikia issiaiskinti, ar tokia tema aplamai reikalinga, ar mes kalbetumeme apie ta pati (nes maciau idetu nuotrauku, jau kazkuriu mergaiciu, tai vat butent tokie variantai man absoliuciai netinka, labai jau tipiskai lietuviska), ir aplamai, gal todel tie lietuviski apzeldinimai tokie, nes kitokie nesigauna musu salygom? Zodziu as zalia, ir man labai patinka kazkas tokio, ka kelis kart ikele mamagabi. Gal yra bendraminciu daugiau? ax.gif As tai tikrai ir vijokliu noriu ant sienos, ir kazkaip man norisi ir krumo kokio arciau namo (bobute turi dideli jazmino kruva pavesingoje namo puseje, palei pat medinio namo langus ir nei pamatai nuo jo suskilinejo, nei namai supelijo, o jam tiek metu kiek man doh.gif, tai manau, kad mano murinukas tikrai atlaikys tongue.gif ), ir t.t. ir pan, nenoriu gelynu su tom rudom skeidrom, nenoriu alpinariumu su kriokliukais... zodziu, ka darom? ar nieko? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 04 19, 20:00)
Tai as siemet irgi minimaliai  blush2.gif  Bet cia tikriausiai negalima  g.gif tik kazkaip reikia issiaiskinti, ar tokia tema aplamai reikalinga, ar mes kalbetumeme apie ta pati (nes maciau idetu nuotrauku, jau kazkuriu mergaiciu, tai vat butent tokie variantai man absoliuciai netinka, labai jau tipiskai lietuviska), ir aplamai, gal todel tie lietuviski apzeldinimai tokie, nes kitokie nesigauna musu salygom? Zodziu as zalia, ir man labai patinka kazkas tokio, ka kelis kart ikele mamagabi. Gal yra bendraminciu daugiau?  ax.gif  As tai tikrai ir vijokliu noriu ant sienos, ir kazkaip man norisi ir krumo kokio arciau namo (bobute turi dideli jazmino kruva pavesingoje namo puseje, palei pat medinio namo langus ir nei pamatai nuo jo suskilinejo, nei namai supelijo, o jam tiek metu kiek man  doh.gif, tai manau, kad mano murinukas tikrai atlaikys  tongue.gif ), ir t.t. ir pan, nenoriu gelynu su tom rudom skeidrom, nenoriu alpinariumu su kriokliukais... zodziu, ka darom? ar nieko?  blush2.gif

Kalbam, kalbam! thumbup.gif As irgi visu tavo isvardintu dalyku nenoriu, o kaip apzeldinti kitaip - man miescionei sudetingas uzdavinys rolleyes.gif Jau reiktu pradet apzeldinimo darbus, bet vis dar nesiryztu imtis, taigi man toks temos posukis butu labai prie sirdies. Jei kitoms pasirodytu, kad sitoj temoj nedera apie tai kalbet - tada gal kuriam nauja? Bandziau skaityt kitas temas, bet man ten visko tiek daug, kad galva susisuka...
Atsakyti
As uz tai, kad cia kalbetumete 4u.gif
Atsakyti