Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios X tema

Gavau svarstykles
http://www.buyincoin...oduct-1546.html
Manau, kad viskas su jomis gerai. Pagyvensim , pamatysim. smile.gif Dar ėmiau terometrą. Jis turi mygtuką On/off. Bet neišjungia. Tačiau po kiek laiko išsijungia pats. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikofija: 13 balandžio 2011 - 21:25
ačiū už atsakymus dėl buteliukų.

Flos, siunčiau jums e-mail. ax.gif o iki kada reiktų siųst pageidavimus (naturally thinking)? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(witulee @ 2011 04 11, 14:04)
apie sita knyga nieko nzn, pati nevarciau, bet girdejau, kad nebloga. As turiu tokios angliskos knygos pdf varianta knyga, jei kas nori galiu pasidalinti  4u.gif

Jei butu galima, noreciau, kad pasidalintumete sia knygute blush2.gif , aciu 4u.gif
Atsakyti
gal galit kas pasakyti ar cia tas pats aliejus?
lietuviskame raso kad nerafinuotas, angliskame ne. Bet firma ta pati.

http://www.akamuti.c...-organic-100ml/

http://www.naturata....liejus-100.html
Atsakyti
is kur uzsakinejat arganu al., man reikia cia iki velyku mamai krema padaryt, o va aromanatural iki 19d. nesius prekiu, naturata neturi, love-eco neturi. Kaip kazi is Sveiku produktu arganai?
Atsakyti
QUOTE(SaDa @ 2011 04 14, 13:28)
is kur uzsakinejat arganu al., man reikia cia iki velyku mamai krema padaryt, o va aromanatural iki 19d. nesius prekiu, naturata neturi, love-eco neturi. Kaip kazi is Sveiku produktu arganai?

Bandyk Sveikus produktus, Kvapų namus
Atsakyti
sveikos mergaites,

as del naturallythinking produktu nusiskundimu neturiu, galiojimo laikas neparasytas ant buteliuko bet parasytas websaite (shelf life). buteliukus ir purskiklius tik plastmasinius pirkau, bet irgi buvo geri. ju eteriniu alieju labai skiriasi tirstumas, kai kurie sunkiai lasinasi, nors kitu firmu visi vienodai lasa is 10 ml buteliuku.

pasibandziau saules krema - tik apsiziurejau kad mano kokosu aliejus pakeites kvapa, tai dejau tik 50 g sezamu aliejaus ir 15 g cinko (priklauso daugiau, bet laaaaabai baltas jau pasirode). alieju pakaitinau ir isplakiau su cinku, gavosi skystas pienelis, man nepatiko. tada vel uzkaitinau ir pridejau viena arbatini sauksteli tikro biciu vasko (ne emulsinio) ir vel isplakiau, 10 lasu aliejinio vitamino E ir del kvapo dejau ramuneliu ir jazminu ea po 15 lasu - liuks kremukas gavosi!

vandeniui atsparus, nes indo kuriame plakiau ir sauksto indaplove net per 3 kartus neisplove, teko paciai sveist. tepasi gerai, nelabai riebiai, siaip nelimpa, kai saule islys tepsiu vaikus ir ziuresiu ar smelis nelimpa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlueFire: 14 balandžio 2011 - 13:02
Gal kas noretu kaune dalintis migdolu ir kukui riesutu sviestus is naturallythinking. 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,

koks geriausias bazinis ir eterinis aliejus nuo rauksliu ? (mano zinios uzsibaigia ties roziu, slamuciu, nerolio ? ) ar klystu ? gal kitu yra ?
aciu 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri žinot, kokio procento stiprumo yra AHA rūgštys iš AZ? 4u.gif Rašo, kad kreme naudoti iki 15 proc. kremo kiekio, bet norint atlikti procedūrą veido odos atnaujinimui, panašią į kosmetologijų kabinetų, reiktų bent 10 proc. rūgšties koncentrato uždėti keliais sluoksniais. Gal kas bandė taip naudoti ir pasidalintų patirtimi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asssandra @ 2011 04 14, 17:33)
Gal kuri žinot, kokio procento stiprumo yra AHA rūgštys iš AZ? 4u.gif  Rašo, kad kreme naudoti iki 15 proc. kremo kiekio, bet norint atlikti procedūrą veido odos atnaujinimui, panašią į kosmetologijų kabinetų, reiktų bent 10 proc. rūgšties koncentrato uždėti keliais sluoksniais. Gal kas bandė taip naudoti ir pasidalintų patirtimi? smile.gif

Su rūgštinėm priemonėm reikia elgtis labai atsargiai, netgi rinktis kosmetologes labai atsakingai reikia. O tokią procedūrą, kur stipriai nušveičiamas odos paviršius namuose tikrai pavojinga atlikti doh.gif Po Kunigundos pamokymų aš pabijojau darytis kaukę su aha ir tuo pačiu naudoti kremą, nors pas mane lyg 1% AHA buvo. Juo labiau dabar saulė išlindo ir apskritai reikia priemonių su AHA atsisakyti.
O paprasta kaukė, ne kosmetologinė, kuri man labai patiko ir labai palygino veidą buvo į 5 ml įlašinti 2 lašai AHA.
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2011 04 14, 17:07)
sveikutes,

koks geriausias bazinis ir eterinis aliejus nuo rauksliu ? (mano zinios uzsibaigia ties roziu, slamuciu, nerolio ? ) ar klystu ? gal kitu yra ?
aciu  4u.gif

baziniai aliejai tai: kad ir jojobos arba abrikosu kauliuku aliejus,juos as visuomet naudoju(na bent viena is ju).na o EA : rausvuju greifrutu ea,kvapiuju kanariu ea,frankincenso ea,miru ea,santalu ea,palmarozu ea ir tt....visgi ziurima ir kokia oda ir tt.
Atsakyti