Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural, ekologiški, naturalūs produktai

QUOTE(fuksė @ 2011 05 11, 20:47)
o kam jie reikalingi?

Po depiliacijos vašku ar epiliatoriumi plaukai ne taip greitai atauga juos naudojant. Sulėtina plauko ataugimą 1-2savaitėms
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 05 11, 19:07)
Po depiliacijos vašku ar epiliatoriumi plaukai ne taip greitai atauga juos naudojant. Sulėtina plauko ataugimą 1-2savaitėms

Cia realiai taip suletina ar bent toks aprasymas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 05 11, 20:52)

na, pagal zmoniu atsiliepimus tai tikrai veiksminga g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 05 11, 22:52)

Realiai, ant savęs išbandyta 4u.gif
1 savaitę tai tikrai sulėtina, kartais ir 2, priklausomai kuo buvo depiliuota. O ir plaukeliai atauga tokie plonyčiai, silpni
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 05 12, 07:27)
Realiai, ant savęs išbandyta 4u.gif
1 savaitę tai tikrai sulėtina, kartais ir 2, priklausomai kuo buvo depiliuota. O ir plaukeliai atauga tokie plonyčiai, silpni

Kazin ar man padetu. As jau 5 metus depiliuoju epiliatorium,bet turiu tai daryti kas 6d,nes vistiek atauga,aisku,nesiurkstus,silpnesni kazkiek,bet kad leciau augtu tai ne velnio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 05 12, 10:45)
Kazin ar man padetu. As jau 5 metus depiliuoju epiliatorium,bet turiu tai daryti kas 6d,nes vistiek atauga,aisku,nesiurkstus,silpnesni kazkiek,bet kad leciau augtu tai ne velnio doh.gif

Žinokit man epiliatorius irgi nieko nesulėtina, bet pernai kai tik nusipirkau papaino po depiliacijos pasitepiau, iki šiol keliose vietose ant kojų tokiais ploteliais apnykę plaukai. Bet aš daugiau taip ir nesitepiau juo, dabar reikės pabandyti karts nuo karto.
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 05 12, 11:45)

Ant blauzdų tai man super veikia, pažastyse nelabai, nes plaukai po rovimo epiliatoriumi atauga per savaitę kokią, o bikinis kaip kada, kartais atauga greitai, kartais nelabai
Atsakyti
Kaip manot, ar gali alergizuot alavijo gelis, fitokeratinai arba pantenolis? g.gif Esu pridėjus jų į kondicionierių ir į nenuplaunamą skystį plaukams, bet pastaruoju metu labai niežti galvą verysad.gif Pleiskanų nėra, todėl manau, kad alergija čia. Keičiau šampūnus, kondicionierius, bet dabar galvoju, kad čia bus kažkuris iš šitų gėrių schmoll.gif Gal alavijas? Nors jis kaip tik turėtų nuramint sudirgusią odą... Taip nesinori atsisakyt jų, nes tikrai gražesni plaukai blush2.gif

Ir gal turit kokių patarimų, kas sumažintų man ta niežėjimą? Gal kokie EA? Turiu rozmarinų ir lauramedžių, tik jau bijau dėt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 05 11, 20:07)

tada ir man reikia biggrin.gif

o, sakykit, tie susilpneje plaukeliai paskui sugeba prasikalt pro oda? Neiaugineja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladiola @ 2011 05 12, 16:54)
tada ir man reikia biggrin.gif

o, sakykit, tie susilpneje plaukeliai paskui sugeba prasikalt pro oda? Neiaugineja? g.gif

Įauginėja, ypač ant blauzdų man, tačiau šveičiu odą dažnai, o ir pats papainas, kadangi yra rūgštinis, pašalina viršutinį odos sluoksnį, tas negyvas ląsteles, todėl kiek sumažina įauginėjimą. Tačiau su papainu nereikia persistengti - jis gali išploninti odą, o padarius stipresnės koncentracijos kremuką galima sudeginti odą. Pati buvau kelis kartus pažastis sudeginusi, tai skaudėjo kelias dienas. Derėtų prieš jį naudojant patikrinti ar oda nealergiška - tiesiog išbandyti mažame odos plote
Atsakyti
QUOTE(vicka8 @ 2011 05 09, 16:59)
Ar yra kas nors jau su nat produktais išsibaline dėmes. Gal galite receptą.  smile.gif

Pati nebandžiau, bet ką tik skaičiau apie tai lotuliukas.gif
Odai balinti: nuo strazdanų ir pigmentinių dėmių rekomenduojama 2 kartus per dieną (ryte ir vakare) valyti veidą jaunų kiaulpienės žiedų nuoviru. Du valgomuosius šaukštus šviežių smulkintų žiedynų 30 minučių virti 0,5 litro vandens. Ataušinti, supilti į butelį.
(Šaltinis: MedicinaVisiems.lt; Straipsnis: Naminės priemonės įvairiai veido odai prižiūrėti )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramzetė: 12 gegužės 2011 - 22:19
blush2.gif
QUOTE(Ramzetė @ 2011 05 12, 22:19)
Pati nebandžiau, bet ką tik skaičiau apie tai  lotuliukas.gif
Odai balinti: nuo strazdanų ir pigmentinių dėmių rekomenduojama 2 kartus per dieną (ryte ir vakare) valyti veidą jaunų kiaulpienės žiedų nuoviru. Du valgomuosius šaukštus šviežių smulkintų žiedynų 30 minučių virti 0,5 litro vandens. Ataušinti, supilti į butelį.
(Šaltinis: MedicinaVisiems.lt; Straipsnis: Naminės priemonės įvairiai veido odai prižiūrėti )

Didelis ačiū Ramzete , nes jau maniau, kad čia aš viena su dėmėm blush2.gif . O gal kas žinot eterinių aliejų kurie balintu. Ačiū kas pagelbės, ir lekiu rinkti pienių blink.gif
Atsakyti