QUOTE(Iriska @ 2011 06 17, 20:41)
O virtuve bus iki lango ar visa ta siena ? Kur stala planuojate? Kur svetaines baldai bus?
Del spalvos tikrai daryciau viska viena splava ir kuo svesesne, kad butu tik sveisu ir butu tik fonu. Visa kita paveikslai, uzuolaidos , pagalveles...butu pagrindines spalvos
IMHO
Viruve planuoju visa siena L tipo, bet galima ir iki kito lango uzsukus pratesti. Viduryje planuoju stala (stala azuolini ovalu jau turiu sena), salai manau vietos mazok viruves erdve 13kv.m.
Na del spalvos, jeigu virtuves baldai bus sviesus baltas i gelsvuma, tai sienos kokios turetu buti, naturalus azuolo stalas (manau ir kedes tokios turetu buti
, tada koki stlavirsi rinktis, juk dar plyteles ant sienos ir grindu, nesinori prisimakalot su tom splvom.
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2011 06 17, 20:39)
Viena spalva, tai maziau galvos kvarsinimo, graziau ir manau, kad visaip, kaip lengviau paskui kazka derinant. Taip, kad tai geras sprendimas. Nebent atspalvius kiek pakeisti, atsizvelgiant i patalpos apsvietima. Siaip pasigalvok kokiu spalvu baldu noretum, tekstileje kokios spalvos tau mielesnes ir jau prie ju gal reiktu paderinti kazkokia neutralesne spalva.
Virtuves asmeniskai man labai nepatinka, kai buna visiskai sujungtos su svetaine, na noretusi nors kazkiek atskirti, ar tai truputi pertvarele kazkokia, ar tai spinteles sukti ir i svetaines puse jas aukstintas daryti. Bent jau as pratesciau kazkiek tikriausiai vonios sienele, kad ir toje vietoje virtuve butu tarsi nisoje ir i atsiradusi kampa kisciau saldytuva. Toliau, kiek suprantu ten butu ventiliacijos angos, tai automatiskai protingiausia butu virykle statyti. na o jau vis kita pagal fantazija, darysi ten sala ar ne, cia jau nuo noro ir poreikio priklauso. Bent jau man tai kuo labiau atsiskiria nuo svetaines, tuo mieliau, o kitiems tai kaip tik nepatinka. Skonio reikalas jau cia.
Durys aisku, kad gali buti ne vienodos. Pas mus taip ir yra. Bet ne todel, kad man grazu, bet tai tiesiog uzsitesusiu statybu padarinys
Zodziu istorija ilga, bet patikek, vienodos durys tikrai graziau atrodo. Aplamai, kuo maziau misraines namuose, tuo man jie dailiau ir elegantiskiau atrodo. Prisimaklinti galima veliau su tekstile. Ir kuo paprastesnis ir vienodesnis fonas, tuo drasiau galima zaisti detalemis.
Pertvareles daryti negaliu, jau dabar manau, kad ir saldytuvo nelabai galiu ten statyti, nes pasidariau per mazai langu
todel bijau, kad saldytuvas dar labiau uzgos sviesa
todel manau ji nugrusti i ta kampa deiniau nuo lango, tik nezinau ar patogu bus darineti
Dar labai indauja virtuveje noreciau italpinti
Del tos pacios priezasties, sviesos stokos, noreciau sviesiu duru, kas visai netiks man antrame aukste