Merginos, o jums veikia "Aroma Natural" puslapis ?
QUOTE(Rasma @ 2011 06 22, 17:22)
Merginos, o jums veikia "Aroma Natural" puslapis ?
neveikia
QUOTE(Galadrielė @ 2011 05 12, 18:24)
Įauginėja, ypač ant blauzdų man, tačiau šveičiu odą dažnai, o ir pats papainas, kadangi yra rūgštinis,pašalina viršutinį odos sluoksnį, tas negyvas ląsteles, todėl kiek sumažina įauginėjimą.
Tai taip iseina, kad sauletu metu papaino geriau nenaudoti, kadangi visi tie rugstiniai dalykeliai nedraugauja su saule, ar as ne taip supratau?
QUOTE(Kajara @ 2011 06 23, 08:52)
Tai taip iseina, kad sauletu metu papaino geriau nenaudoti, kadangi visi tie rugstiniai dalykeliai nedraugauja su saule, ar as ne taip supratau?
manau galima, bet vakare pasitepti
Merginos, pasikartosiu ar galima drėgnus plaukus perbraukti tarp pirštų paskirtytu grynu augaliniu silikonu ar šilku
QUOTE(Puk @ 2011 06 23, 17:09)
Merginos, pasikartosiu ar galima drėgnus plaukus perbraukti tarp pirštų paskirtytu grynu augaliniu silikonu ar šilku
Šiaip tai nurodo koncentracijas produkte, bet iš asmeninės patirties, tai pasakysiu, kad tikrai galima perbraukti tarp pirštu plauku su grynu aug. silikonu ir šilku Nuo šilko stulbinamas efektas taip nesijaučia, bet nuo silikono plaukai tai neįtikėtinai atrodo ir jaučiasi liečiant
Tik nežinau ar ilgainiui toks gryno produkto naudojimas nekenkia Nerizikuoju. Silikoną ir šilką aš lašinu į hidrolatą tokia koncentracija kaip rekomenduojama, bet jei noriu staigaus efekto - panaudoju ir gryną Tiek silikonas, tiek šilkas tirpsta vandenyje, tai be problemų plaunant plaukus..
Norėjau pasiteirauti ar visoms veikia AN puslapiukas? Norėjau keletą prekyčių užsisakyti, o neleidžia prisiregistruoti
Ar nieko tokio jeigu alavijo gelį laikau vonios spintelėj? Gal reikia šaldytuve laikyt?
Papildyta:
Veikia, mačiau, kad prieš pora dienų atnaujinamas puslapis buvo, gal durniuoja dabar dar biški
Papildyta:
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 06 26, 18:01)
Norėjau pasiteirauti ar visoms veikia AN puslapiukas? Norėjau keletą prekyčių užsisakyti, o neleidžia prisiregistruoti
Veikia, mačiau, kad prieš pora dienų atnaujinamas puslapis buvo, gal durniuoja dabar dar biški
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 06 26, 18:01)
jau veikia
QUOTE(ambicija @ 2011 06 26, 19:26)
QUOTE(fuksė @ 2011 06 27, 18:29)
jau veikia
Ačiū, merginos Jau ir man veikia, bet prekės nebėra, išparduota Gal kas žino per kiek maždaug laiko vėl atsiranda prekyboje išparduotos prekės? Nagai niežti, noris kuo greičiau užsisakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 06 27, 20:04)
Ačiū, merginos Jau ir man veikia, bet prekės nebėra, išparduota Gal kas žino per kiek maždaug laiko vėl atsiranda prekyboje išparduotos prekės? Nagai niežti, noris kuo greičiau užsisakyti
FB puslapi turi AN tai ten uzklauskit greiciau pati monica atsakys