QUOTE(fuksė @ 2011 05 05, 22:15)
Tikraji skirtuma atskleistu tik laboratoriniai tyrimai.
Tiesa pasakius ir man toks klausimas kirbedavo daznokai, kodel toks kainu skirtumas?
Skaitineju foruma ir apie AN, ir apie KN, tos pacios pirkejos perka visur, tik skirtumas tas, kad KN islaiko savo pirkejas, nes turi tai, ko neturi kitos pardes. Is savo patirties: perku KN, motyvas - AN - NETURI, pvz campaku pomada, Monoi (jau yra ir AN, bet kai pirmakart pirkau - neturejo) ir t.t.
Ir as ieskau kazko plauku galiukams...
As irgi pirkdavau KN,bet va sudomino mane tas Murumuru sviestas
,o jo pirkt yra tik AN.Tai tuo paciu paziurejau ir kitu alieju,kokiais prekiauja AN,tai kainos isties skirias.
Papildyta:
QUOTE(linuke @ 2011 05 06, 00:04)
Dariausi kaukę plaukams su murumuru ir kanapių aliejum, kitą kartą vietoj kanapių dėjau simondsijų (jojoba) aliejų - stipriai pamaitino ir pariebino plauką, sakyčiau, net per daug. Mano plaukai normalūs, tai užtenka kokio vieno skysto aliejaus, pvz. simondsijų, arba kokoso. Tas sviestas labai tiktų itin sausiems ar nepaklusniems plaukams, sakyčiau.
Beje, murumuru sviestas turi specifinį kvapą, nestiprų, bet ne patį maloniausią. Išplovus plaukus, aš jo nebeužuosdavau.
Sakot,kad vienas Murumuru butu per riebus,plaukams
.Mano plaukai naturalus,sviesus,tik galiukai oissauseja,bet pats plaukas nera sugadintas,tai gal butu perstiprus.
Dar labai sudomino avokadu aliejus,irgi skaiciau daug geru atsiliepimu.Tiesiog svarstau ka pirkt,nes mano naudojami aliejai jau eina i pabaiga.