QUOTE(Palomina @ 2011 05 05, 22:54)
Man tai mango sviestas nei patinka, nei nepatinka.. Kazkada bandziau veido odai ji panaudoti, bet nelabai man tiko.. kuno odai tepti, tai per brangu.. plaukams nezinau kaip, bet itariu, kad nelabai..
man asmeniskai veido odai labai patinka sezamu aliejus, vaniles fitolis marulu aliejuje.. plaukams - avokadu aliejus (cia tai man nr.1), kokosu aliejus, monoi.. kuno odai - bet kas sueina (mano kuno oda normali, neisranki, tai viskas tinka)..
QUOTE(bumsik @ 2011 05 06, 00:54)
Man tai nepatinka mangų sviesto kvapas, musmires primena
Ne pro šalį būtų jį išsukti su kokiu e.a. O šiaip tai galima gryną naudoti. Iš sviestų kol kas man labiausiai tinka ir patinka migdolų (būtent sviestas, ne aliejus), ypač rankoms super tiko
Ačiū merginos
Nu mano oda irgi nėra labai lepi,tai manau pabandysiu Palomina,tavo pasiūlytus variantus
Nors aš savo veido odos nelabai suprantu,tai ji riebaluojas,tai ji šerpetoja, bet čia turbūt metų laikų kaita kalta. Mano tik rankytės baisios,nuo dermatito kenčia,tai va jom reik kažko ypatingo, gydytoja patarė parafino voneles daryt. Bet žiūriu yra nemažai aliejukų, kurie padeda gydyt šias problemas.
Prajuokino tas musmirių kvapas