Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural, ekologiški, naturalūs produktai

QUOTE(jurguze @ 2011 05 01, 11:53)
Ar gali mango milteliai suerzint odą? Dariausi kaukę ir įdėjau jų, tai oda atrodo kaip nudegus saulej doh.gif Turbūt padauginau

Mane domitu milteliai ir kaukes is ju...Kas tiktu sausai odai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 05 01, 11:38)
Mane domitu milteliai ir kaukes is ju...Kas tiktu sausai odai? g.gif

Man labai patinka bananu,ozkos pieno,moliugu ir mangu milteliai,maisau juos (ne visus is karto,pakaitalioju dvieju rusiu,dazniausiai ozkos pieno su bananais,o moliugus su mangais) idedu balto molio,truputi vandens ir laseli glicerino,pravalo oda,nesausina ir neerzina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 01 gegužės 2011 - 11:46
Monica, ar įmanoma putas darančiame buteliuke išgauti putų konsistenciją nededant papildomų putoklių? variantas vanduo+guaras nepasiteisino schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 05 01, 16:54)
Monica, ar įmanoma putas darančiame buteliuke išgauti putų konsistenciją nededant papildomų putoklių? variantas vanduo+guaras nepasiteisino schmoll.gif

tų "tikrų tikrų" norėtum?
gal tada ir nelabai. Man bet koks skystis su tokiu buteliuku kitokiu pavirsta, nors tikrom putom aišku nepavadinsi...
Zydrėm, gamyba neužsiimu. jei tik pora ingredientų-tai nesunku pačiai susimaišyti mirksiukas.gif

Įkeliu savo receptą kremo nuo saulės. Jau tampa aktualu. Be abejo ingredientai gali būti keičiami (čia apie aliejus).
Apsauginis nuo saulės kremas apie 20 SPF
Levandos/pipirmėtės hidrolatas 40 ml,
alavijo gelis -10ml
aliejai:
kokosų 15ml
avokadų 5ml
sezamo 5 ml
taukmedis 5 g.
aviečių sėklų 10ml
cinko oksido 10g
titano dioksido. 10 g
emulsinis. vaškas 5 g.
vitam e 10 lašų
gse 10 lašų
arba ekokonservantas/naticidas 18 lašų.

Pašildyti atskiruose induose 1) aliejinę fazę su joje įdėtu emulsikliu ir 2) vandens fazę (hidroaltą ir gelį) iki maždaug 60 laipsnių, įdėti titano dioksidą.
Tada plakant sumaišyti fazes, susijungus pridėti cinką ir vėl labai gerai išmaišyti.
Atvėsus maždaug iki 30-40 l. įdėti konservantus.Kartkartėm pamaišant atvėsinti iki kambario temperatūros,
Papildyta:
QUOTE(pumpulpulka @ 2011 04 11, 21:35)
Perkeliu savo klausimą į naują temą, nes labai reikia atsakymo. blush-anim-cl.gif

tiktų santalas+frankinsensas+mira. Kvapai-kiekvieno suprantami skirtingai, kas patinka vienam, nereiškia, kad tiks kitam ir panašiai. Mano manymu, kuo labiau ir ilgiau su jais draugauji, tuo jie tampa "skanesni"
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2011 05 02, 19:20)
tų "tikrų tikrų" norėtum?
gal tada ir nelabai. Man bet koks skystis su tokiu buteliuku kitokiu pavirsta, nors tikrom putom aišku nepavadinsi...

kiek bandžiau su emulsikliu ir dabar-su nedideliu kiekiu guaro-visiškai nieko panašaus į putas, pompa net užsisiurbia ir tokią pat gelinę konsistenciją išleidžia doh.gif
pakaktų ne tikrų, tikrų, bet bent jau į putas panašių rolleyes.gif vis vargstu su savaiminio įdegio gamyba-taip noriu putų pavidalo. jei turėtum kokių patarimų, būtų labai smagu išgirsti.
o koks tuomet putoklis labiausiai tiktų, jei jau taip? nereikia agresyvaus g.gif
ir kokią konsistenciją tada daryti, tirštinti, emulsinti ar išvis nieko g.gif šiaip kojas išistepiau su tuo vakarykščiu savaiminio įdegio 'geliu', tai pasirodo rudumui išgauti pakako paprasto vandens, DHA ir rūgšties su konservantu. bet aišku norėtųsi turtingiau-drėkiklių, gal blizgio kokio, vistiek kūnui. aliejaus bent kiek g.gif bet baisu ką ir daryti, vis nesigauna-be reikalo produktai išsimes. gerai, kad vakar susimojau patį paprasčiausią daryti, bile vanduo ir DHA būtų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 02 gegužės 2011 - 19:28
QUOTE(Etama @ 2011 05 02, 20:25)
pakaktų ne tikrų, tikrų, bet bent jau į putas panašių rolleyes.gif vis vargstu su savaiminio įdegio gamyba-taip noriu putų pavidalo. jei turėtum kokių patarimų, būtų labai smagu išgirsti.
o koks tuomet putoklis labiausiai tiktų, jei jau taip? nereikia agresyvaus g.gif

Tada reiktų bent minimaliai kažkokio putoklio. Tiktų maniškė šampūno bazė arba koks natūr. skystas muilas.
Dar manyčiau aliejai irgi prisidėtų. Nes esu dariusi vyrui priemonę skustis iš hidrolato ir aliejų be jokių putoklių ir ji iš to buteliuko ne kaip skystis išeidavo, tokia puresnė. Tirštiklių/emulsiklių reikia visai nedaug dėti, kad skysto pienelio konsistencija būtų. Jei dėti putoklio-galima kaip vandens pavidalo naudoti.
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2011 05 02, 22:06)
Tada reiktų bent minimaliai kažkokio putoklio. Tiktų maniškė šampūno bazė arba koks natūr. skystas muilas.
Dar manyčiau aliejai irgi prisidėtų. Nes esu dariusi vyrui priemonę skustis iš hidrolato ir aliejų be jokių putoklių ir ji iš to buteliuko ne kaip skystis išeidavo, tokia puresnė. Tirštiklių/emulsiklių reikia visai nedaug dėti, kad skysto pienelio konsistencija būtų. Jei dėti putoklio-galima kaip vandens pavidalo naudoti.

ok, bandysiu mousse de babassu pridėti, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Merginos turiu klausima, kai bunu Lietuvoj,aliejus pirkdavau KN,dabar vel planuoju isigyt kaika plaukuciams,bet paziurejau,kad labai skiriasi kainos Aroma Natural internetinej parduotuvej,ir Vilniuje KN.
O koks skirtumas tarp prekiu,na ta prasme,kodel taip skiriasi kainos.Pvz noriu isigyt Jojoba alieju plaukams AN kaina 15lt,o KN 27lt.
Ir dar ar yra bandziusi Murumuru sviesta,noriu taipogi nusipirkt plaukuciams.Taipat sudomino Japoniniu kameliju seklu aliejus,irgi butu idomus jusu atsiliepimai,butent kas isbande plaukams naudot.Laukiu jusu atsakymu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luli: 05 gegužės 2011 - 14:09
QUOTE(luli @ 2011 05 05, 15:01)
Laba diena 4u.gif
Merginos turiu klausima, kai bunu  Lietuvoj,aliejus pirkdavau KN,dabar vel planuoju isigyt kaika plaukuciams,bet paziurejau,kad labai skiriasi kainos Aroma Natural internetinej parduotuvej,ir Vilniuje KN.
O koks skirtumas tarp prekiu,na ta prasme,kodel taip skiriasi kainos.Pvz noriu isigyt Jojoba alieju plaukams AN kaina 15lt,o KN 27lt.
Ir dar ar yra bandziusi Murumuru sviesta,noriu taipogi nusipirkt plaukuciams.Taipat sudomino Japoniniu kameliju seklu aliejus,irgi butu idomus jusu atsiliepimai,butent kas isbande plaukams naudot.Laukiu jusu atsakymu 4u.gif

Tikraji skirtuma atskleistu tik laboratoriniai tyrimai. 4u.gif
Tiesa pasakius ir man toks klausimas kirbedavo daznokai, kodel toks kainu skirtumas? g.gif Skaitineju foruma ir apie AN, ir apie KN, tos pacios pirkejos perka visur, tik skirtumas tas, kad KN islaiko savo pirkejas, nes turi tai, ko neturi kitos pardes. Is savo patirties: perku KN, motyvas - AN - NETURI, pvz campaku pomada, Monoi (jau yra ir AN, bet kai pirmakart pirkau - neturejo) ir t.t.
Ir as ieskau kazko plauku galiukams... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2011 05 05, 15:01)

Dariausi kaukę plaukams su murumuru ir kanapių aliejum, kitą kartą vietoj kanapių dėjau simondsijų (jojoba) aliejų - stipriai pamaitino ir pariebino plauką, sakyčiau, net per daug. Mano plaukai normalūs, tai užtenka kokio vieno skysto aliejaus, pvz. simondsijų, arba kokoso. Tas sviestas labai tiktų itin sausiems ar nepaklusniems plaukams, sakyčiau.
Beje, murumuru sviestas turi specifinį kvapą, nestiprų, bet ne patį maloniausią. Išplovus plaukus, aš jo nebeužuosdavau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuke: 05 gegužės 2011 - 22:05
QUOTE(fuksė @ 2011 05 05, 22:15)
Tikraji skirtuma atskleistu tik laboratoriniai tyrimai.  4u.gif
Tiesa pasakius ir man toks klausimas kirbedavo daznokai, kodel toks kainu skirtumas?  g.gif Skaitineju foruma ir apie AN, ir apie KN, tos pacios pirkejos perka visur, tik skirtumas tas, kad KN islaiko savo pirkejas, nes turi tai, ko neturi kitos pardes. Is savo patirties: perku KN, motyvas - AN - NETURI, pvz campaku pomada, Monoi (jau yra ir AN, bet kai pirmakart pirkau - neturejo) ir t.t.
Ir as ieskau kazko plauku galiukams... ax.gif

As irgi pirkdavau KN,bet va sudomino mane tas Murumuru sviestas smile.gif ,o jo pirkt yra tik AN.Tai tuo paciu paziurejau ir kitu alieju,kokiais prekiauja AN,tai kainos isties skirias.
Papildyta:
QUOTE(linuke @ 2011 05 06, 00:04)
Dariausi kaukę plaukams su murumuru ir kanapių aliejum, kitą kartą vietoj kanapių dėjau simondsijų (jojoba) aliejų - stipriai pamaitino ir pariebino plauką, sakyčiau, net per daug. Mano plaukai normalūs, tai užtenka kokio vieno skysto aliejaus, pvz. simondsijų, arba kokoso. Tas sviestas labai tiktų itin sausiems ar nepaklusniems plaukams, sakyčiau.
Beje, murumuru sviestas turi specifinį kvapą, nestiprų, bet ne patį maloniausią. Išplovus plaukus, aš jo nebeužuosdavau.

Sakot,kad vienas Murumuru butu per riebus,plaukams g.gif .Mano plaukai naturalus,sviesus,tik galiukai oissauseja,bet pats plaukas nera sugadintas,tai gal butu perstiprus.
Dar labai sudomino avokadu aliejus,irgi skaiciau daug geru atsiliepimu.Tiesiog svarstau ka pirkt,nes mano naudojami aliejai jau eina i pabaiga.
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2011 05 05, 16:01)

Jeigu lyginsime AN su KN, tai AN kainos žymiai mažesnės, tačiau jeigu į palyginimą įtraukti ir AZ, net AN atrodys brangu, nes AZ dar pigiau. Kokybė visų trijų puiki. Manau, kad KN brangu, nes visgi ir patalpos didžiulės, ir darbuotojų nemažai, pajamos didelės, vadinasi su jais didesni ir mokesčiai, reikia mokėti juos už kiekvieną darbuotoją ir pan, asortimentas didelis - visa tai reikia išlaikyti ir tai kainuoja brangiau negu elektroninė parduotuvė, nes vien patalpų nuomą atmetus pigiau gaunasi, nes AN juk irgi manau žmones samdosi - reikia ir išpilstyti, ir sufasuoti ir pan.
Žodžiu, asmeniškai man visų 3 kokybė dar nei karto nenuvylė, tik KN turi daugiau tokių prabangesnių prekių kaip eliksyrai, kremukai, marulų aliejus, ko neturi AN, tačiau drąsiai galima apsipirkinėti visose 3.
Jeigu tą patį daiktą galima įsigyti pigiau - tai kam mokėti brangiau? (čia kaip reklaminis šūkis gavosi biggrin.gif )
Atsakyti