QUOTE(sauliuxxx @ 2011 04 13, 14:16)
Tai vat ir as nebesusigaudau, kaip ten su ta kokybe. Niekas nepeikia, kad bloga, bet ir niekas nepagiria, kad gera, o lietuves merginos isvis, regis, nebandziusios is ten... Man rodos, vis tiek reikia pirkti is ju
indeliu ir buteliuku, pigiau kaip ten tikrai nerandu, o prie to paties pasiimti koki viena kita aliejuka - jei kokybe patiks, valio, jei suabejosiu - sunaudosiu ne kremams, o muilui...
Vakar mano vyras sumurmejo, kad mano kosmetikos gamyba jau darosi ne ka pigesnis hobis, nei jo zvejyba, tad dabar jam bus ramu, nes nebesikabinesiu prie jo taip baisiai, o jis tures ka atsikirsti
o su parsiuntimu indelių ir buteliukų nesigaus didelė kaina? Tadsa reikia ir man
čia radau kelis atsiliepimus ir apie kokybę, kad gera
tai kaip laiku pataikiau į šitą temą - galėsiu starter kit pigiau įsigyt ir bandysiu makaluot ką nors
o mano vyro hobis - medžioklė. Reikia ir man jam tai primint
tiesa, avokadų aliejus kiek kur žiūriu, tai neradau, kad būtų parašyta "nerafinuota" (tiek lietuviškose parduotuvėse, tiek NT). Kaip čia su juo yra?
beje, užtikau, kad jau veikia lietuviškas Akomos puslapis. Pasiteiravau, tai užsakymų dar nepriima, kol kas tik tvarko svetainę.
64,7 - 65 - 57
172cm