QUOTE(Mupi @ 2011 06 17, 20:25)
Na manau, kad pribrendo reikalas ne tik skaityti ir grozetis bet ir paprasyti pagalbos
Idedu savo pirmo auksti plana, bukit geros patarkit, kaip daryti su sienu spalva, erdve vientisa, is pirmo auksto eina atviri laitai i antra ir i rusi, tai taip iseina, kad spalva visur vienoda
Kaireje puseje, toje nisoje numatoma virtuve, gal padetumet issidelioti baldus
Virtuve planuoju balta i gelsvuma, masyvo fasadu. Ir dar del duru, ar abiejuose aukstuose turi buti tokios pat spalvos durys
Labai busiu dekinga uz visus pasiulymus
Viena spalva, tai maziau galvos kvarsinimo, graziau ir manau, kad visaip, kaip lengviau paskui kazka derinant. Taip, kad tai geras sprendimas. Nebent atspalvius kiek pakeisti, atsizvelgiant i patalpos apsvietima. Siaip pasigalvok kokiu spalvu baldu noretum, tekstileje kokios spalvos tau mielesnes ir jau prie ju gal reiktu paderinti kazkokia neutralesne spalva.
Virtuves asmeniskai man labai nepatinka, kai buna visiskai sujungtos su svetaine, na noretusi nors kazkiek atskirti, ar tai truputi pertvarele kazkokia, ar tai spinteles sukti ir i svetaines puse jas aukstintas daryti. Bent jau as pratesciau kazkiek tikriausiai vonios sienele, kad ir toje vietoje virtuve butu tarsi nisoje ir i atsiradusi kampa kisciau saldytuva. Toliau, kiek suprantu ten butu ventiliacijos angos, tai automatiskai protingiausia butu virykle statyti. na o jau vis kita pagal fantazija, darysi ten sala ar ne, cia jau nuo noro ir poreikio priklauso. Bent jau man tai kuo labiau atsiskiria nuo svetaines, tuo mieliau, o kitiems tai kaip tik nepatinka. Skonio reikalas jau cia.
Durys aisku, kad gali buti ne vienodos. Pas mus taip ir yra. Bet ne todel, kad man grazu, bet tai tiesiog uzsitesusiu statybu padarinys
Zodziu istorija ilga, bet patikek, vienodos durys tikrai graziau atrodo. Aplamai, kuo maziau misraines namuose, tuo man jie dailiau ir elegantiskiau atrodo. Prisimaklinti galima veliau su tekstile. Ir kuo paprastesnis ir vienodesnis fonas, tuo drasiau galima zaisti detalemis.