asta_pasta_prakasta Kur uzsisakei svarstykles,jei ne paslaptis?Aciu
QUOTE(raskila77 @ 2011 04 12, 14:07)
asta_pasta_prakasta Kur uzsisakei svarstykles,jei ne paslaptis?Aciu
paygo.lt
Ėmiau iki 2 kg, užteks per akis, manau
Ar galima įmaišyti ekokonservanto į kremuką nuo saulės? Jei galima tai kiek reiktų pilti? Ir kiek laiko toks kremukas galiotų? Radau tokį receptuką:
7gr. sviestmedžio, 13gr yangu aliejaus ir 1,5gr. cinko oksido.
Ačiū
Ačiū
QUOTE(liepa27 @ 2011 04 12, 14:10)
nedejau jo,dejau pelargoniju hidrolato truputi.
Ne taip parašiau, ne EA, o hidrolatas
Galėjo suerzinti pelargonijos visgi - daug kas KN temoje sakė, kad jaučia deginimą nuo jų hidrolato
QUOTE(stafisss @ 2011 04 12, 13:12)
Ar galima įmaišyti ekokonservanto į kremuką nuo saulės? Jei galima tai kiek reiktų pilti? Ir kiek laiko toks kremukas galiotų? Radau tokį receptuką:
Ačiū
Ačiū
sveika,
as kaip tik domejausi kremu nuo saules, jau uzsisakiau cinko oksido, laukiu kol atves. jei ner vandenines fazes, kam tas konservantas?
Dar radau kad negalima deti bergamociu arba jokiu citrusiniu EA i krema, nes gali sualergizuoti oda ant saules.
7.5% ar nebus mazai cinko? nes radau receptu kad tam kad gauti SPF20 ant 50g alieju reik 20g (40%) cinko det
Merginos,ką manot apie šią parduotuvę? http://www.rudugys.l...ute=common/home Kažkaip nemačiau atsiliepimų Nes giriat daugiausia KN, o šičia apsipirkt patikima ar nelabai?
Skaitau šią temą nuo pat pirmos,tai dar tik dvi baigiau Vėliau tikuos prisijungt dėl konsultacijų
Skaitau šią temą nuo pat pirmos,tai dar tik dvi baigiau Vėliau tikuos prisijungt dėl konsultacijų
[quote=nataliuncik,2011 04 12, 15:08]
Aloe daug kam degina, bet trumpai, jei jums deginimas nepraėjo, o dar sustiprėjo ir išmušė dėmėmis, tai reiškia jums sualergizavo ir geriau nenaudot jo
Aš irgi gundžiausi alijošiaus gelio pirkti, bet pabandymui parsinešiau šakelę 5 metų alijošiaus, pasitepiau ir ojojoi kaip nudegino. Veidui tai dar pusė bėdos, nusiploviau vandeniu ir praėjo, o štai kaklo ir rankų odą niežėjo dar kelias dienas. Pagalvojau, gal dar "per jaunas" alijošius buvo, bet gal tiesiog netinka jis man. Džiaugiuosi, kad bent neprisipirkau jo (gelio).
Dar toks klausimukas man iškilo, jeigu gamindama kremą veidui emulsinį vašką pakeisčiau kokiu kitu tirštikliu/surišėju, gal pavyktų atsikratyti tempimo jausmo ant veido odos?
Aloe daug kam degina, bet trumpai, jei jums deginimas nepraėjo, o dar sustiprėjo ir išmušė dėmėmis, tai reiškia jums sualergizavo ir geriau nenaudot jo
Aš irgi gundžiausi alijošiaus gelio pirkti, bet pabandymui parsinešiau šakelę 5 metų alijošiaus, pasitepiau ir ojojoi kaip nudegino. Veidui tai dar pusė bėdos, nusiploviau vandeniu ir praėjo, o štai kaklo ir rankų odą niežėjo dar kelias dienas. Pagalvojau, gal dar "per jaunas" alijošius buvo, bet gal tiesiog netinka jis man. Džiaugiuosi, kad bent neprisipirkau jo (gelio).
Dar toks klausimukas man iškilo, jeigu gamindama kremą veidui emulsinį vašką pakeisčiau kokiu kitu tirštikliu/surišėju, gal pavyktų atsikratyti tempimo jausmo ant veido odos?
QUOTE(rogrinta @ 2011 04 12, 16:16)
Merginos,ką manot apie šią parduotuvę? http://www.rudugys.l...ute=common/home Kažkaip nemačiau atsiliepimų Nes giriat daugiausia KN, o šičia apsipirkt patikima ar nelabai?
Nieko gero apie ja nemanom o kodel jau nekarta buvo kalbeta, rasi
QUOTE(BlueFire @ 2011 04 12, 16:28)
sveika,
as kaip tik domejausi kremu nuo saules, jau uzsisakiau cinko oksido, laukiu kol atves. jei ner vandenines fazes, kam tas konservantas?
Dar radau kad negalima deti bergamociu arba jokiu citrusiniu EA i krema, nes gali sualergizuoti oda ant saules.
7.5% ar nebus mazai cinko? nes radau receptu kad tam kad gauti SPF20 ant 50g alieju reik 20g (40%) cinko det
Dėkui už patarimą, nelabai žinau kada galima konservantų dėti, tuomet nedėsiu. O dėl SPF mano oda tokia, kad prie jūros su SPF 10 neįdegu, o su SPF 6 pats tas, tai manau užteks tiek, tik šeimai stipresnį reiks daryti
O pagal kokį receptą gaminsi kremą?
QUOTE(rogrinta @ 2011 04 12, 17:16)
As ja nusiziurejau tik kad isigyti keleta aliejuku muilo gamybai, nes gaminant muila prie aukstesnes temperaturos nemaza dalis vertingu medziagu taip ar taip dingsta... Kremams ir kitai kosmetikai ten neperku, pasitikiu AZ, AN, dar keliomis lt parduotuvemis. KN, manau, kokybe gera, tik kad man ten brangoka (ypac, kai as megeja papirkti iskart daug visko )
Dėkui merginos,pasiskubinau reiškia netyčia užkliuvus už to psl. Einu toliau skaityt Bet eina sau nuo tokio kiekio informacijos galva ištint baigia ir akys išvarvėt