Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios X tema

QUOTE(sauliuxxx @ 2011 04 12, 22:39)
Gal... Bet kam skiesti sampuna? Aliejus net nespes isigerti kaip reikiant, manau, geriau "pagerinti" kondicionieriu  4u.gif
Ok, bet kodel visa kita pigiau? Ir kiek ieskojau realiu atsiliepimu, tai apie kokybe blogo nieko neradau, radau tik piktu nuomoniu apie aptarnavima ir pristatyma... Ai, zodziu, ir noriu, ir bijau  lotuliukas.gif

na jei yra tokiu neigiamu nuomoniu,tai ar verta rizikuoti.. smile.gif
Atsakyti
Ziurejau is http://www.naturally.....ttles-&-Jars/ indelius.Sakykit zinoves smile.gif ,gal zinot kurie yra geresni? 4u.gif As manau stikliniai,bet jei atkreipet demesi,tai 51mm.indukam nera dangteliu siuo metu prekyboje. g.gif Kokius tada geriau rintis g.gif
Atsakyti
QUOTE(meshkute3 @ 2011 04 13, 19:13)

Velnias zino... Be to, juk jeigu zmogu gerai aptarnavo, retas kuris begs internete pagyru lieti, bet jei jau kas nors blogai... Pastebejau, kad puse rastu neigiamu komentaru buvo to paties zmogaus, tai nezinau, kaip cia vertinti... g.gif

QUOTE(raskila77 @ 2011 04 13, 19:31)
Ziurejau is http://www.naturally.....ttles-&-Jars/  indelius.Sakykit zinoves smile.gif ,gal zinot kurie yra geresni? 4u.gif As manau stikliniai,bet jei atkreipet demesi,tai 51mm.indukam nera dangteliu siuo metu prekyboje. g.gif Kokius tada geriau rintis g.gif

As manau, kad geresni stikliniai, bet plastmasiniai lengvesni, tuo man labiau patinka... Tai turiu ir tokiu, ir tokiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sauliuxxx @ 2011 04 13, 18:51)
As manau, kad geresni stikliniai, bet plastmasiniai lengvesni, tuo man labiau patinka... Tai turiu ir tokiu, ir tokiu smile.gif

o kokiais kiekiais paprastai darot kremus? Aliejaus buteliukus manau imsiu po 100 ml, bet jei pradėsu daryt kremus ax.gif ... tai 15ml, 30ml ar 50 ml geriau? g.gif
Atsakyti
merginos, atsiprasau 4u.gif , kad pasikartosiu, na bet niekaip temose negaliu rasti:kokius EA nerekomenduojama naudoti mergaitems ir berniukams? ax.gif
kokius negalima nescioms radau..o kitu nea...
Atsakyti
QUOTE(Venus @ 2011 04 13, 17:15)
Dabar norėjau pasireikšti dėl naturalthinking. Ar ten jūs gerai pažiūrėjot siuntimą?

man irgi buvo užkliuvę už akių, bet kai suded į krepšelį ir patikrini - rodo, kad siuntimas 15GBP mirksiukas.gif

QUOTE(meshkute3 @ 2011 04 13, 18:13)

tai nuomonės tik dėl siuntimo laiko irnesakyk.gif čia mažiausia bėda. Svarbu, ne dėl prekių kokybės
Atsakyti
QUOTE(raskila77 @ 2011 04 13, 18:31)
Ziurejau is http://www.naturally.....ttles-&-Jars/  indelius.Sakykit zinoves smile.gif ,gal zinot kurie yra geresni? 4u.gif As manau stikliniai,bet jei atkreipet demesi,tai 51mm.indukam nera dangteliu siuo metu prekyboje. g.gif Kokius tada geriau rintis g.gif

na as renkuosi tik stiklinius ir tamsaus stiklo,kazkur esu girdejusi jog tokie geriausi,bet ir man paciai patinka tamsaus stiko indeliai...na o plastmase,tai plastmase ir lieka...jos ten neisdezinfekuosi,panaudojus mest reiktu 4u.gif as taip manau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2011 04 13, 20:06)
o kokiais kiekiais paprastai darot kremus? Aliejaus buteliukus manau imsiu po 100 ml, bet jei pradėsu daryt kremus  ax.gif ... tai 15ml, 30ml ar 50 ml geriau?  g.gif

pabandymui bet ko darau po 30 ml, jei patinka, paskui darau daugiau, veido kremo apie 50 ml, kuno, plauku - 100 ml... megstu geriau dazniau, bet visada sviezia, nes man pats gaminimo procesas didesnis malonumas, nei paskui naudojimas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(meshkute3 @ 2011 04 13, 20:34)
na as renkuosi tik stiklinius ir tamsaus stiklo,kazkur esu girdejusi jog tokie geriausi,bet ir man paciai patinka tamsaus stiko indeliai...na o plastmase,tai plastmase ir lieka...jos ten neisdezinfekuosi,panaudojus mest reiktu 4u.gif as taip manau blush2.gif

Kodel neisdezinfekuosi? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2011 04 13, 19:06)
o kokiais kiekiais paprastai darot kremus? Aliejaus buteliukus manau imsiu po 100 ml, bet jei pradėsu daryt kremus  ax.gif ... tai 15ml, 30ml ar 50 ml geriau?  g.gif

alieju perku po 50ml,kai perki keleta ju tai uztenka....na o indeliai,pradziai 30ml (bandomasis,ar tiks),o po to galima ir 50ml... smile.gif
Atsakyti
Aš jau išsirinkau stiklinius 4u.gif kaip suprantu, juose geriau laikyti tiek kremus, tiek sviestus ar pan. jei reikia. Berods Kunigunda kažkurioj temoj pasakojo kaip plastamsiniuose jei sugesdavo tiek pagaminti produktai, tiek aliejus oksidavosi. Aišku, sandarumas ir svarbu...
QUOTE(raskila77 @ 2011 04 13, 18:31)

Papildyta:
Žiūrėkite pagal savo odos poreikius ir kiek dažnai kremą tepate smile.gif . Asmeniškai man 50ml veido kremo užtektų metam ar net šiek tiek ilgiau. Todėl tikrai tokiais kiekiais negaminu. Kūnui losjono sunaudoju daugiau. Viskas čia labai individualu 4u.gif Be to pačioj pradžioj ir "saugiau" gaminti mažesnius kiekius. Jei kremas nepavyktų, ne tiek sunaudotumėt aliejaus, hidrolato ar kitų medžiagų ir nebūtų taip gaila. Arba gal norėsite paeksperimentuoti su EA deriniais ar vaško kreme kiekiu.

Atsakyti

Veidui darau po 15 ml ir tai lėtai naudoju, kūnui didesnius - 50 ml, man patinka gamybos procesas, skaičiavimai, įvairovė, tai geriau jau dažniau gaminti, ir vis ką keisti smile.gif
Atsakyti
As darausi po 30, kartais 50ml. Visada eksperimentuoju ka nors naujo, nesu darius tokio pacio. Sunaudoju gan gretai, nes vel norisi gaminti nauja smile.gif
Laikau tik stikliniuose indeliuose. Labai vertinau Kunigundos pasisakymus, jos ismanyma apie viska, gaila kad nebesilanko cia verysad.gif dabar labiausiai pasikliauju Palomina 4u.gif
Atsakyti